Jump to content

Passat vs Octavia

cristip25
 Share

Postare recomandată

Omule, nu ma intelege gresit, nu m-am suparat, Doamne fereste! Friends!!! :)

Si crede-ma ca, in general, am un simt al umorului destul de dezvoltat :)

Iti respect parerea si punctul de vedere. Eu doar mi-am spus-o pe a mea.

Bafta in relatiile interumane! :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristip25

17

• DArtagnan

13

• d-rive

9

• NetFlow

8

Se pare ca toate drumurile duc catre Passat. Si cred ca voi ramane si la pachetul de drumuri grele pentru ca nu vreau sa fiu limitat in calatorii. Acuma mi-a mai ramas o singura problema spinoasa: culoarea. Mie imi place teribil negrul, dar nu cred ca e foarte potrivita pentru Romania unde la tot pasul poti gasi un "amic" care sa-ti lase un semn pe ea.....si chiar si spalatul la spalatorie lasa urme foarte evidente. Asa ca m-am indreptat spre argintiu. Dar recunosc ca e o culoare cam ciudata pentru noul Passat (pe cel vechi parca statea mai bine...nu stiu de ce). Voi ce parere aveti?

Link către comentariu

Si eu ma gandisem la negru. In general cred ca pentru noul Passat o culoare inchisa il avantajeaza, ii subliniaza linia si ii scoate in evidenta ornamentele cromate (care pe o culoare deschisa isi cam pierd tot farmecul).

Asa ca m-am hotarat pe mun blue grafit. Deocamdata nu-mi pare rau. O am de o luna si ceva si e OK.

Si eu ma gandisem la negru. In general cred ca pentru noul Passat o culoare inchisa il avantajeaza, ii subliniaza linia si ii scoate in evidenta ornamentele cromate (care pe o culoare deschisa isi cam pierd tot farmecul).

Asa ca m-am hotarat la un blue grafit. Deocamdata nu-mi pare rau. O am de o luna si ceva si e OK.

Link către comentariu

Da, si eu ma gandesc la fel. Trebuie sa aleg intre negru, gri deschis (united grey) si albastru (blue perlefect). Dar cand ma gandesc la milioanele de zgarieturi care or sa apara curand......parca argintiu nu mai suna asa rau...:P:P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!