Jump to content

Apa in masina

geocelly
 Share

Postare recomandată

Cam da .

post-10002-1278343980_thumb.jpg

Modificat de Tracto
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am avut si eu pb cu apa in masina...intra pe la trapa pentru ca nu se inchidea bine am lipito cu silicon, nu e prea elegant da macar am rez pb eram disperat deja...

Link către comentariu

• 1 month later...

sal imi intra si mie apa in stanga spate cand ploua si numi dau seama pe unde idei careva?

Link către comentariu

probabil pe la cheder ori pe la tripla.ca o masura de preventie eu am dat tripele jos si am dat pe garnitura aia de burete sau ce naiba e cu vaselina pe ambele parti si vad ca nu mai da

stai in portbagaj si roaga pe cineva sa iti arunce apa cu furtunul pe la spatele masinii sa vei pe unde da ,e cel mai bine asa

Link către comentariu

sal imi intra si mie apa in stanga spate cand ploua si numi dau seama pe unde idei careva?

Cred ca intra pe la imbinarea aripii cu spatele masinii . Verifica . Eventual baga niste silicon acolo .

Modificat de Tracto
Link către comentariu

chedere geamuri in spate sau verifica imbinarea cum a zis Tracto. Daca nici acolo verifica la imbinarea cu pragul desi nu cred ca poate sa intre pe acolo.

Nu iti pot exemplifica corect. Daca vrei atasez maine niste poze cu zonele in care am avut eu probleme.

cand zici stanga spate te referi la portbagaj sau la pasageri ? Posibil sa ai chiar o gaura in podea pe la dopurile de cauciuc ( condens ) . Ruginesc de obicei pe margine si rugina se extinde foarte mult.

Modificat de untouchablle
Link către comentariu

deci stai sa exemplific las masina in parcare si ploua cand deschid masina dimineata in stanga spate pe covorul pasagerului e balta destul de mare

am stat in masina si nam observat pe unde poate intra porbagaju e uscat bancheta la fel pragu la fel si de asemenea si trapa adica cupola interioara la trapa e uscata

mar ajuta niste poze ceva si indicii ms

Link către comentariu

Ai trapa? Daca da, fii sigur ce exista posibilitatea sa iti intre o mare cantitate de apa pe acolo. Keder vechi, sau tavita de scurgere lipsa

Link către comentariu

poi unde ar trebui sa ma uit la trapa de tavita sau furtun imi zice careva poze ceva mar ajuta please ms mult

Link către comentariu

Dai geamul de la trapa jos, se da cu tors-uri.

O sa gasesti 4 gaurele, corespunzand fiecarui colt al masinii.

Torni apa in ele, si vezi daca se duce, si pe unde se duce

Multa bafta, te asteptam cu detalii

Link către comentariu

• 2 months later...

salutare, ai rezolvat ceva? exact aceeasi problema o am si eu: carpeta aia de la pasager spate stanga e imbibata cu apa si totul in rest e uscat, porbagaj, trapa...masina e in 2 usi. Cand deschid trapa se vede cum a curs apa prin acele gaurele. Intrebarea mea este, unde duc acele gaurele ?:D. Au vreun sistem de scurgere prin stalpi ?

Link către comentariu

trapa are 4 canale de scurgere. cele 2 din fata ajung intre balamalele usilor din fata, langa mufa ce face legatura cu portiera. cele din spate ajung langa roata. toarna apa prin fiecare din cele 4 gauri si vezi daca curge pe unde am zis eu. daca nu, inseamna ca e infundat vreun canal

Link către comentariu

Va salut ,zilele astea a nins si a plouat foarte mult in zona mea iar azi am mers sa o mai curat de zapada care mai era pe parbriz, si de curios am ridicat capota sa ma uit in zona plasticului care acopera filtrului de polen si pe partea soferului cred ca calculatorul .

Am avut neplacerea sa constat ca pe partea cu calculatorul am o balta de apa :( si ca sa fie treaba, treaba... m-am uitat si la interior si e uda mocheta atat la sofer cat si la pasagerul din dreapta .

