Jump to content

AJUTOR! vREAU SA-MI ARANJEZ GOLFUL !

dorian
 Share

Postare recomandată

eh...omu a cerut pareri.... dar vad ca nu mai zice nimik....si ar trebui sa se opreasca parerile....aici dai scanteia si restul vine de la sine... :) :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din pacate in Romania mai exista si o alta varianta foarte des intalnita - scump si prost.

Regula de aur se pare ca ramane "sutul in c**", fara ea dai si banii si ramai si cu treaba facuta de mantuiala. Spun pentru ca am patit-o recent la unul dintre cele mai bune ateliere de restaurare din Pitesti unde am ajuns pe recomandari si exemple de lucrari facute ireprosabil...

Solutia mea, cum am prea putin timp sa mai dau suturi si poate n-o fac asa de eficient, este sa dau o treime din suma unui tip care sa faca exact lucrul asta pana iese treaba bine. Abia astept sa-i vad pe mecanicii aia innebuniti :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Cea mai avantajoasa metoda de a "renova" un golf este sa gasesti un golf neinmatriculat, chiar fara acte, rulat in germa. Dai pe el 15-20 de mil (in jur de 500 de E) si il iei intr-o stare buna. Daca mai ai cateva cutii de scule si ceva dibacie, iti faci singur masina boboc. multa bafta!

p.S. trebuie sa fii excentric de tot sa bagi 5000 de oioro in masina

Link către comentariu

Cel care a initiat topicul numai spune nimic, sau s-a speriat de preturile care se vehiculeaza pe aici!?

Nu NU m-am speriat ...stau si "va scult" !!! Cit despre treaba cu vopsitu' asa este potzi gasi sa ti-o faca cineva foarte ieftin,printr-o scara pe undeva :) , dar calitatea lasa de dorit.Daca am s-o vopsesc vreo data ...vreau sa o fac NUMAI O DATA !!!

Link către comentariu

De tinut minte ca in Romania nu exista o tehnologie de vopsit suficient de buna (sablare, vopsit in mediu corespunzator si meseriasi care sa o faca cum trebuie).

Practic am vazut un Golf vopsit acum cativa ani la o firma de renume din Bucuresti (Aug*****) care avea probleme cu rugina pe la aripi, bara spate, etc. inca n-am vazut masina vopsita aici care sa nu aiba probleme (vopsea care se umfla, rugina) dupa 5-10 ani.

Din punctul asta de vedere chiar merita sa iei un Golf adus din Germania pentru piese in loc sa repari unul aici.

Link către comentariu

Am vorbit cu un mecanic care mi-a zis sa incep cu niste amortizoare ca sunt varza. Idei ceva...niste amortizoare bune??? Multumesc...pt. toate ideile si sfaturile date !

Link către comentariu

colegu @ dorian in primul rind, de unde esti?

eventual completeaza profilul

Link către comentariu

colegu @ dorian in primul rind, de unde esti?

eventual completeaza profilul

Ca fapt divers sunt din Focsani, dar nu stiu cu ce te ajuta treaba asta?!!!Acum ca stii potzi sa-mi dai un sfat mai bun sau ce...???

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!