Jump to content

ce polo sa iau 1,4 sau 1,9 tdi?

gabimok
 Share

Postare recomandată

care motor e mai rezistent,mai usor de intretinut si mai putin gurmand?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dupa cum e mintea romanului iti recomand 1,9TDI. Si pe caroseria de POLO va fi un motor destul de maricel. :)

Link către comentariu

Depinde ce iti doresti de la masina. Da-ne detalii mai multe.

Link către comentariu

Depinde ce doresti de la Masina.Pune-ti tu intrebarea si cu siguranta vei afla si ce masina vrei ,asta B) daca banii nu sunt o problema !

Link către comentariu

motorul de 1.4 e in 3 cilindrii si are vreo 1400 si ceva de cm3 si o sa intre in urmatoarea treapta la asigurare, in caz ca nu stiai. spune-ne si cati km vrei sa faci cu ea pt ca motorul diesel il amortizezi in vreo 50, 60.000 km....

Link către comentariu

masina o vreau pt nevasta,face 10-15.000max pe an,ea vrea si masina ieftina,sa consume putin,intretinerea sa fie la fel,si peste cativa ani cand o vindem sa scoatem un pret bun pe ea.Nu stiu ce sa aleg!

Link către comentariu

Ca fost posesor de polo 1.4 TDI ti-l recomand, merge ca racheta 0-100 km ( o racheta mai mica ), de la 120 e mai lenes( am mers cu 175 pe autostrada fara probleme ). Reprize foarte bune in depasire. Consum mic, motor putin zgomotos ( 3 cilindri ). Pt polo 1.4 TDI e superb :screwy: Motorul de 1.9 e cam mare pt masina asta, nu prea are rost, e masina usoara. Daca cumperi acum diferenta de pret intre 1.9 si 1.4 e mare, cand o sa vrei sa vinzi preturile se apropie f. mult. Iti recomand 1.4 TDI :salut:

Link către comentariu

Confirm si eu - abia ma tineam dupa Polo-ul de mai sus cu Supernova. A, nu si pe autostrada ;)

Link către comentariu

Cred ca 1.4TDI e suficient pt. sotie.

Uite cam ce poate un 1.4 (din semnatura). Pe bord 190km/h, pe GPS 184km/h (e mai clara poza cu 181)

P.S. scuze pt. claritatea pozelor dar sunt facute cu telefonul si la viteza aia si pe calitatea asfaltului de pe A1...

Link către comentariu

la maxim 15.000 km pe an ,cat face ea,cica nu merita motor diesel,sa ma gandesc la benzina de 1,2 sau 1,4.Am auzit ca astea de 1,4i sunt excelente!?

Link către comentariu

masina o vreau pt nevasta,face 10-15.000max pe an,ea vrea si masina ieftina,sa consume putin,intretinerea sa fie la fel,si peste cativa ani cand o vindem sa scoatem un pret bun pe ea.Nu stiu ce sa aleg!

Parerea mea e sa cumperi una pe benzina.

Dieselul e mai de cursa lunga.

Link către comentariu

benzina.......suporta mai bine stilul de mers al unei doamne :hainoroc:

Link către comentariu

Nu se pronunta nimeni ,1,2 sau 1,4 benzina,care ar fi mai bun?

Link către comentariu

de 1.6 ce zici? 105 cp si nu e mare diferenta la pret. si e si nou motorul. 1.2 mi se pare cam zgomotos si e in 3 cilindrii. eu zic sa alegi intre 1.4 si 1.6.

Link către comentariu

Avand in vedere cerintele,eu ma gandesc la 1.2.

Modificat de adi
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Prietena are un Polo facelift 1.4 TDI de 69 CP. Masina este OK doar ca este un pic cam lenesa, fiind penalizata de greutatea mare (+1200 kg).

Astfel dupa primii 10k km am luat masuri si i-am facut un "chip tuning" stage 1, astfel Polonezul ajungand la +90 CP si +200 Nm. Dupa modificare comportamentul masinii s-a schimbat radical, reprizele s-au imbunatatit considerabil si nu mai ma treceau toate transpiratiile cand depaseam TIR-uri.

Recent masina a primit un chip stage 2 si acum are aproximativ 105 CP si 250 Nm, modificare pe care o puteti face la Voinea.

Sfatul meu este sa cumperi un 1.4 TDI, apoi dupa ceva vreme sa il duci la "marire" si astfel vei avea performante de 1.9 TDI la consum de 1.4 TDI :)

*edit: din cate am inteles motorul de 1.4 este practic cel de 1.9 de la care s-a amputat un cilindru.

Modificat de aiculedtzu
Link către comentariu

benzina.......suporta mai bine stilul de mers al unei doamne :P

Cel putin in oras pt o doamna e de preferat o benzina aspirata.

Link către comentariu

Numai sa nu fie cel de 1.2 deoarece sincer nu prea face fata greutatii masinii. Ca sa scoti ceva performante din el va trebui turat serios si ma indoiesc ca o doamna tine motorul in apropierea zonei rosii.

Link către comentariu

• 2 months later...
............ Consum mic, motor putin zgomotos ( 3 cilindri ). Pt polo 1.4 TDI e superb :P Motorul de 1.9 e cam mare pt masina asta, nu prea are rost, e masina usoara. Daca cumperi acum diferenta de pret intre 1.9 si 1.4 e mare, cand o sa vrei sa vinzi preturile se apropie f. mult. Iti recomand 1.4 TDI :P

In primul rand salutare tuturor!

O intrebare am: care motoare din noua generatie de Polo au 3 cilindrii? :)

eu am vrut sa-mi iau, cam acum un an, un 1.9 tdi si agentul de vanzari mi-a spus ca are "doar" 3 cilindrii... :Driver:

Multumesc si scuze de :P

Link către comentariu

1.9 in 3 cilindri? :Driver:

Agentul de vanzari vindea ciuperci stricate in piata, nu masini. :P

Link către comentariu

de asta intreb, pentru ca eu stiam de cel de 1.4 80 cai ca are 3 cil... :Driver:

ok. si benzinele cum si cati cilindrii au...? 10X!

Modificat de Michael_9N
Link către comentariu

iati unul de 1,4 tdi 80 cp cel mai economic are si reprize bune

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!