Jump to content

1.9 TDI vs 2.0 TDI

adi76
 Share

1.9 TDI vs 2.0 TDI  

404 voturi

1. 1. 1.9 TDI vs 2.0 TDI

• 1.9 TDI, 105 CP
      156
    • 2.0 TDI, 140 CP
      248

Postare recomandată

Buna. As avea nevoie de niste sfaturi. Ma gasesc in situatia de a achizitiona un VW Passat 2005-2006 (preferabil din DE) si intalnesc diverse opinii in legatura cu motorizarea..1.9tdi sau 2.0tdi.

Ma poate cineva ajuta concret cu niste sfaturi in legatura cu alegerea motorizarii ?

Va multumesc . O seara buna

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• viktor25

8

• dm76ro

6

• adi76

4

• danmatyas

4

Radule depinde ce iti doresti de la masina pe care o vei conduce , daca pui pret pe consum , da nu esti genu de om care sa ii placa viteza si conduci linistit pe treba ta , si daca iti doresti fiabilitatea absoluta iti recomand motorul de 1.9 care te va tine 1 milion de ani :icon_cheesygrin: (dar sa stii ca un passat 1.9 105 cp trage ca o dacie batraneasca cel putin asa mi se pare mie) daca esti genu de persoana care contrazice cele spuse mai sus iati un 2.0

Modificat de viktor25
Link către comentariu

Multumesc de sfat, ca si nivel de pret am gasit mai multe motoare de 2.0 tdi mai ieftine decat varianta de 1,9 tdi.....deci as merge pe 2.0 tdi (am gasit la pretul de 8000-8500 euro). Ceea ce aud insa de la un mecanic de reprezentanta VW este ca motoarele de 2.0 TDI ,2005-2006 ar avea erori...sau diverse probleme...de altfel rezolvate la modelele de dupa.

Poti confirma treaba asta?

Multumesc. O seara buna

Link către comentariu

Acum sa stii ca nu ai sa gasesti passat sau alta masina care sa nu aiba erori depinde de cum iti e norocul. eu am cumparat passatul meu care e din 2007 si slava Domnului am 150 mii cu ea si nu prea am avut erori daca stau sa ma gandesc le innumar pe degetele de la o mana.Dupa cum am spus si mai sus daca iti doresti fiabilitate iati 1.9 , motorul care nu moare iar daca iti e frica ca masinile 2.0 din 05-06 au erori iati una din 07 dar eu unu nu o cred pasta cu erorile cum adica masinile din 05 si 06 au erori si la cele peste 06 gata au disparut erorile sunt perfecte, e o abureala totala ce zicea mecanicul ala. Masinile acum sunt din ce in ce mai cipate si computerizate iar computerul intodeauna va da erori . Iti pot spune ca la cele de 2.0 pica injectoatele mai repede , am auzit asta de la multa lume,dar nu te descuraja,dai o fuga pana in germania si iati un tanculet.

Modificat de viktor25
Link către comentariu

Nu mai generaliza, induci omu in eroare... Pica injectoarele la BKP si BMR!

Si 1.9 nu e fara moarte, vezi patania colegului Riddler...

Link către comentariu

mai ales ca se schimba acum si inj...clar 2.0 pentru ca diferentza de consum nu e asa mare iar elasticitatea motorului si puterea incomparabila....

Modificat de ermitaje
Link către comentariu

E uite ca si tu generalizezi eu am cod BMR si nu a picat nici un injector si am un vecin cu un BKP si nici la el nu a picat nimik.Oricum 1.9 e mai fiabil decat 2.0 dar eu as opta pentru 2.0

Link către comentariu

eu am vrut sa spun ca am auzit mai multa lume care au passaturi cu motor de 2.0 si se vaita de injectoare , cu motoare de 1.9 nu prea am auzit.

