Jump to content

S8

Nabucodonosor

Postare recomandată

Despre S8 nu e nimic de spus. Este mai presus de orice cuvant. Practic ramai mut cand vezi o astfel de masina. De ce? Nu stiu de ce dar are acel ceva ce multora autovehicule lipseste.

Este dragostea mea, pentru care am cheltuit o multitudine de bani. Masina este din 2002, logo-ul S8 spune clar ca este dotata cu ceea ce exista mai de pret pe vremea acceea la Audi.

Sistemul Bose te da pe spate, ai totusi noroc de scaunele astea sport care te tin in transa mereu cand te sui in masina.

Nu este o masina de mers zilnic cu ea.

Eu ma invart in jurul la 10000 km/ an, masina este destinata doar drumurilor lungi nu si orasenesti. La noi aici nici nu as putea sa circul cu ea in oras pentru ca la un bouchon as risca sa raman cu rezervorul gol. Glumesc, daca esti atent si faci mereu plinul nu sunt probleme. Masina consuma bine, nu este economica, asta stiam de la inceput. Drept este faptul ca am ramas uneori mirat cand pe aglomeratie mare ajunge sa-mi ia si 30-40 litri/100 km. Sub 15 litri iti iese numai pe autostrada mers constant, de doua ori am avut un consum la 120 km/h pana la bruxelles de 14 litri. De atunci nu am mai vazut fericirea asta dar nici nu conteaza. Nu o calc tare, sunt ponderat, ce-i drept insa ma apuca si pe mine si ma mai iau pe autostrada cu unul-altul. Zi de zi conduc un Clio facut aici in Franta, cu motorul de 1,4 si 98 CH ( CP, HP ccum vreti). Comparatia e ciudata, cand te sui din S8 in Clio ai impresia ca ala nu merge de loc si cand te sui din Clio in S8 te sperii. Bine totusi ca S8-ul este condus ponderat pentru ca zilnic merg cu clio care nu poate merge decat ponderat

Sistemul quattro isi face toti banii, de aici provine mare parte din felul cum sta pe sosea Sanda mea ( asa o alint ).

Sanda e cam grasuta insa, se apropie de 1,9 tone. N-a putut deloc sa slabeasca draga de ea.

Masina a costat 45000 euro, am luat-o de la un coleg automobilist pasionat. Are 48000 km din care cred ca nici 5000 facuti in oras.

De atunci am ramas bolnav in directia S8. Nu exista nimic mai presus de aceasta senzatie. Motiv pentru care in 7-8 luni voi primi noul S8 care va lua si el locul in garaj alaturi de acesta. Sper ca mai pot aduna cateva serii de S8 pana cand imbatranesc. Sper sa mai scoata macar un model prin 2012.

Viitorul S8 este scump , mult prea scump si nu stiu daca isi merita banii nou. Acum inca gandim ori il luam nou ori asteptam 1 an sa il luam din showroom de la drive test. La dealerul unde frecventez mereu au comandat unul care vine peste 7 luni. Am promisiunea lui ca il va tine 2 luni in showroom dupa care il pot achizitiona la pret mai mic. Fiind exclusivista si extraordinara, fiind exact in inima mea nici nu concep ca noul S8 sa nu apara si la mine in garaje, indiferent cub ce forme. Aceasta fiind cea mai buna, cati vor face testdrive cu S8... Putini, deci masina absolut noua cu discount de 20-30% pentru ca e de drive test.

Revenind insa la realitate, actualul S8 nu stie ce inseamna probleme. Niciodata n-a avut nimic, nu a consumat ulei decat in limita normale, ce-i drept benzina cred ca e dereglata :P

Asta este perfectiunea germana domnilor, de aceea sunt foarte contrariat de intamplarea de aici cu rs4 nou citesc si nu-mi vine sa cred...

As pune si pozele dar nu cunosc cum sa fac asta

Link către comentariu

Interesanta descriere...felicitari pentru masina!

Pentru poze...cand postezi, ai mai jos in pagina "File Attachments"...acolo pui poza: browse/ add this attachment/ add reply

Link către comentariu

am reusit o prima poza la mine in personal photos.

As pune aici dar inca studiez posibilitatea tehnica de a o face.

