Jump to content

Golfuletu meu

Escape

Postare recomandată

Ii fac in curand un set complet de poze fara sa ma grabesc si dupa ce o scot din spalatorie si o sa postez.

Link către comentariu
  • 11 months later...
Update poze

Interesant, mai ales jantele, insa personal stilul asta de tuning mi se pare ostentativ si mi'ar fi rusine sa circul ziua cu asa ceva. Doar ca sa arat vecinilor ca am GolfIV cumparat, eventual, in rate? Daca ai bani, iti iei cel putin A6, ca de carutze second de la nemtzi cu care "ne dam mari" e plina Romania. E doar parerea mea vizavi de astfel de tunizari, daca doriti, puteti sa stergeti acest post.

Link către comentariu
Interesant, mai ales jantele, insa personal stilul asta de tuning mi se pare ostentativ si mi'ar fi rusine sa circul ziua cu asa ceva. Doar ca sa arat vecinilor ca am GolfIV cumparat, eventual, in rate? Daca ai bani, iti iei cel putin A6, ca de carutze second de la nemtzi cu care "ne dam mari" e plina Romania. E doar parerea mea vizavi de astfel de tunizari, daca doriti, puteti sa stergeti acest post.

Foarte urat din partea ta sa vb asa despre o masina vag,nu-ti place nu mai posta pe forumul asta ca oricum vad ca ai masina non vag :P

Oricum frumos golf-ul si mai ales jantele :)

Link către comentariu

@Escape

Masina arata super ok, dar...cel putin eu i-as sterge scrisul alb de pe anvelope...Oricum, e doar parerea mea. S-o stapanesti sanatos si da si tu ceva detalii despre ea. An, km, dotari, modificari, planuri de viitor.

Link către comentariu

Interesant punctul tau de vedere!!! Ce treaba ai tu cu omul cum si-a cumparat masina? sau esti invidos? cat despre carutzele de la nemtzi, cu asta m-ai spart si cand citesc si urmatoarea fraza legata de tuning ...... ma iau cu mainile de cap, cred ca ar trebui sa renunti la masina ta nemteasca si sa iti iei un logan. incearca pe un forum opel sau logan .... poate gasesti acolo oameni pe aceeasi lungime de unda cu tine, desi ma indoiesc.... daca nu, cauta in parc pe unde se joaca sah si table, sunt sigur ca te-ai intelege bine cu pensionarii.

Link către comentariu

In primul rand felicitari! :Driver: Masina e "bombonica" .

Frumoasa culoare si barele dau bine chiar daca necesita mai multa atentie la drumuri, pentru ca mi se pare ca si asa e putin cam jos golfu pentru ce e la noi. Jantele nota 10+

Domnu' cu astra ar putea sa se abtina... poate ca a lui e stock si are si pragurile de plastic nevopsite si e frustrat.

Link către comentariu

Multumesc celor ce le-a placut masina :( si mie imi place.

Intr-adevar e cumparata in rate, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa "imi permit" sa ii cumpar cateva chestii ca sa arate asa cum vreau, si asta nu ca sa arat ca am bani ci ca sa imi faca placere sa merg cu ea.

Scrisul de pe anvelope ma gandesc sa il sterg desi ii da un look mai sport, am cerut parerea catorva prieteni si mi-au zis sa nu-l sterg, si ma gandesc sa ii dau jos si folia de pe spate.

Detalii:

An 2001, 123.000 km reali verificati,

Dotari: esp, scaune incalzite, navigatie mica cu CD, computer de bord ecran mare, inchidere centralizata, 4 airbaguri, 8 boxe, ac, nu are geamuri electrice

Modificari: jante 18'' ALUTEC LEON, prelungire fata + praguri + prelungire spate Rieger, toba Borla, husa piele volan + schimbator

Planuri : stopuri led, faruri cu angel eyes, xenon, un eleron micut, sistem audio .

In viitor daca o sa am bani o sa imi cumpar un golf r32 si o sa ma dau mare cu el :)

Modificat de Escape
Link către comentariu
  • Administrator

Escape,

f frumoasa masinuta... cum zicea si Bestie, as sterge albul de pe cauciucuri.. pur si simplu nu "vin" cu masina... in schimb, foliile le-as pastra pentru ca dau bine, mai ales pe un 2d

Bravos!

keep it up!

Link către comentariu
Multumesc celor care le-a placut masina :( si mie imi place.

Intr-adevar e cumparata in rate, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa "imi permit" sa ii cumpar cateva chestii ca sa arate asa cum vreau, si asta nu ca sa arat ca am bani ci ca sa imi faca placere sa merg cu ea.

