Jump to content

AJUTOR! vREAU SA-MI ARANJEZ GOLFUL !

dorian
 Share

Postare recomandată

Usor Usor ca nu ma dau banii afara din acasa... :( !!Astept recomandarile voastre...Eu am un golf 2 din 88' ,am un motor 1.8 benzina ,carburator,care apropo la schimbat taicamiu cind era masina lui(acum e a mea) cu un carburator de 1.6 as vrea sa-l schimb ...cu cel original sau daca ma putetzi ajuta cu o varianta mai buna...eu stiu... o injectie daca se poate pune... Eu va multzumesc anticipat...astept cu nerabdare sfaturile voastre !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:D sa inteleg ca vrei sa iti faci masina de la a la z si nu vrei sa bagi bani multi in ea? n stiu cum ar fi posibil... io zic ca sub 5-600eur nici vorba sa scapi...

Link către comentariu

Hmmm.. poti sa aranjezi golfu in mai multe feluri :P .Eu daca as fi in locul tau as sta pana imi adun , cum a zis si @armando ,niste bani ,si dupaia ai de unde lua .Si ce iese o sa fie macar bun si de calitate. nustiu in ce stare se afla golfu tau, eu ash face asah : interior 2oo E stil tuning , vopsit 5o de E,pregatit 5o E .. poate si niste jante :P .(2oo E max la mana a doua )

La motor nustiu.cauta la dezmembrari carburatorul acela..sau invirte-te de un tdi de pe un mk3.merge f bine...aici faci tu ce si cum crezi.

Fa odata si bine .... si sa-ti placa , sa fii multumit de ce ai facut la ea. atuncia sa meritat.

Succes :P

P.S. daca t gandesti la un diesel de golf3 , cauta una fara Computer. cei simplu si functionabil e si bun (parere personala)

Modificat de puZz
Link către comentariu

Pune o poza cu masina, ca sa ne dam si noi cu parerea, cel putin la partea estetica.

Link către comentariu

Salve, daca ai nevoie de tuning exterior-interior sau painting te putem ajuta cu placere, dar sa sti ca te costa ceva, nu stiu eventual facem o simulare si dam un pret (sa-ti faci o idee) depinde de tine ce vrei, la faza cu motorizarea noi suntem mai nebuni ( nu intru in amanunte ca nu-i topicul de asea ceva), dar chiar daca se fac compromisuri la preturi, bani iti trebuie, prioritatile le sti doar tu, masina are potential.

cu respect echipa RebelGrafiX

Link către comentariu

nustiu in ce stare se afla golfu tau, eu ash face asah : interior 2oo E stil tuning , vopsit 5o de E,pregatit 5o E .. poate si niste jante :beerchug: .(2oo E max la mana a doua )

La motor nustiu.cauta la dezmembrari carburatorul acela..

Fa odata si bine .... si sa-ti placa , sa fii multumit de ce ai facut la ea.

puzz, cred ca glumesti. o retapitare costa cam 300euro, asta fara materiale, vopsit...50euro? poate cu tempera si bidineaua, pregatit 50? =)) finisata cu caramida, nu glass papir.

un carb din dezmembrari tre montat bine. si pregatit. altfel sunt bani aruncati.

bucse, capete de bara, amortizoare, flanse, frane, bielete directie, consumabile, numai astea fac vreo 400euro. asta pt cine vrea sa isi faca masina cu piese bune, altfel se pot rezolva si cu 5 milioane....SH.

mai bine pune o poza, sa vedem despre ce e vb, eventual si ceva de la motor.

Link către comentariu

...: interior 2oo E stil tuning , vopsit 5o de E,pregatit 5o E .. poate si niste jante :beerchug: .(2oo E max la mana a doua )

:blink: 50 eur pregatit 50 vopsit ????unde? sau ce calitate....io am dat 50 euro manopera numa pe 2 usi...la baietii de pe crizantemelor...si is destul de ieftini prin oras...de fapt e cam cea mai buna alegere daca inca tii la calitate... o revopsire completa nu scapi fara 400 euro. asta iti zic garantat...doar daca te pui tu si matuiesti masina si o pregatesti....in fine...daca tot vrei sa o vopsesti...gadeste te bine sa nu dai banii degeaba si sa arate mai rau ca inainte :lol: :D

si eu zic ..ca daca vrei ceva calumea...uita te bine pe net la ce au facut altii inainte...si apoi zic sa te apuci de modificari.

Link către comentariu

Hmm....totu-i frumos si bine

Am uitat sa bag de seama consumabilele ,akolo ai mare dreptate..my bad

cat despre pregatit si vopsit , 5o de E imi face un prieten pregatitu si el mia spus ca la

mosnita to 5o de E i si vopsitu.(daca dai si inauntru si antifonare sau cum s keama aia , poa iese o leaca' mai scump ) si nu trebuie sa ne grabim asa de mult la piese ca si la schrott gasesti daca chiar ai nevoie.mergi cu un judet mai incolo , faci ceva , dar daca t pricepi iese "BIEN" .

nu stiu de voi , dar de cand sunt fan Vw (4 luni :) ) , am cunoscut o gramada de mecanici,si oameni care aduc piese la un pret de crezi ca el lea turnat si iti zice cai de la vw.

Mai facetisi voi o pila , o bere , un mic...si cand o sa mergi la om sa te ajute , o sa iti mai lase din pret , etc.

asa zic si eu .. am nevoie de 5ooo de E ca sa-mi fac golfu cum vreau eu .. ar fi si bine sa-i am :) dar nu-i am .fac cu timpu',in trepte,planuit totul inainte sa nu mai dau bani degeab'

Seeya ...

