Jump to content

Telecomanda usi garaj integrata in parasolar

Paul_L
 Share

Postare recomandată

Are cineva telecomanda respectiva? Cum se programeaza ? Ce sanse am sa se potriveasca cu automatul meu de la usa de garaj ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si pe mine ma intereseaza daca raspunde cineva...

oricum cred ca topicu nu apartine de passat b6, ar trebui mutat la generale ca sa il vada mai multa lume.

Link către comentariu

buna idee ai avut cu ebay-ul :lol:

uite eu am incercat si am avut mai mult noroc ca tine, am gasit 37 articole.

http://search.ebay.de/search/search.dll?cg...fner&category0=

daca nu reusiti cautarea cu Garagentor

Modificat de pantagruel
Link către comentariu

Nici eu nu prea am habar de germana dar pe acolo nici un articol nu pare a fi parasolarul cu telecomanda. Oricum eu azi fac comanda si il comand. Plec de la premiza ca avind un automat german H

Link către comentariu

uitati aici TELECOMANDA problema e cine o poate comanda ? daca le comanda cineva vreau si io una gri (sunt si pe bej)

Pai unde vezi tu acolo trelecomanda ca este numai parasolarul , telecomanda este pe parasolar in dreapta oglinzii. Ori eu nu vad nimic langa oglinda.

aaa. scuze. nu ma uitasem bine.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Nici o veste cu compatibilitatea telecomenzilor? Sau are cineva , poate, un manual din care sa reiasa cum se programeaza ? Poate asa imi dau seama. Am discutat si cu firma de la care am achizitionat actionarea usii si nici ei nu mi-au putut da un raspuns neavind experienta cu alte telecomenzi decit ale lor. Sistemul de la usa de garaj foloseste coduri dinamice

Link către comentariu

• 2 months later...

Telecomanda se programeaza dupa frecventa care o ai tu la usa de garaj daca te uiti pe telecomanda ta scrie o frecventa... cine vrea parasolar cu telecomanda pot vb eu... si sa aduc din Germania pt ca am user si am mai comandat.

Link către comentariu

• 1 month later...

Revin in topic. Acum am telecomanda dar ce face nu prea seamana cu ce scrie in manual. Are cineva experienta cu treaba asta ? Un manual in engleza, franceza are cineva ?

Link către comentariu

cat te-a costat vreau si eu una:) daca tot ai luat u

Link către comentariu

eu am auzit ca nu merge numai in america,nu ii pe frecventa din europa,da nu is sigur eu nu am telecomanda la masina.nu cred ca se poate asa ceva:masina germana si sa nu functioneze telecomanda in europa,ar fi o prostie.

Modificat de ivo
Link către comentariu

ivo nu esti coerent deloc...

ce treaba are frecventa? sunt 3 butoane pt 3 usi se seteaza pt fiecare... frecventza in parte... Paul iti functioneaza?

Link către comentariu

Hai sa fiu eu ceva mai explicit. Eu asa am comandat masina si a venit. Usa de garaj e germana Hormann una dintre cele mai serioase firme in domeniu la nemti. Nu cred ca ar trebui sa fie probleme. In manual imi da o procedura de programare. Paginile din manual cred ca le aveti toti . In realitate nu prea imi iese procedura. este posibil sa nu o inteleg eu clar, sau poate traducerea in romana e aiurea. Masi sunt chix-uri de traducere in manual asa ca nu m-as mira prea tare. De aceea ma interesam daca la cineva a reusit. Frecventa pe care lucreaza astfel de telecomenzi e pe undeva pe la 400MHz in banda clar alocata pentru toti. Mai demult se lucra si ijn 27 MHz dar din cite stiu eu s-a cam renuntat. Acum nici nu prea am pe cine sa intreb . Daca o sa ma duc la dealer sau la service cu intrebari din astea in cel mai bun caz ma aleg cu un ridicat din umeri.

Link către comentariu

deci nu merge... mai ma gandesc daca imi iau asa ceva... vreau pt poarta.

chiar dc nu incerci la cei care ti-au pus usa la garaj.

Modificat de TIR
Link către comentariu

Nu e problema cu cei cu usa. Patronul mi-e prieten dar trebuie intii sa fac si telecomanda de la masina sa miste ceva . Codul e clar saritor si exista procedura in manual . Dar mie nu-mi iese nici primul pas cel de initializare. Acolo spune ca sa apesi simultam pe butoanele 1 si 3 opina cind lampa de deasuprea lui doi clipeste. Apoi sa pui telecomanda originala alaturi de telecomanda masinii si sa apesi 1 si tasta de pe telecomanda originala. Led-ul trebuie sa clipeasca rar la inceput si apoi mai des cind a copiat codul . La mine clipeste des de la inceput si apoi nu mai clipeste de loc. Ieri cind ma mai jucasem clipea numai rar . Acum numai des. Nu prea inteleg ce e cu ea. As incerca pe un forum strain. Nu se poate la nemti sa nu fie folosita telecomnada. Nu am gasit inca unde.

Modificat de Paul_L
Link către comentariu

daca reusesti pana la urma ceva anunta-ne si pe noi

Link către comentariu

daca reusesti pana la urma ceva anunta-ne si pe noi

Am reusit. Merge. Daca vrea cineva detalii sunt gata sa raspund.

Link către comentariu

imi dai si mie pe PM ?!

Nu e nici o problema sa dau si pe forum . Nu e nimic secret. Programarea e ca in manual dar trebuie sa o incepi in citeva secunde de cind ai pus contactul si sa ai rabdare . Fiecare faza dureaza cam 20-30 secunde.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Nu e nici o problema sa dau si pe forum . Nu e nimic secret. Programarea e ca in manual dar trebuie sa o incepi in citeva secunde de cind ai pus contactul si sa ai rabdare . Fiecare faza dureaza cam 20-30 secunde.

Pana la urma pe telecomenzile pe 27MHz functioneaza?

Link către comentariu

Pana la urma pe telecomenzile pe 27MHz functioneaza?

Nu cred . In 27Mhz s-a renuntat de ani buni la telecomezi de usi. A mea e in 433 MHz. AU aparut acum si in 866 Mhz

Link către comentariu

• 10 months later...

Am luat si eu asa ceva si am urmatoarele probleme:

Am aflat ca functioneaza pe 433MHz.

Am reusit sa programez o telecomanda care emite tot timpul cat apesi pe buton (este utilizata la deschiderea usii de la acces in curte).

Nu reusesc sa programez o telecomanda de la alarma DSC care transmite un tren de semnale de 3s dupa apasarea timp de 2s a butonului (este utilizata la deschiderea usii de la garaj).

Pe aceasta din urma cu toate ca este pe acesi frecventa nu o invata.

Daca ma poate ajuta cineva care a mai intalnit situatia. Va multumesc.

Link către comentariu

• 8 months later...

Exista in Bucuresti vreo firma la care sa ma duc cu telecomanda de buzunar (pentru usa de garaj) si cu ce hartii mai am la ea si sa poata sa imi programeze ei telecomanda? Ca eu singur nu ma descurc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!