Jump to content

Bloc de Lumini Seat

criss_b
 Share

Postare recomandată

Salutare!

Cunoaste cineva daca se potriveste un bloc de lumini pentru Seat Leon cu unul identic ca functii de pe VW Golf?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

partial offtopic: in principiu ar trebui sa se potriveasca piesele de pe Golf IV. Eu am pus o maneta de semnalizare care se potriveste si pe Golf IV si pe Octavia 1.

Link către comentariu

Daca afli sa-mi spui si mie ca si eu am o problema pe acolo si eventual preturi

Modificat de Bambu
Link către comentariu

pentru preturi puteti sa il intrebati pe volksman. Are un topic deschis la Anunturi online -> Oferte extinse

Link către comentariu

Am rezolvat singur problema.Am desfacut blocul de lumini si are in interior niste lamele din alama-cupru pe care va rog sa fiti foarte atenti cu ele.Eu m-am jucat cu una si mi-a luat o zi intreaga sa o refac(nu mai aveam faza scurta). Nu va speriati ca e simplu nu e complicat, dar sa fiti atenti.

Cat despre pret unul nou fara proiector este 510 RON si se livreaza cu buton si fata aceea care se plaseaza in bord, dar fara semireglabilele din care se realizeaza reglajul electric la faruri si respectiv al intensitatii lumii de la bord.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Si eu am umblat in blocul de lumini dar nu as mai repeta greseala.Nu recomand nimanui sa faca treaba asta decat daca oricum e bun de aruncat.

Link către comentariu

• 5 years later...

Va salut,

m-a rugat un prieten sa ma interesez pentru el de un bloc de lumini pentru un Seat Toledo 1.9 TD din 1992, el a auzit ca se potriveste chiar si unul de golf 2, cunoaste cineva problema? Orice sfat sau oferta - primim cu bratele deschise :cheers: mare multumire

Link către comentariu

Ultima mea masina a fost un Toledo 1L(1997), banuiesc ca despre acest model e vorba, insa nu sunt deloc sigur ca se potriveste un bloc de lumini de pe Golf 2; blocul de pe Toledo fiind dreptunghiular iar cel de pe Golf 2 rotund, poate eventual de pe vreun Bora de pe acea vreme.

Link către comentariu

Blocul de lumini de golf 2 nu este rotund este dreptunghiular cred ca il confunzi cu cel de golf 3

Link către comentariu

Atunci ce Golf e asta: http://de.wikipedia....wiki/VW_Golf_II ? Arata-mi si mie un Golf 3 cu faruri stock rotunde, te rog!

Modificat de alteacupra
Link către comentariu

G60 are dreptate... pararea mea... a avut Golf 2, ca si cand m-ati intreba pe mine, posesor de Audi, despre BMW...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!