Scrisul de pe anvelope ma gandesc sa il sterg desi ii da un look mai sport, am cerut parerea catorva prieteni si mi-au zis sa nu-l sterg, si ma gandesc sa ii dau jos si folia de pe spate.

Respect! pentru sinceritatea cu care ai recunoscut totul. Dublu respect pentru faptul ca admiti ca ce e prea mult strica(ii da un aspect incarcat) si incerci sa mai dai jos din chestiile in plus. Pana la urma cred ca va fi ok :D .

Pentru lile: mi'am permis sa le numesc :) "carute de la nemtzi" :D pentru ca posed una! A mea, a ta, a lui vecinu de la 3, toate sunt tig

Link către comentariu
  • Administrator

adigei, cu parere de rau citesc ce scrii tu aici... si nu crede ca a spus lile sau altcineva ceva despre tine si postul tau doar pentru ca tu nu ai vag...

Ce nu intelegi tu este faptul ca exista si oameni pasionati pentru care banii nu conteaza atat de mult... vrei sa vezi pasionati adevarati?? uita-te dupa masinile lui nadir, voinea, zgb, michael_9n, mmneg, samd., oameni care stiu ce inseamna o masina si fac multe pentru pasiunea lor, cu mai multi sau mai putini bani... daca tu crezi ca masinile unor oameni ca cei enumerati si muuult mai multi prezenti aici si nu numai, sunt tigai aruncate de nemti, atunci permite-mi sa-ti urez plimbare placuta in tigaia ta... ca eu in masina mea ma simt bine!

Modificat de dudu
Link către comentariu

ba fratilor e film de groaza??? adigei: ce te intereseaza pe tine cum si-a luat masina?? rate sau nu,o are,e fericit,nu trebuie sa-ti placa tie !!!!!!! si nici eu nu sunt de acord cu tine adica tigai si deastea...adica toti care am luat masini sh avem tigai?? nu inteleg cum iti permiti sa intri pe forum aici si sa faci asemenea afirmatii!!!!!!!!! daca aveai tu un hummer sau io stiu ce....dar nici atunci nu ai dreptu sa judeci pe altii.cine vorbeste de tigai... :) nu pot sa cred asa ceva...

Link către comentariu
  • Administrator

nu admit ce? ca deja m-ai pierdut...

recunosc, s-au vazut f multe masini ce frizeaza ridicolul prin "tuning"...

Insa complotul asta general al nemtilor impotriva noastra chiar nu-l inteleg... ca ne ard cand afla in autohaus ca suntem romani? firesc, suntem cea mai mare piata a lor de sh... dar in alte parti nu se intampla la fel?? tu roman, nu i-ai cere unui neamt ce vrea ceva de la tine mai mult decat i-ai lua unui conational d-al tau, doar de amorul artei?? nu ca te-ai imbogati pe carca lui sau altceva... dar asta e natura umana, indiferent de roman sau neamt... te simti bine cand il **** pe unu' nitel, pentru a te da mare prietenilor tai, pentru 2 bani in plus, pentru orice alt nimic...

Hai ca facem filozofie de Cismigiu noaptea, poluandu-i topicul omului...

Scuze Escape de OffTopic!

Link către comentariu

escape:frumos golf,sal stapanesti sanatos si fara probleme !!! mie-mi place sincer cum arata si gata.bafta!!!

Link către comentariu

@escape: prietene, bine ai venit in club... sa-l stapanesti cu placere si fara probleme. Fara incidente! Masina arata bine, 2 usi, aspect sport dar subscriu si eu la sfatul de a scoate vopseaua alba de pe anvelope. O sa iti placa cum arata, negre simple pe jantele alea superbe...

@adigei : cand m-am inscris pe acest forum aveam nevoie de niste sfaturi tehnice. Dar nu asta m-a facut sa ma inscriu. Ci faptul ca pe forum sunt oameni cu adevarat indragostiti de masinile lor. Unii de golf. Unii de Audi. Altii isi iubesc pur si simplu O-urile sau O2-urile lor. Foarte mult respect pentru cei ce isi iubesc masinile. Ceva mai putin respect, aproape de loc pentru cei care isi urasc masina, fie ea si un simplu Opel.

Modificat de SIT
Link către comentariu

Mai conteaza ca-i second sau nu ?

Au fost versusuri intre nou si second si de multe ori diferenta erau doar banii

Important e sa-ti placa tie masina si sa te simti bine in ea cu toate modificarile pe care i le aduci si cred ca si daca i pui un capac de ventil, o sa te uiti la ea si o sa zici ca arata mai bine ca inainte, daca mai si intoarce cate unul capul dupa tine pe strada , senzatia e maxima :)

Felicitari pt masina!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!