Jump to content

Bujii

dogarel
 Share

Postare recomandată

Datorita faptului ca am ajuns aproape de 100k de km mi s-a recomandat sa schimb bujiile. Ce marca sa folosesc?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

VAG recomanda Bosch ... care sunt de diferite modele!

Cred ca cele mai performante sunt Super 4 (4 electrozi) dar nu cred ca Super ar fi mult mai rele.

Link către comentariu

De ce intreb pentru ca pe unde m-am uita (teste, etc.) NGK se spune ca ar fi super bune. Despre Champion stiu ca sunt ok ca si despre Bosch.

Link către comentariu

Bosch WR78 / 4 electrozi.

Intr-adevar NGK is the best!

Link către comentariu

In concluzie NGK ar fi cele mai bune. Si mai exista optiunea Bosch.

Link către comentariu

Mie mi-o papat motorul un rand de Bosch foarte repede, io am numai optiunea NGK :ok:

Link către comentariu

De ce intreb pentru ca pe unde m-am uita (teste, etc.) NGK se spune ca ar fi super bune.

care teste? as vrea sa citesc si eu

Link către comentariu

Am gasit prin net cautand bujii.Sincer sa fiu nu pot sa-ti dau exact site-ul.

Link către comentariu

• 2 years later...

Va salut !

As vrea sa schimb bujiile la vento, 1,8 - 66kw, tipul motor ABS.

Bineinteles ca vreau sa pun ce e mai bun, am vazut ca e de ales intre bosch WR78 - 4 electrozi si NGK.

Intrebarea e daca exista NGK cu 4 electrozi pt tipul meu de motor, ce cod au ??

Acum am ceva cu 4 electrozi, nu stiu marca :lol: si ma intreb daca pun NGK cu 1 electrod trebuie umblat la reglaje??

Poate stie careva si vreun pret aproximativ.....

Mersi mult!

Link către comentariu

Stie cineva la cat timp se schimba bujiile? Am 45000 km reali, si nici o problema. Merci.

Link către comentariu

Eu azi mi-am luat, nici cu treaba asta nu am primit prea multe raspunsuri, dar pana la urma am mers pe bosch WR78 super 4 - cu 4 electrozi (15 lei bucata), am cu cele vechi 25 mii km si cred ca incep sa nu mai functioneze la capacitate maxima, cu motorul rece am mici intreruperi (zvacniri) si am zis ca le schimb direct.

Pe astea, bosch da garantie un an, probabil din ce zic si colegii si mecanicii e bine la 30 mii sa le schimbi, dar cum zici tu daca tragi de ele pot duce si mai mult, nu stiu insa cat e de indicat. Asa ca mai bine ia si tu niste bosch din astea sau niste NGK (de care eu nu am aflat daca exista si cu 4 electrozi :Driver: ) si s-ar putea sa constati ca merge motorul mai bine cu cele noi.

Toate cele bune !!

Link către comentariu

Alea beru cu 4 electrozi si miez de platina tin mai bine de 60000. Sunt mult mai bune ca bosch sau nkg. Costa cam 40 ron bucata dar merita...

Link către comentariu

Alea beru cu 4 electrozi si miez de platina tin mai bine de 60000. Sunt mult mai bune ca bosch sau nkg. Costa cam 40 ron bucata dar merita...

Pai eu te cred ca or fi bune, da nu dau 160 ron pe niste bujii nici daca m-ar tine 160 mii de km. :offtopic:

Eu am dat 15 ron pe bucata si am gasit si cu 14 ron, numai ca le comandasem. Daca zice producatorul ca tin peste 60 mii inseamna ca sunt de calitate, dar sa tragi de ele eu zic ca nu e bine, pentru cateva zeci de ron. Plus ca daca ai un motor ceva mai uzat, de ex peste 220 mii de km ca al meu, nu cred ca m-ar duce o bujie mai mult de 30 mii, indiferent de firma-calitate. :beerchug:

Link către comentariu

Din cate imi aduc aminte, cand am schimbat bujiile, am folosit NGK bur6et cu 3 electrozi. Nici o problema cu ele din nici un punct de vedere. Ca pret, au fost in jur de 650.000 toate 4.

Link către comentariu

A mea tot NGK BUR6ET are. F bune.. le am de 2 ani pe masina..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!