Jump to content

Octavia II RS TDi

Deezel

Postare recomandată

Felicitari pt. achizitie, sa te bucuri de ea.

E foarte frumoasa.

P.S. Din poze se pare ca detii o adevarata "flota" .... :banghead:

Link către comentariu

Masinile familiei. Volvo este condus de senior iar VW-ul de fratele meu mai mic.

Multumesc pentru urari. :banghead:

Link către comentariu

Masina merge bine , imi place. Este rigida dar suportabila (suspensia). Motorul trebuie turat peste 2000-2500 , acolo trage cel mai bine, peste turatia asta se dezlantuie . Consumul nu l-am calculat si nici nu ma intereseaza la ora asta. Ca fapt divers in bord imi afiseaza 7.4 ... 7.5 dar nu cred ca este o cifra conforma cu realitatea. Am aprox. 250 km , facuti in doua zile.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!

Din pozele facute de tine se vede ca intradevar Skoda a intrat in lumea buna a producatorilor auto.

In 2-3 zile o primesc si eu.

Salutari si Drum bun! :D

Link către comentariu

Am condus si eu Octavia II RS Diesel. Masina de buna calitate, relativ rapida - nu este o sportiva, mai degraba ceva rasat - ceea ce de altfel s-a si dorit (Skoda este o masina pt familie). Fata de Octavia RS MY2006, are directia schimbata - cea de pe MY2007 este mai tare. Din punctul meu de vedere, nu e neaparat ceva pozitiv. Stabilitate buna, reprize decente, zgomot interior mai redus decat la 2.0 TDI 140CP.

Insa este prea grea si asta se simte la condus. Per total, o masina care va multumi 90% din testeri. :lol:

Link către comentariu

spune-ne si ce optionale ai pe ea si cat au costat , pretul final DDP , de unde ai luat-o etc.

Link către comentariu

Suuuper masina sa o stapinesti sanatos si cit mai multi Km fara evenimente neplacute.

De cind am auzit ca apare RS TDI imi sta gindul la asa ceva (doar gindul ca nu am atita timp :icon_cheesygrin: ). Tare as vrea sa fac un drivetest insa pe aici nu prea cred ca or fi sanse tare curind.

Si mie mi se pare suspensia cam rigida dar ... asta e .. doar de aia am vrut RS. Daca ar fi drumurile asa cum ar trebui nu ar fi absolut nici o problema.

Cum e zgomotul la turatie ridicata?

Link către comentariu

Multumesc inca o data pentru urari.

@Doru_14 masina este rapida fara a avea pretentii de sportiva. Tinuta de drum este din punctul meu de vedere ireprosabila iar directia intarita nu ma deranjeaza deloc. RS-ul este exact ceea ce mi-am dorit , o masina de familie care sa nu ma faca de rusine in depasiri. Nu sunt adeptul liniutelor sau a vitezelor maxime asa ca cei 170 cp ma satisfac pe deplin.

@wwww sound-ul la 3500-4000 este chiar sportiv , suna (dar nu rasare :icon_cheesygrin: ) a V8 american. Parerea mea , pot sa am auzul un pic razna :hainoroc: , nu va luati de mine pentru comparatia asta .

Am atasat o fisa cu optionalele masinii. Mai am inca doua pagini cu dotarile standard dar nu le-am atasat pentru ca le puteti gasi pe skoda.ro.

Modificat de Deezel
Link către comentariu

Trebuia sa o speli inainte sa ii faci poze... :icon_cheesygrin:

Glumesc...stiu cum e sa ai masina neagra...am avut si eu una timp de 6 ani!

Link către comentariu

@Diesel am luat-o de la dealer luni pe 6 p.m. nespalata (terminasera programul si eu vroiam neaparat sa plec cu RS-ul) , i-am pus motorina si m-am indreptat direct spre casa , imi era o foame de lup. Pozele sunt facute a doua zi , n-o spalasem inca.

Link către comentariu

Deeze , imi cer scuze , in final cat a fost masina DDP cu tot cu optionale, reduceri etc. ? :)

Link către comentariu

motorina de cacao. Poti fi sigur. Asta intareste si parerea mea despre motorina MOL.

Kopilu zice ca a bagat rompetrol si s-a linistit :D

Link către comentariu

Masina are 700 km in momentul de fata, nu am de unde sa stiu daca consuma ulei sau nu.

Motorul merge execrabil datorita motorinei de o calitate indoielnica.

Consuma aprox. 7% in conditii de mers "la pas".

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!