Jump to content

carburatorist in cluj

fox7681
 Share

Postare recomandată

am un golf 2 gt, si mere aiurea carburatoru, am lucrat si io pe la el si l-am stricat cat de cat :hainoroc: si acuma as vrea sa stiu, este vreun carburatorist bun prin cluj

mersi

sau are careva prin cluj un motor bun de vanzare, 1.8 gti (cu instalatie electrica si pompa) sau gt cu carb bun?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pot sa-ti dau nr mecanicilor mei. Nu stiu daca se pricep la carburatoare, eu pana acum i-am vazut in actiune pe 1.6d, 1.6td si 1.8gti 8v, plus mecanica si sunt geniali :) Suni si intrebi.

Aveau sapt trecuta un gti 8v de vanzare, dar cred ca l-au dat...

Link către comentariu

da si tu mai multe detalii frate ca suntem mai multzi clujeni interesatzi de mecanici buni...

Link către comentariu

Pai cred ca am mai zis undeva: mergeti pe maxim gorki spre iesirea spre zalau. Una din strazile care o ia la dreapta din maxim gorki si urca spre lomb se numeste bumbesti. Intrati pe strada aia, si e prima casa pe stanga, are o parte spre maxim gorki, o parte spre bumbesti si sunt 2 golfuri 4 in curte. Alternativ tel: 0721503272 Zoli.

ps: Levi cred ca te-am vazut mai demult prin oras. Erai cumva in fata mea la sensul din Marasti si te tot uitai la mine, am crezut ca imi pica bara sau ceva :beer:. Pe atunci nu stiam nr si ca esti pe forum.

Link către comentariu

• 2 months later...

Eu am un carburator Pierburg 2E cu care vreun an intreg am fost pe la diversi "mecanici" si nimeni nu a reusit sa-l regleze. Intamplator am dat de un tip Valentin pe Oasului 174. E un mic service acolo... intrebati de Valentin... tipul se ocupa exclusiv de carburatoare. Si lucra destul de ieftin.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!