Oameni buni va rog mult sa ma indrumati ce ar trebui sa fac ,sa verific pentru ca ma ingrijoreaza apa de sta acolo unde e calculatorul masinii nu as vrea sa imi ard ceva :( (as fi facut o poza sa se inteleaga mai bine unde balteste apa,dar m-a lasat bateria la telefon ).

Link către comentariu

calculatorul din ce stiu eu e capsat si acolo la mufa are o garnitura destul de buna(adica nu permite apa sa intre in ea,eu am dat anul trecut cu spray acolo si pe vara cand am desfacut era in continuare umezit de la spray acolo,deci iti dai seama cat de ermetic inchidce acolo).legat de apa ea pe laterale are doua gauri care au rol de a dirija apa stransa in cutia aia acolo ,probabil la tine sunt infundate de la praf amestecat cu frunze si alte chestii

trebuie sa desfaci plasticul ala de la parbriz si sa verifici daca nu cumva le ai infundate.mai e si varianta daca ai trapa sa ai infundate scurgerile si sa se stranga apa in masina dar eu tind sa cred ca despre alea laterale e vb

Link către comentariu

Salut ,m-a mai linistit un pic parerea ta vizavi de computerul masinii.

Problema e ca nu stiu cum/unde anume gasesc furtunele alea de scurgere :( ,astept in continuare cu mare interes parerile voastre

Link către comentariu

Eu am avut infundate scurgerile de la trapa, partea din fata. Le poti vedea aici http://www.g o l f - c lub.ro/download/file.php?id=1519&t=1 (scoate spatiile ca sa mearga, sorry de adresa sper sa nu fie considerata reclama). Insa nu reusesc sa identific scurgerile pt trapa din spate. Poate pune cineva o poza? Mersi.

Modificat de giony82
Link către comentariu

Salut ,m-a mai linistit un pic parerea ta vizavi de computerul masinii.

Problema e ca nu stiu cum/unde anume gasesc furtunele alea de scurgere :( ,astept in continuare cu mare interes parerile voastre

pai asta e ,trebuie s dai jos bucata aia de plastic de e la baza parbrizului dar mi se pare ca tre sa demontezi si bratele la stergatoare ca nu iese asa si acolo o sa vezi scurgerile .trebuie sa fie undeva pe langa semnalizarile laterale ca punct de reper .

Link către comentariu

pentru ca tot ati adus vorba de bucata aia de plastic.. la mine mi s-a cam dus partea cauciucata din partea de sus care etanseaza..e mai ridicata si nu mai vrea sa stea pe parbriz cum trebuie. am vazut persoane care au pus banza izolatoare peste ca sa nu mai treaca apa pe dedesupt si sa mai ajunga cine stie unde . voi aveti probleme de genu?

post-34876-0-54423600-1291359697_thumb.j

Modificat de Darkgrin
Link către comentariu

tot asa e si la mine, de vreo 3 ani si nu am avut niciodata probleme pana recent, si asta din cauza ca s-au infundat scurgerile de la trapa

Link către comentariu

Salutare ,sa zicem ca am rezolvat provizoriu , in sensul ca m-am dus azi la masina si am reusit sa imi strecor 2 degete in zona scurgerii si s-a scurs apa , intr-adevar ii cam infundata ca am luat numa noroi pe degete.Sper sa reusesc zilele astea sa desfac tot si sa curat cum trebuie, apa din interiorul masinii ,de la sofer si pasager ,e tot de la aceste scurgeri infundate?

Bratul stergatorului de pe partea soferului daca il dau jos, nu se deregleaza unghiul sau ceva?

Modificat de ovidiup
Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare, de curand a inceput sa miroasa in ultimu hal in masina dimineata. Am incercat sa vad de unde provine mirosul si am gasit mocheta din dreapta-fata fleasca :blink: Am dat mocheta la o parte, si buretele de pe podea si nu am gasit nici o gaura. Dopurile de cauciuc sunt la locul lor, de sub bord nu vine apa...nu inteleg de unde s-a udat in halul asta. Am presuri de cauciuc deci nu e problema de la zapada sau umezeala de afara. Buretele acela l-am aruncat ca mirosea in ultimul hal, stie cineva cum se numeste si unde pot gasii asa ceva in Brasov?

ps: masina nu e dotata cu trapa

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!