Jump to content

Detector Presiune Pneuri

Burady
 Share

Postare recomandată

Asa este exista senzori calitativi si cantitativi, daca nu gresesc. Unii sunt in fiecare roata si comunica wireless cu calculatorul de confort si afiseaza scaderea presiunii pe BC, iar altii comunica prin senzorii de ABS si masoara dezumflarea rotii prin faptul ca ea are o circumferinta mai mica decat ale celorlalte roti. Eu zic ca este cea mai accesibila optiune (fiind si foarte ieftina in comparatie cu cealalta). Senzorii care comunica prin wireless se distrug in timp si sunt foarte scumpi. Ideea este aceeasi sa se evite distrugerea anvelopei. Eu am prin ABS si pana acum si-au facut treaba de 2-3 ori. Sunt ok. Au mai dat si gres vara cand am mers cu masina incarcata pe drumuri cu valuri, dar opresti, te uiti, este ok si ...... e bine decat sa te dai jos sa constati ca ai distrus un pneu de 120 E plus o janta de aliaj de X E. Cine a luat masina SH si nu are una din optiuni, multa atentie !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alxrro

6

• Burady

5

• Al Bundy

4

• dintzauru

4

TPM pe ABS se poate monta ulterior. Nu Necesita decat un buton, fire si codare cu vagcom.

Link către comentariu

hmmm....ma intereseaza. Poti da mai multe detalii, te rog?

Vroaim sa montez si auto-hold, iar daca tot desfac consola, macar sa pun si functia asta.

Link către comentariu

DA-mi seria de caroserie sa-ti trimit o schema a TPM care se monteaza pe tipul tau de modul ABS.

Link către comentariu

Ti-am trimis-o prin PM.

Link către comentariu

Hmmm, se pare ca la PAssat nu se poate face upgrade la TPM ca la Octavia, cu buton legat de ABS.

Link către comentariu

• 5 months later...
tot n-am inteles...daca schimb jantele cu unele de tabla si cu cauciucuri de iarna mai am indicator presiune pneuri?

da

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!