Jump to content

Cand trebuie schimbat Kit distributie

geocelly
 Share

Postare recomandată

Salut

Cand trebuie schimbat kitul de distrbutie, rolele, exista vreo regula, intreb asta ptr ca am senzatia auditiva ca "bate" un pic mai tare pe partea de langa distributie cand este rece motorul

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu pot sa zic ca exista o regula general valabila, dar in Romania 80.000 km este un nr. de km rezonabil pt a te gandi la schimbare distributie.

Prin afara, la aceleasi masini se schimba la 120.000 km, de exemplu.

Daca ai cele mai mici dubii, du-te si schimba-o ca nu e un capat de tara referitor la bani (pana in 10 mil.) si nu mai ai treaba cativa ani.

Link către comentariu

daca ai cumparat masina de curand eu zic k mai bine sa le schimbi . Scimba cele 2 curele si rola . Si ai grija ce firma cumperi . SkF este cea mai buna dar si cea mai scumpa . Bafta

Link către comentariu

De regula la 60k , e mai sanatos

Jos e atasat un tabel cu schema de intretinere la masini vw , la masini mai noi da cred ca e valabil si pentru alea mai vechi

Modificat de GBI
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!