Jump to content

Pierd antigel

Lucionix
 Share

Postare recomandată

O problema la sistemul de racire sau garnitura chiulasa ,problema necesita investigatii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Well, din pacate noi nu putem sa iti spunem din fata unui ecran de unde iti curge. Pot sa iti spun ca mie imi lacrima pe la pompa, mai exact pe la axul ei, insa era mult prea putin incat sa ajunga pe jos sau sa vad pe vas. Vezi sa nu iti dea pe la vasul de expansiune din cauza presiunii. NU sunt tari furtunele groase care intra in radiator, in spacial dupa ce o calci mai tare? Vezi unde sunt reziduri de antigel pe motor.

Link către comentariu

• 2 months later...

Bună ziua, dețin și eu un Passat b6 2.0tdi plec cu ea rece dimineața și îmi baga caldura bine, intru pe autostrada și cand se apropie apa la 90 imi taie caldura ajung in oras merg 10-15 minute cu ea mers normal de oras incepe sa bage caldura normal și apa scade la 60-70 dupa care oscilează urca din nou scade din nou.. tin sa menționez ca și aruncă apa pe lângă vas când ajunge la 90..ma puteți ajuta cu un sfat ?

Link către comentariu

Posibil pompa de apa. Atunci când ajunge la 90 și nu mai baga căldură curge apa in vas prin furtunasul de deasupra?

Link către comentariu

Pompa de apa am schimbat-o, si racitorul de gaze, apa o da pe la vas face presiune in momentul in care ajunge la 90 creste nivelul 

Link către comentariu

marius1982.11

Posibil garnitura de chiulasa. Verifica furtunele groase care merg spre radiator daca sunt țapene cand nu mai baga caldura. Ar trebui sa se intample asta si daca o calci tare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!