Jump to content

stergatoare fara cadru metalic pr O1

adyned
 Share

Postare recomandată

Domnilor, fratzilor, impatimitilor de masini !!!! din grupul VAG bineinteles.....As vrea sa-mi pun pe O1 stergaoare din acelea fara cadru metalic. Tip de acela nou, sau cred eu ca e nou, am vazut stergatoare din acelea la Valeo.....merci de ajutor!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vezi ca pe briskoda zice ceva de schimbatul cu bratele de GIV. Daca reusesti sa faci modificarea sa-mi zici si mie de pret.

Link către comentariu

vorbeste cu volksman, se cheama bosch aerotwin retrofit, se potrivesc pe bratele care le ai tu. chiar are cateva seturi, zicea ca le aduce joi la intalnirea saptamanala.

uite, am si un link pentru tine, direct de pe site de la bosch:

http://aa.bosch.de/advastaboschaa/Product....B&publication=1

Modificat de CristiN
Link către comentariu

Sincer arata cam aiurea...asa ca pentru mine singura solutie viabila este si schimbarea bratelor.

Link către comentariu

eu cu jmy am probat asa ceva pe o1 si la noi se potrivesc perfect chiar se vad f bine dar nu calca corect si in unele locuri nu sterg:(((.

p.s.- nu stiu ce marca erau dar poate cele de la valeo sau bosch calca mai bine.

Modificat de Spankyro
Link către comentariu

Eu folosesc de 5 luni Bosch AeroTwin. Se monteaza usor si sunt f multumit de ele paa in prezent. Le-am achizitionat de la ALEMAR, intersectia Calea Mosilor - Regina Elisabeta. Pret 100 RON.

Link către comentariu

Daca clemele alea de pe Aerotwin Retrofit (ca asta aveti) va plac e f bine. Eu din pacate sunt total nemultumit din cauza inesticitatii acestora si m-am decis ca in cazul in care voi trece la Aerotwin sa o fac complet, si cu brate.

Link către comentariu

Si cam cat costa cu tot cu brate si unde se gasesc si acestea?

Link către comentariu

Intreaba la Volksman....ca iti da el un pret. Vezi ca e un topic la anunturi.

Link către comentariu

Eu am vazut ceva aici la OMV, bosch aerotwin la pretul de 2.900.000 si am ramas masca la ce pretz aveau.Poate veneau cu tot cu bratele stergatoarelor. De potrivit de potrivesc pt ca am vazut la mai multe octi1 prin oras

Link către comentariu

Eu mi-am montat doar lamelele (fara brate) si sunt foarte multumit. Le-am luat de pe Maica Domnului cu 95ron+TVA. Calca foarte bine pe parbriz si sterg mai bine decat alea stock. As vrea si eu brate ca la O2. Daca stie cineva preturi... eu am auzit ca ar fi ~200ron perechea, dar nu stiu de unde e luat acest pret.

Link către comentariu

Bratele de la O2 nu stiu daca se potrivesc...dar stiu sigur ca cele de la G4 se potrivesc perfect. Pretul pentru Aerotwin Retrofit ambele se invarte pe la 90-100 de lei cu tot cu TVA.

Link către comentariu

• 1 month later...

Mi-a pus stergatoare de la Bosch twinaerofit model parca A 553S....sunt super. Sterg perfect si dupa ce dai sprit nu mai sare picaturi de lichid de spalare parbriz de pe rama (cu nu mai are) Le-am cumparat din Timisoara de la Temeco pret aprox 100 RON cu tot cu TVA....le recomand

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!