Jump to content

Costuri la ridicarea masinii de la dealer

cosmo
 Share

Postare recomandată

Salut,

Peste o saptamana trebuie sa ajunga masina si sunt curios cam ce trebuie cumparat si ce plati trebuie facute cand merg sa o iau si apoi in imediata perioada.

Din cate stiu si tin minte de la vechea masina, trebuie platite covorasele si pachetul RAR. Restul nu cunosc deoarece vechea masina am cumparat-o in leasing, iar cea care trebuie sa ajunga acum e luata cu banii jos.

Banuiesc ca trebuie sa platesc inmatricularea, Casco si RCA, dar nu stiu daca trebuie imediat sau mai poate astepta. De asemenea nu cunosc preturile. Masina este cea din semnatura (Octavia Tour)

Ce parere aveti?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poate te ajuta acest topic http://vwforum.ro/index.php?showtopic=13867.

Trebuie din momentul in care pleci cu masina obligatoriu sa ai numar (deci taxa de inmatriculare, eu nu am platit nimic cand am luat masina), pachet legislativ (triunghi, trusa prim ajutor si extinctor), asigurare RCA si bani de combustibil :D. Restul Casco, covorase pot ramane pe mai tarziu. De inmatriculat de obicei se ocupa dealer-ul si la fel de RAR, primesti de la dealer CI (Cartea de Identitate).

Link către comentariu

Nici eu nu am platit nimic. Doar daca vrei sa-ti cumperi covorase (care-s cam scumpe :P )

Link către comentariu

Nici eu nu am platit nimic. Doar daca vrei sa-ti cumperi covorase (care-s cam scumpe :P )

Stii cumva si o valoare?

PS. Multumesc de raspunsuri

Link către comentariu

Nu se plateste nimic la ridicare ! Trebuie sa ai doar RCA pt ca altfel nu poti circula

Link către comentariu

Covorase de cauciuc originale sunt 1,5 mil la Skoda in Cluj, sau cel putin erau in oct anul trecut cand mi-am luat eu masina. regret ca nu mi-am luat originale, 1,5 mil nu e o suma mare.

Link către comentariu

Suplimentar fata de costul masinii se mai achita numerele de inmatriculare provizorii si RCA (pe 6 luni sau 1 an). Pe mine m-au mai taxat si cu suportii pentru numerele de inmatriculare dar mi-au facut cadou covorase. Sunt din cauciuc dar sunt multumit de ele pt. ca au marginea ridicata si nu cade mizeria pe mocheta masinii.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!