PS - poza aia chiar ar fi bine s-o pui sa evaluam si noi masina :)

Link către comentariu

sa-ti iei tu bucse de la schrott, sau filtrele, eventual discuri si placute de frana, poate chiar ulei, flansele de amortizor, dar nu ii indemna si pe altii sa faca asta.

la 50Euro e vopsit cu bidinea. nu-mi zice ca vopseste cineva o masina cu 2mil, eventual si cuptor, ca o vopsesc pe a mea lunar, de fiecare data in alta culoare, 5 ani de acum incolo.

Link către comentariu

intr-adevar, la 50 euro masina poate fi vopsita... cu aspiratoru!!!

Link către comentariu

:) :( :D ....mi se pare mie sau parca aici incepe sa semene a postu' cu schimbatul becului? :offtopic:

...si ca sa ma bag si eu in seama :D, @dorian, daca vrei sa-ti "aranjezi" golf-ul, incearca sa-l aduci cat mai aproape de starea lui initiala (de nou)...apoi poti sa te apuci de personalizat ce vrei tu

Link către comentariu

Ok.gata.

o sa merg zilele astea pe la respectivu care mi-a zis, si o sai fotografiez masina (un ford taunus,seamana putinel cu mustangu vechi ).La vopsit aku' vreo 4 luni .

daca omu a zis 5o de E , asa tre sa fie.

Link către comentariu

Cumva "l-a" si "sa-i"? Dupa limbaj am asa o impresie ca nu prea sti cat costa o vopsea serioasa (nu vopsea de lemn data cu pensula - 50€)...

Link către comentariu

omu' are dreptate in privinta banilor.majoritate celor ce fac pe vopsitorii si au improvizat in garajul din fatza blocului un mic atelier de reparatii, care pe de alta parte se ocupa si cu cate o mana de vopsea data asa sa fie...sunt cei care percep astfel de sume.am cunostinte despre asa ceva chiar aici la noi in Buc si care iti vopsesc masina in garaj cu portile inchise cu conditia ca vopseaua si tot ce mai trebuie sa le aduci personal.

culmea este ca au si clienti bineinteles de masini care au putin peste 15-20 ani, deci este de crezut

Link către comentariu

mai oameni, o vopsea metalizata de la sickens (lojik nu e top...) e in jur de 250-300k la suta de grame...deci faceti si voi un calcul ca mie imi da cu rest....numa vopseaua e undeva la 150 eur. poti sa faci mititei cati vrei ca sub 100 nu o scoti nici sa stai in cap. cine pregateste masina cu 50 euro....ori o matuieste cu alcool tehnic ori e chinez la 80ani. nu stiu mai...ori omu nu stie valoarea lucrarii si munceste moka...ori calitatea intr-adevar se reflecta in pret....apropos...e din timisoara tipu asa i? chiar as da o fuga sa vad si eu lucrare de 50 eur....se poate? ;)

Link către comentariu

mai oameni, o vopsea metalizata de la sickens (lojik nu e top...) e in jur de 250-300k la suta de grame...

da policolor ce are? e sub 10 ron suta de grame. cei care vopsesc masina in spatele blocului nu folosesc ei marci gen sickens, standox, dupont, stai linistit.

sincer sa fiu, si eu cunosc personal pe cineva care iti vopseste masina cu 100 euro (materiale incluse)... toata treaba se petrece intr-o curte.

Link către comentariu

acu' poate pic si eu ca musca-n lapte si ma aflu-n treaba, da' pe la capitala e foame mare de bani. eu am vb la o vopsitorie in Alba-Iulia la o vopsitorie de top (sala de pregatire, cabina de voprit) cu toate dotarile de rigoare si treaba ma costa cam 1000 ron, din care 800 e vopseaua+lac. deci mashina mi-o pregatesc eu iar suflatu' il face profesionistul caruia i-am verificat rezultatele. vopseaua e Glasurit iar pretzul e 250 ron/litru pt ca e afacerea firmei, ei prepara si vopselele. in concluzie se poate vopsi o mashina in conditzii f bune si cu 200 ron. sorry pt offtopic

Link către comentariu

iti dau eu injectia mea pe carburatzia ta :), pe carburatzie pun turbo mai usor :) hehehe... schimbarea necesita timp si rabdare :)

Link către comentariu

daca i dupa voi , sub 5ooo de E nici nu ma gandesc sa-mi fac masina :)

:) - si fiecare scr-ie cum V'rea !! :)

Link către comentariu

Puzz, intr-o masina gen mk1 sau mk2, intra lejer 5000 euro.

Si nu scrie fiecare cum vrea, scrie cum e corect. Daca stie. Regulile gramaticale nu intra in categoria celor facute ca sa fie incalcate!

Link către comentariu

Cel care a initiat topicul numai spune nimic, sau s-a speriat de preturile care se vehiculeaza pe aici!?

Link către comentariu

Cel care a initiat topicul numai spune nimic, sau s-a speriat de preturile care se vehiculeaza pe aici!?

:Driver: :lol: :D :D mai oameni se poate si mai ieftin....daca omu nu vrea calitate....sau stie sa se descurce....

Link către comentariu

Normal ca se poate face si cu mai putini bani, pt. ca nu stiu care dintre noi a bagat 5000E in masina.

Dar problema e ca omu' a aruncat o intrebare, fara sa dea prea multe detalii sau poze, si lumea se streseaza degeaba.

Cred ca are dreptate Sorin Cabrio cu postul lui.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!