Jump to content

Cd player Symphony SkodaAuto reglaje

CrisXtian
 Share

Postare recomandată

Stie cineva cum se regleaza contrastul la acest cd player de skoda?, lumina verde este mai slaba fata de restul luminilor de la bord, climatronic..... Si inca o problema nu se stinge cand scot cheile din contact.

Modificat de CrisXtian
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nimeni nu are cdplayer de skoda?

Link către comentariu

Stie cineva cum se regleaza contrastul la acest cd player de skoda?, lumina verde este mai slaba fata de restul luminilor de la bord, climatronic..... Si inca o problema nu se stinge cand scot cheile din contact.

Daca nu poti regla intensitatea afisajului din potentiometrul de reglaj aflat langa cel de reglare a farurilor, inseamna ca nu prea mai ai cum (decat daca e vreo optiune in meniul cd playerului).

Si ai dreptate, in afara de tine nu prea mai are nimeni un astfel de Cdplayer din simplu motiv ca era si este teribil de scump la comandare...In plus nu se compara ca sound cu un middle series Pioneer de exemplu care costa jumatate cat Simphony... :D

Link către comentariu

Si eu am Symphony, dar habar nu am de vreo functie care sa-ti permita reglarea contrastului.

Link către comentariu

Si eu am Symphony, dar habar nu am de vreo functie care sa-ti permita reglarea contrastului.

la tine contrastul de la lumina verde e la fel ca la cdplayer? si se regleaza de la potentiometrul de langa volan? la mine nu se stinge cand scot cheile si se vede mai inchis decat lumina de la climatronic.

Link către comentariu

Eu am Octavia Tour, care nu are potentiometrul ala care-ti permite sa reglezi intensitatea luminoasa. Altfel, contrastul de la lumina verde este exact acelasi.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!