Jump to content

ESP aprins dupa schimbare placute de frana

Junker
 Share

Postare recomandată

Azi am schimbat placutele de frana de pe fata la golful meu intrucat cele de pe spate nu erau uzate mai deloc,si am pus placute cu senzori(cele uzate precizez ca nu aveau senzori sau cel putin aveau firul taiat)si dupa jumatate de ora de mers cu placutele noi,pana au inceput sa isi dea drumu si sa franeze cat de cat...mi s'a aprins martorul de ESP de pe bord...si nu reusesc sa il sting.Oare a iesit vreun fir sau o fi o simpla eroare care pot sa o scot cu VAG-COM.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mentionez ca cu cateva zile in urma am luat o bordura serioasa si am spart spoileru, o partea din plasticul din fibra de sticla de care e prins spoileru si scutul,dar pana sa schimb placutele nu a avut nici o problema cu esp...sunt senzori pe fiecare roata...adica faptu ca dai cu o roata intr-o groapa iti poate afecta senzorii.

Link către comentariu

da si tu rotile jos si uitate la firele de pe acolosa nu fie nimic rupt ,smult iesit...si eventual fa si o scanare

Link către comentariu

Salut. Sa dau si eu cu presupusul: ori s-a desprins ceva in momentul in care ai spart spoilerul, dar nu total, in sensul ca a continuat sa functioneze normal pana cand ai umblat la roti si atunci problema s-a agravat, ori in momentul in care ai umblat la roti ai desprins, tu sau cel care a umblat, un fir din greseala. Numai de bine.

Link către comentariu

e o eroare. se sterge din computer. nu e mare chestie. eu am airbagul aprins dupa ce am scos bordul ;)

Link către comentariu

Ms pt ajutor,acum ploua,dar cand se opreste ploaia o sa ma bag un pic pe sub ea sa vad ca e cu firu de la senzoru dupa fata stanga sa vad poate e de la ala,daca nu o sa fac un test.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!