Jump to content

Ziceti so voi o parere

puZz
 Share

Postare recomandată

acu 2 zile miam luat un spoiler pe fata la golf 1.modelul kamei,doar c iam pus plasa in stanga si dreapte.masina este gri , deci spoileru gri , si plasele de pe el lam facut Rosu de gti,modelul masinii fiind gti din '78.azi seara vine un prieten , fostul proprietar , si imi zice "oo , fain , fain ..arata COX..dar trebuie sa revopsesti plasa,ca nai voie sa ai rosu in fatza " ..ca cika noapte cand vine din sens opus vede rosu si crede ca dai cu spatele :unsure: .WTF??.Ati auzit voi de asa ceva in regulament?e o lege referitoare la tema asta ?ca mie nu-mi vine sa cred... :banghead:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sa fiu cat ma scurt posibil, nu am vazut sau auzit pe cineva care sa aibe probleme de genul asta mai ales ca acolo unde ai dat cu vopsea rosie este plasa.nuanta nu este chiar atat de puternica si nu cred sa fie vreo problema cu asta, sa ne amintim de colegul nostru Golfuletz care si el la randul lui are in locul proiectoarelor din bara vopsit cu...rosu.si la el este mult mai pronuntata culoarea in comparatie cu ceea ce este la tine.eu cred ca nu este problema atata timp cat vopseaua nu are tenta reflectorizanta..bafta

Link către comentariu

stai linistit si nu mai baga in seama toate prostiile...

Link către comentariu

Nu este permis de regulament sa circuli cu orice sursa de lumina aparenta de culoare rosie in fata. Motivul este cel specificat mai sus.

Link către comentariu

pai si ce legatura are lumina rosie cu plasa omului de la masina ?... e tot rosie dar nu se aprinde , daca isi punea proiectoare sau lampi rosii intelegeam dar plasa... plasa ce legatura are cu toate astea, plus ca e si destul de "rara" se vede foarte discret ca e rosie , si asta ziua :evil:

Link către comentariu

Mersy tuturor :Driver: .mam calmat..chiar credeam ca trebuie sa revopsesc plasa. Huuhh. :D .o sai zic si la prietenu sa mai citeasca decretu (sau cei ala unde scrie smekeriile astea ) ... :)

Link către comentariu

"dar trebuie sa revopsesti plasa,ca nai voie sa ai rosu in fatza " ..ca cika noapte cand vine din sens opus vede rosu si crede ca dai cu spatele "

Asta e o tampenie :Driver: Vopseste-ti linistit grila in ce culoare vrei tu... nu o sa creada nimeni ca ai stopurile in fatza :)

Link către comentariu

grila ta rosie din fata nu reprezinta nici un fel de presemnalizari, stai linistit omule

Link către comentariu

Apropo, cat ai dat pe spoiler? Si de unde?

Spoileru' este facut la Parta,in tm ,s niste baietzi care fac spoilere din fibra de sticla..mam dus la ei si miam comandat Kamei (a fost scos de kamei exclusiv ptr golf1 ).atata tot ca nu e orginial.(iaca')lam adus akas, am mers la garaj la nishte prieteni si mi la vopsit .culoarea masinii .+ 2 straturi de lac.plasele a trebuit sa le faca cu pensula ;) .lam montat,lam dat cu polish,si gata. tot ma costat 180+ 50 lei vopseaua.

P.S. si prelungirea de la capota a trecut prin aceleasi "chinuri" in acelasi timp ;)

Link către comentariu

ce ma aia de la Parta nu s-au desfiintat??? stiam ca ala s-a imbolnavit si a vandut matritele...

Link către comentariu

Hmm...

mie mi sa parut OK cand am fost :D ..aku vreo o saptamana.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

app de ceea ce spunea puZz cu vopseaua asta.eu am la munca un baiat care nu prea are gretzuri din astea si culmea culoarea rosie crede el ca i se potriveste de minune pe masina.uitati-va si voi ce a iesit... :(

Link către comentariu

Mai oameni buni, ce facem daca avem o masina rosie? Nu mai mergem noaptea, sau nu mai venim din sens opus?! :)

Link către comentariu

app de ceea ce spunea puZz cu vopseaua asta.eu am la munca un baiat care nu prea are gretzuri din astea si culmea culoarea rosie crede el ca i se potriveste de minune pe masina.uitati-va si voi ce a iesit... :D

:D

Reamintesc ca la mine nu e asa un rosu aprins si mai ales NU este pe o SupRAFATA asa de mare

... si nici nu o sa fie :D (daca la asta teai referit )

Link către comentariu

nu frate, eu m-am referit strict la aceasta masina nu am facut nici o aluzie..stai linistit ca nu este cazul tau

ideea era alta dar nu mai stau sa explic

bafta

Link către comentariu

:D

Reamintesc ca la mine nu e asa un rosu aprins si mai ales NU este pe o SupRAFATA asa de mare

... si nici nu o sa fie :D (daca la asta teai referit )

Stai linistit ca nu-ti are nimeni treaba...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!