Jump to content

Passatu'

dintzauru

Postare recomandată

Ieri mi-a ajuns si mie Passatu' dupa lungi asteptari...

Este un Passat Highline 4 Motion 2.0 TDI 140 CP cu urmatoarele dotari optionale:

- culoare exterioara: gri (united grey metallic)

-tapiterie piele "Alcantara" neagra

-autohold

-decor aluminiu pe bord si consola centrala

-faruri bi-xenon adaptative

-Kessy (keyless entry)

-priza 230V spate

-alarma antifurt "Plus"

-faruri de ceata

-geamuri laterale spate si luneta fumurie

-radio RCD 500 inclusiv functie MP3 (CD-Changer integrat)

-roata de rezerva din aliaj

-Jante aliaj "Macau" R17

-Volan multifunctional din piele 3 spite , bordcomputer Plus

-indicator calitativ presiune pneuri

-pilot parcare

-set covorase de cauciuc

Este o masina mult mai frumoasa decat o stiam din drive test si in astea 2 zile de cand o am nu inceteaza sa ma uimeasca din ce in ce mai mult despre felul cum merge si arata...

Am si doua-trei poze facute la repezeala...dar sint prea mari....maine o sa fac unele mai mici si o sa v-o arat...

Modificat de dintzauru
Link către comentariu
  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dintzauru

17

• razdan

2

• ygor

2

• vladDC

2

Top Posters In This Topic

Felicitari ! Sa fii sanatos sa te folosesti de ea cu placere. :) Si asteptam cu nerabdare pozele sa vedem si noi masina.

Link către comentariu
Felicitari ! Sa fii sanatos sa te folosesti de ea cu placere. :) Si asteptam cu nerabdare pozele sa vedem si noi masina.

merci

inca o data Vlad

Link către comentariu

felcitari , este o masina super si foarte bine dotata , sa dai si tu mai multe detalii , pret si restul , poze de asemenea.

Sa o folosesti sanatos si sa te aiba in paza ... stii tu cine :)

Link către comentariu

Felicitari! Sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi km. O masina intr-adevar superba... motor si transmisie exceptionale...

Link către comentariu

In sfarsit ai scapat de asteptare … ;)

Sa te bucuri de ea si sa vedem cat mai multe poze.

Drive safe … ;)

Link către comentariu

Multumesc mult tuturor! Si voi sa conduceti sanatosi si fara evenimente in trafic!

Poze va promit in week-end!

Apropo , cum pot sa fac si poze cu un n80 ca sa poata sa intre pozele pe forum? - le face prea mari ca si memorie...

Link către comentariu

felicitari pt masini si asteptam pozele! f misto optionalele alese.

sunt curios cum e cu adaptativele si key lessu

Link către comentariu
Apropo , cum pot sa fac si poze cu un n80 ca sa poata sa intre pozele pe forum? - le face prea mari ca si memorie...

OT: scazi rezolutia sau/si maresti compresia in programul de prelucrat imagini pe care il ai. Daca nu ai asa ceva, ai macar un program de vizualizare gen ACD See care iti permite usor un “save as” si la options maresti compresia jpg scazand valoarea la 60 sau chiar 50.

Daca dimensiunea e totusi prea mare poti posta pe imageshack (incap poze de pana la 1,5 MB) si apoi copii link-ul thumbnail-ului pt. forumuri (Thumbnail for forums (1)) in postul de pe forumul vw. Se repeta aceasta manevra (browse pe imageshack … host it – copy link thumbnail – paste in post – upload another image) pentru fiecare poza pe care vrei sa o atasezi.

Link către comentariu

Trebuie sa comentez ceva ca mi se pare ciudat: de ce acul de la motorina este un pic peste sfert si arata 790 range? sau nu s-a ridicat de tot ca deabia era pus contactul ? ciudat mie sa imi arate atata este aproape plin sau la passat are rezervorul mai mare de 55 de l ca la skoda?

In fine faina rau masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente :)

LE: Cred ca m-am lamurit in prima poza se pare ca acul e cu partea lunga in sus dar e exact opus daca se face mare se vede

Modificat de gabriel
Link către comentariu
Frumos.. insa nici acum nu inteleg de ce au scris in bord "passat".

Pentru ca s-au luat dupa Phaeton.

Dintzauru super masina....felicitari!

Link către comentariu
Frumos.. insa nici acum nu inteleg de ce au scris in bord "passat".

Ca sa nu uiti in ce masina esti :D

Daca tii minte, si la dacia 1310 scria in dreapta pe bord "dacea" :)

Link către comentariu

frumoasa masina, s-o conduci sanatos fff multi km si fara evenimente neplacute atat pt tine cat si pt "ea", ca deja face parte din familie...presupun :)

p.s.bun pontul cu tipul din oradea...nu? :D

Link către comentariu

are rezervor de 70l si arata plin....

adaptivele sint dementiale

keyless-ul este de asemenea super

monitorizarea in pneuri pana acu nu m-a atentionat cu nimic

auto-holdul mi se pare foarte util

cum am spus si la inceput ....dementiala\

Si multumesc tuturor pentru urari .... si voua la fel

liviuxp2000 - da , super baiatu'

Modificat de dintzauru
Link către comentariu

Cu riscul de a repeta ce ti s-a mai spus, sa o stapanesti sanatos e super masina, sa ai parte numai de bucurii de pe urma ei ! ;) ;)

Link către comentariu

Cu riscul de a repeta ce ti s-a mai spus, sa o stapanesti sanatos e super masina, sa ai parte numai de bucurii de pe urma ei ! ;) ;)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Cu riscul de a repeta ce ti s-a mai spus, sa o stapanesti sanatos e super masina, sa ai parte numai de bucurii de pe urma ei ! :) :)

Multumesc

Ceva care il recomand tuturor: culoarea este extraordinara.Spal masina la o saptamana numai sa nu se puna foarte multa mizerie pe ea, nu ca s-ar vedea foarte murdara masina...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!