Link către comentariu

eu nu stiu cum ai putea sa cumperi cu buna stiinta o masina la care iti pica injectoarele, ma refer la cele de 2.0 (2005-2007)

iti dai seama ca este ca o condamnare la moarte cu efect intarziat??

daca iti pica injectorul fiind intr-o depasire la limita pe Valea Oltului, sau vara la 40 de grade intr-un camp??

eu am fost mare norocos ca mi-a picat injectorul in plina viteza fiind pe autostrada A1.

Link către comentariu

Eu stiti ce zic , sa nu va mai vaicariti atata pentru ca passatul este aproape cea mai iubita masina de catre romani sau poate ce mai iubita , daca ar fi proaste nu s-ar mai vinde fratilor, toata lumea zice ca pica injectoru ca pica turbina ca pica aia si aia , daca tot pica atatea de ce le mai cumparati.Eu sunt multumit de tanculetu meu , am 150 mii cu ea ,am codul de motor BMR de care se zice ca e un motor prost ca pica toate alea dar mie nu mi-a picat nimic pana acum si chiar daca mi-ar pica nu fac atata zarva si nu o sa am suparare .

Modificat de viktor25
Link către comentariu

Daca te va lasa intr-un concediu printr-o tara exotica si va trebui sa o tractezi la un service si sa pierzi vreo 2 zile prin hoteluri, poate o sa te supere..

Link către comentariu

Chiar deloc sa stii ca nu o sa imi faca suparare pentru ca la 150 mii sau sa zicem ca imi va pica 1 injector sau 2 pe la 200 mii, o consider o normalitate pentru ca e fier fratilor , voi ati vrea sa mergeti 500 mii si sa nu pice nimic , asa ceva nu se va intimpla, poate foarte rar la 1 masina din 300 de mii .Daca ma va lasa vreodata pe undeva si nu conteaza unde asta e vrerea Domnului si nu am sa ma supar.

Modificat de viktor25
Link către comentariu

De acord cu tine, la motorarele VW de 2.0 TDI (2005-2007) este o normalitate... de aceea ma bucur ca am avut norocul sa vand masina cu prima ocazie ivita.

Link către comentariu

• 1 month later...

nimeni nu spune nimic despre motorul cr de 110 cp?!de ce?

sunt tot la fel de problematice?

eu unul am auzit k sunt destul de reusite,trag mult mai bine decat un 1.9

a disparut problema injectoarelor cat si a consumului de ulei...este adevarat???

as dori cateva raspunsuri mai exacte de la posesorii acestei motorizari-merita

sa vand 1.9 al meu(care parerea mea este submotorizat),si sa achizitionez un b6 cr din 2009-2010 de 110cp?astept raspunsuri din partea voastra!!!!RO%20flag.gif

Link către comentariu

Nu mai intreba peste tot. Cine are ceva de spus sau stie ceva sigur o sa spuna.Ti am raspuns si dincolo. Nu are nicio problema CR ul.

depinde cu ce compari aceasta submotorizare. Fa resoftare si mai ramai si cu niste mii de euro in buzunar, multe mii.

Doar daca nu ai gasit unul pe la 10 mii full ''fara piele''.

Nu gasesti nimic despre acest motor pentru ca nu are probleme.

Cine are probleme posteaza si cere informatii, sfaturi, variante sau chiar pareri.

Modificat de theo
Link către comentariu

ok theo...ms frumos de informatiile date...despre 1.9 al meu bxe,ce pot sa-ti spun...k mananca putin ulei,turbina i-am schimbat-o,in rest nu am avut mari probleme!!!oricum cred k resoftarea e cea mai ok,15-20 cai in plus ar fi super ok...ar fi perfect pt mine!!;)

Link către comentariu

Nu te astepta sa zboare 2.0 tdi 110 cp fata de 1.9 tdi 105 cp, nu o sa simti nu stiu ce diferenta ca putere.. Am condus golf 6 cu acel motor si nu este foarte "musculos".

Link către comentariu

am inteles...va multumesc de sfaturi!!!;) ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!