Jump to content

Apa in masina

geocelly
 Share

Postare recomandată

nu pot sa-mi dau seama..am stat si in masina dar nu se vede nimic numai ma trezesc cu mocheta uda.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Flaviu-Daniel

aceeasi problema am depistat-o si eu azi...am vrut sa aspir cu un aspirator de ala de masina si pe cand ce sa vad ca in aspirator s-a adunat apa...asa ca am vazut ca sub mocheta de la sofer plin de apa...trapa nu am,masina ii in 2 usi...vreau sa intreb daca poate sa intre pe sub acel plastic care vine peste stergatoare daca el nu sta fix pe parbriz? acel plastic se poate da jos si fara sa dau jos stergatoarele? ce sa ii fac? de unde sa ma apuc de ea?

Link către comentariu

aceeasi problema am depistat-o si eu azi...am vrut sa aspir cu un aspirator de ala de masina si pe cand ce sa vad ca in aspirator s-a adunat apa...asa ca am vazut ca sub mocheta de la sofer plin de apa...trapa nu am,masina ii in 2 usi...vreau sa intreb daca poate sa intre pe sub acel plastic care vine peste stergatoare daca el nu sta fix pe parbriz? acel plastic se poate da jos si fara sa dau jos stergatoarele? ce sa ii fac? de unde sa ma apuc de ea?

trebuie sa dai stergatoarele jos pt a lua plasticu ala..eu azi l-am luat jos sa curat inca odata scurgerile si am lipit pt siguranta (mie apa imi intra la sofer deaia zic pt siguranta) cu silicon suportu de la filtru de polen...la mine cred ca problema este la aripa pe unde se scurge apa. este un spatiu intre aripa si caroserie pe unde cred ca isi face loc apa si intra pe langa sigurante si se scurge frumos pe mocheta...urmeaza saptamana asta sa dau jos aparatoarea de platic si sa umplu cu silicon spatiul acela. sper sa fie asta "buba". poate si la tine e la fel. bafta

Link către comentariu

Pentru cei care va curge apa in masina pe partea soferului in fata,pe langa sigurante, am avut o masina saptamana aceasta la reparat,printre altele proprietarul se plangea de apa din masina (a schimbat trapa la sfatul unui service).Ei bine degeaba,apa se scurgea normal din trapa,pe furtunas.Totul este normal pana aici, doar ca apa care curgea pe furtunas, in loc sa curga afara,se scurgea fix pe tamponul de cauciuc prin care trec firele/furtunul de aer de la masina la portiera soferului si de aici frumusel in masina! Am prelungit acel furtunas cu un termocontractabil pana mai jos de acel tampon si totul este ok.Dupa cum aratau firele din mufa era clar ca demult se instalase aceasta problema.

Link către comentariu

Salutare tuturor! Am venit ieri de la un drum lung si ploios cu masina mea, un golf 3 hatchback,si am observat ca picura apa si era umeda chiar cutia aia cu sigurantele de la aeroterma DOAR CAND MERGEAM,daca opream pe loc, practic se usca cutiuta cu sigurante si nu mai picura in cateva minute!

Am gustat si nu era dulce deci nu era antigel,dar totusi pe unde poate curge? masina nu e ruginita ,nu e botita nu are nimic! si desi m-am uitat pe acolo nu am idee pe unde ar putea intra apa in interior!

Aveti ceva idei? as fi foarte recunoscator!

E vorba de un golf 3 din 1998,diesel simplu ,motor 1y.

Foloseste functia Search inainte de deschide un topic nou.

Modificat de taz21
topic mutat
Link către comentariu

• 1 year later...

Dupa ce a plouat toata noaptea dimineata am observat ca sub pedale e foarte ud presul .Stie cineva pe unde o fi intrat apa in masina ?

Precizez ca am trapa si ca am schimbat cablu acela care deschide capota .

Si mai am o problema .. din cad in cand mi se aprinde becul de la frana de mana .

Modificat de taz21
topic mutat
Link către comentariu

ai un cot de cauciuc acolo la deschizatorul capotei. Vezi ca a iesit din mustiucul ala care scoate apa de la trapa afara.

verifica daca ai lichid de frana in pahar.

Link către comentariu

vin si eu cu o problema legata de apa in habitaclu. azi. descoperit ca coltul din stanga sus al parbrizului langa parasolar si usa e ud tare. din cauza asta mi s-a dezlipit materialul de pe plafon. pe unde poate sa intre apa acolo? e posibil sa intre pe langa parbriz?

Link către comentariu

• 1 month later...
cristinelsandru

o problema asemanatoare am si eu ,gasesc ud in portbagaj dupa ce ploua ,poate cineva sa spuna sau sa dea un sfat. multumesc

Link către comentariu

In portbagaj poate sa intre daca ai rugina pe la haion: sub geam, sau unde este plasticul acela cu becurile, deasupra la numar (pe la suruburi).Eu am dat cu silicon inauntru unde se infileteaza suruburile.Sau vezi in ce stare este chederul.

Link către comentariu

In portbagaj gaseam si eu apa,e adevarat nu multa.Mie imi intra prin spatele stopurilor,acolo e o garnitura care avea ceva mizerie pe ea,am curatat, am strans si e ok acum.

Link către comentariu

omu_negru84, ai trapa? daca da, verifica sa fie furtunele de scurgere libere ;)

Link către comentariu

adrianviperdodge2012

Si eu mai gasesc dupa ploi in portbagaj apa,fix in locul acela in care se afla pompa de aer de la inchiderea centralizata(spate dreapta jos,sub stop-e si facut un fel de sant,)am verificat furtunele ,am dat jos plafonul,am verificat geamul,tot pare la locul lui.apa de unde poate veni?

Link către comentariu

Dupa stopuri sunt niste garnituri de "burete" vezi sa fie puse bine si sa nu aiba mizerie sub ele. Mai uita-te daca ai apa in stop.

Link către comentariu

sub masina aveti 4 "dopuri" de plastic, problema golfurilor 3 calitatea slaba a tablei, aceeasi problema a avut-o tata a gasit apa in masina si cand a ridicat-o pe rampa avea 1 dop cazut deoarece s-a mancat de jur imprejur la dop si a cazut si era gaura, si probleme mari cu rugina la celelalte 3.... uitati-va sub masina. Sper sa va fie de folos.

Modificat de Amma
Link către comentariu

• 1 month later...

salutare am curat scurgerile de la trapa dar tot curge apa ce pot sa ai fac

Link către comentariu

• 6 years later...

As vrea sa știu și eu ca am aceiași problema 

Link către comentariu

apa in portbagaj se infiltreaza pe la stopuri, se slabesc suruburile si intra pe acolo, daca gasiti apa pe locurile din fata poate sa fie scurgerile de la trapa infundate, chederul din jurul sticlei trapa invechit si patrunde apa intre el si geam si picura in afara tavitei

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!