Link către comentariu

ma cutremur si ma inclin. Noroc de tine ca mai tii in viata benzinariile.

S8 e un monstru, un mit. Si cu pasiunea pe care se vede c-o ai in tine iese ce a iesit la tine. Bine ca se poate.

Sunt curios, zi-mi un demaraj 0-100 km

Link către comentariu

D-le godoroja sunt prea departe si prea batran pentru demaraje la timp pana la 100 km/h. Daca as fi fost mai aproape v-as fi invitat sa facem impreuna o intrecere intre golful super nervos al dvs si batrana si greoaia SANDA. :P

Sincer nu am cronometrat pentru ca nu asta ma intereseaza la o masina. Cu toate astea cred insa la un 5,6-5,8 ar iesi, dupa calculele mele. Unii urca pana la 6,2-6,4 , altii raman la 6 sec...

Link către comentariu

Dupa cum se vede si din poze se pare ca locuiti in State. Asa da...se mai justifica!

Link către comentariu

ar trebui peste 2-3 saptamani sa ajung acasa. Din ce am vazut din 2-3 poze la Bucuresti este jalnic cu traficul. Bine ca am intrat si noi in UE , macar ca blocaje in trafic. Asadar, daca imi fac timp intr-o zi poate vin si eu la intalnirile voastre care le faceti am vazut scris despre asta cu terase, sucuri si mancare. Traiasca spiritul romanesc.

In America da, in State nu :beerchug:. Mi-e greu sa ma gandesc ca urmeaza curba periculoasa la dreapta. Aproape ca am uitat ce inseamna asta

Modificat de Nabucodonosor
Link către comentariu

Frumoasa masina, pacat ca nu se gaseste si in sticlute mici ! Intodeauna am admirat seria 8 de la Audi si masina dvs nu poate decat sa ma incante pe mai departe. :beerchug:

Link către comentariu

Uneori cuvintele nu-si au rostul. E si cazul de fata... masina este o piesa rara. S-o stapanesti sanatos !

Link către comentariu

N`am cuvinte... :rolleyes:

superba... felicitari pt alegerea facuta... chiar aveti gusturi :(

NOUL S8 cand urmeaza? :(

p.s: mai pune-ti niste poze va rog :)

Link către comentariu

pot sa zic ca e una din ultimele masini care arata ca o .... masina adevarata, fara faruri alungite pana pe capota , stopuri futuristice etc. o masina foarte bine echilibrata vizual. La 8-ul asta am apreciat caroseria de Al si linia perfecta.

Link către comentariu

Super super super tare! Asta da masina sa o stapanesti sanatos. Osa-ti mai placa cand o sa vina noul S8.

Link către comentariu
in america nu se cumpara cu dolari?

In State da, in America nu, si cine a zis ceva de America? Sa nu-mi spui ca nu te-ai gandit ca poti sa cumperi o masina de oriunde din lumea asta.

Vrei sa facem ceva misto. De ce spui tu in Romania ca ai dat 20000 euro pe o masina? In Romania nu se cumpara cu lei? Dar poate ai luat-o din Austria/Franta, nu? De ce nu ganditi inainte sa intrebati copilarisme de astea.

Au revoir.

Link către comentariu

f frumoasa piesa de arta! pur si simplu emana tot ce vrei de la o masina de la lux la sport si inapoi!

Link către comentariu

eu nu am inteles. Spui ca stai in Franta si mai ai un clio dar pozele sunt din america. Stai in America sau Franta?

Link către comentariu

:D :D

CosmiPJD, omul isi prezenta masina.... vrei sa fim offtopic in continuare? Poate sta in 2-10 locuri te-ai gasit tu sa-l judeci? :blink:

Link către comentariu

Deci daca iti iei S8 nou prea tare... da si scumpa am pe cineva in oras la mine care si-a achizitionat asa ceva... masina face cam 150.000 EUR(din auzite)... da este dementiala... Iti sare in ochi imediat... fata de un A8 noraml...

Da ce pot sa zic pentru america nu e mare jmecherie motorul ala:) la noi te rupe vama la o asemenea masina...

Link către comentariu

Masina visurilor mele - chiar si un A8 - dar S8!!!!! Bafta si felicitari si la mai multi bani sa te poti bucura de masina ta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!