Jump to content

Golf 5 Gti -Bacau-

-ZZ-

Postare recomandată

poate pui si niste poze cu interiorul... :angry: in ret dupa cum am mai spus, masina arata super... :( bv

Link către comentariu
  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• -ZZ-

12

• Bogdan_wrc

3

• Vladutz

2

• andrei_xp

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cred ca e cel mai finut golf v gti de pana acum. Toate se potrivresc ca o manusa. Felicitari si s-o conduci sanatos!

Link către comentariu

-ZZ- : nu confunda :D evacuare cu un soft e mult sub stage 1 :)) sa nu mi-o iei in nume de rau dar cam asa se iau in considerare...uita-te la kit-uri pt motor sa vezi ce include un stage 1 si dupa un stage 2 :)

oricum am inteles ca e un stage 2 cu totul exterior o evacuare etc anyway s-o stapanesti sanatos e f frumoasa masina

Link către comentariu

am si eu o intrebare.. ca nu ma pot abtine pana n vedem...

evacuarea este completa.. catalizator ' sport' care vine odata cu evacuarea completa milltek... cand lai montat, nu a fost nevoie sa fie rescris softul masinii pentru a maximiza performantele, si pentru a merge masina bine... pentru ca avem sonda lambda dupa catalizator si daca nu va fi in parametrii ei , nu mai merge bine.... asta stiu ca sigur face la evacuarea completa supersprint :blink:

Link către comentariu

Super tare masina! Si fata! Ai umblat sau nu la motor cati cai ai acuma?

Multi km fara probleme!

Link către comentariu

Salut....masina superba. Sper ca in cel mai scurt timp sa detin asa ceva.

Am avut placerea ca ieri 15.10.2006 sa o vad si sa o votez la Cluj la tuning festival.

Numai bine.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

M-a ''facut" astazi in Bacau in zona Piata Sud.

E o minunatie de masina dupa care intorc capul mai ales barbatii. De femei ce sa mai zic.!!!??

Link către comentariu

E periculos daca intorc capul barbatzii :( ...fetele mai [pot arunca un ochi :angry:

Bafta tuturor si multumesc petru urarile voastre de bine :tomato:

Super tare masina! Si fata! Ai umblat sau nu la motor cati cai ai acuma?

Multi km fara probleme!

Am umblat un pic :tomato: ...dar nu am incredere in dyno-urile de la noi.....ma duc la Craiova duminica sa vad pe unde ma situez :tomato:

Salut....masina superba. Sper ca in cel mai scurt timp sa detin asa ceva.

Am avut placerea ca ieri 15.10.2006 sa o vad si sa o votez la Cluj la tuning festival.

Numai bine.

Multumesc pentru vot.

Din pacate finalul a fost tragic :(

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Super masinuta lui ZZ. Am vazut-o live undeva prin centrul Bacaului. Eram in trecere si Golful negru mi-a atras privirile imediat.

Jantele sunt bestiale!

Off:Sambata la pranz, te-am salutat, nu stiu daca ai observat! :salut :

:salut:

Link către comentariu

Cred k ma situez si eu in turma..... am aceeasi parere, k e super golful. Sa-ti traiasca, si la mai multe modificari !!

PS: Daca mai treci prin Focsani( k te-am vazut acu vreo 2 sapt.) opreste-te putin si pe la mine, sa schimbam 2 vorbe ( B-dul Garii nr. 22, banca RIB )

Numai bine !

Link către comentariu

@spyddy am observat eu ca m-a claxonat cineva,dar nestiind cine nu am dat atentzie,dar data viitoare voi fi mai atent :)

@tziganu am avut ceva treaba pe acolo...data viitoare daca am timp,scimbam si 3 vorbe ..np...

;) alll

Link către comentariu

Te astept cu mare placere.

Ti-am zis, b-dul garii nr. 22, banca comerciala RIB.

O sa-mi vezi golful parcat langa banca.

Numai bine!

Link către comentariu

stiu masina de cand ai luat o si ai inmatriculat o.....RAR, inmatriculare, mircea p.am si condus o.sper sa ti amintesti! daca da, da mi un PM.

in alta ordine de idei, iti vad masina aproape zilnic. merita toate laudele celor ce au scris in acest topic.felicitari pentru ceea ce ai facut.

Link către comentariu

cred ca lucreaza la RAR :sbine: , nu te speria asa.Masina nu merge.....vb lui...zboara incet :)) :))

Felicitari si la cat mai multe modificari.Visul meu...ooof, dar n-am sa cresc eu mare :))

Link către comentariu

Foarte tare masina, felicitari Zozo, am apucat sa ti-o admir de aproape sambata cat o "suflai" inainte de polish. Tii jantele pe ea si la iarna sau le pui pe cele OEM?

OT: Nu aveam idee ca sunt pe forum atat de multi membri din Bc, ar trebui deschis un topic si pentru noi, sa mai palavragim putin. Cum a mers cu lansarea Anonymous? am plecat la Bucuresti si nu am apucat sa vad nimic.

Link către comentariu

zozo cum a ramas cu ultimele setari??...mai aprinde "becu"??:D))

suna-ma cand mai ai noutati:))

Masina e intr-adevar tare....rupe stilul..si aderenta:))...cu un singur minus (@Zoz-nu te oftica pe mine:p) ti-ar trebui ceva de mestecat in benzina nu treaba aia pe jumate electronica:))

Hai sa auzim de bine :D

Link către comentariu

:lol: am auzit ca ai un furtun spart care tot fasaie.... e adevarat?

ceva - ? sau numai + de cand l-ai pus?

Link către comentariu

las k asa e la astea...se strica si incep sa fuga si sa fasaie ;)

astept sa ne dam la primavara :D asta daca nu schimbi turbinu :P

si inca cva.... Asa anonim?Asa masina? ;)

Modificat de SpeedeR
Link către comentariu

am dat jos bov-ul .....asa ca nu mai e stricat nici un furtun acu...sa fasaie :D .....sa vedem daca pun supapa aia de la niku.....dar suspensie imi trebuie NEAPARAT....donatori....deschid un cont... :P :P

Link către comentariu

facem cheta....dar tre sa vb cu fuscobal, ca si deschide cont la banca pt PSS9 :P) el e primul pt transplant. facem lista de asteptare daca vrei... :D

de ce ai dat jos BOV?

ps: am vazut ca esti tare suparat pe maisnile mici si vechi, care un "5" in denumire. vb cu zGb ca el are o pasiune veche pt ele.... :P :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!