Jump to content

Calculator taxa speciala pentru masini second-hand (euro)

Levi
 Share

Postare recomandată

S-au cam marit taxele, ma refer la Euro 3 si Euro 4. Cat despre celelalte no comment. Oare merita platita o taxa de preste 3000 euro ?!

PS: Multumim pentru aceste link-uri, sunt foarte utile. Sunt curios daca chiar asa va fi, caci in Ro se poate intampla orice :D .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am impresia ca este vorba decat de masinile care sunt aduse din afara si sunt inmatriculate prima data in romania....nu?

Link către comentariu

Eu sunt de parere ca merita 2000 Euro o masina adusa de afara, in stare excelenta, chiar si non euro, pentru ca la oricare masina adusa, se platesc taxe vamale in acest moment, iar din ianuarie 2007 nu se vor mai plati acestea, insa se platesc cele de inmatriculare. Eu zic ca e ok, tot acolo ajungem. E un punct in plus (faptul ca se vor putea inmatricula) pentru noi, pasionatii de batrane nemtesti. :exclaim:

Link către comentariu

Eu sunt de parere ca merita 2000 Euro o masina adusa de afara, in stare excelenta, chiar si non euro, pentru ca la oricare masina adusa, se platesc taxe vamale in acest moment, iar din ianuarie 2007 nu se vor mai plati acestea, insa se platesc cele de inmatriculare. Eu zic ca e ok, tot acolo ajungem. E un punct in plus (faptul ca se vor putea inmatricula) pentru noi, pasionatii de batrane nemtesti. :exclaim:

Eu cred ca glumesti. Ai idee cat te costa sa inmatriculezi un golf 2? Calculeaza cat te-ar costa sa inmatriculezi o masina ca a ta dupa 1 ian 2007? Si spune cu voce tare.....nu uita sa adaugi TVA-ul.

In alta ordine de ideei; http://www.romanialibera.ro/editie/index.p...z09102006&idx=4

Modificat de fchitu
Link către comentariu

Doamne ajuta! Imi plange sufletul cand vad g60-uri edition one in stare IMPECABILA, aranjate, cu muzica, tot ce vrei, pe la 1-1500 de euro. Ca sa nu mai zic de showcar-uri (g2, g3) de vanzare pe ebay.de la preturi uber-mici. Sper sa le dea UE-ul in cap animalelor din conducerea tarii, pacat ca nu pot sa-i concedieze cumva :exclaim:

Link către comentariu

Putin offtopic... sper sa nu se ia nimeni de mine!

Cum pot afla sigur daca o masina e EU2, EU3 sau EU4?

Link către comentariu

4.000-5.000 pt. o masina de 10 ani e enorm. (doar pt. un entuziast cu bani sau pt. o masina de epoca merita banii astia). Economic nu merita. Eu imi doresc de mult un golf 2 4x4. (mountin). Chiar daca nu am gasit multe cuvinte de lauda la adresa modelului.

Link către comentariu

Sper sa le dea UE-ul in cap animalelor din conducerea tarii

animale? te rog nu generaliza... sunt niste jigodii ordinare pe care ii doare fix undeva de popor, de tzara, de mediul inconjurator, ei sunt interesatzi strict de propria bunastare :)

Link către comentariu

g60-uri edition one in stare IMPECABILA, aranjate, cu muzica, tot ce vrei, pe la 1-1500 de euro.

unde ai vazut tu asa ceva? au fost 70-72 de bucati produse, masina e considerata o super raritate, pretul ei era de aproape 70.000DM la aparitie, adica dublu fata de un G60.

doar n-or fi nebuni care sa dea un G60 WOB cu 1000-1500.

asta chiar e o masina pt care merita acea taxa.

Modificat de danmoise
Link către comentariu

Acea taxa calculata cu acel site referitoare la perioada de dupa 2007 este identica cu taxa vamala de acum(nu ma refer la e2,e1 ca acum clar nu se pot inmatricula).Eu nu cred ca sunt reale acele valori deocamdata sunt doar pareri ale ziaristilor trebuie sa avem rabdare sper sa nu fie acelea taxele ca sunt cam mari.

Modificat de valighe
Link către comentariu

intotdeauna s-au spus multe si s-au facut putine, sau s-a promis ceva si nu s-a concretizat nimic.Nu va mai agitati si asteptati data de ....1 ian :) , vom trai si vom vedea, siatunci fiecare ne facem socotelile asa cum ne intindem, in functie de ce hotii le mai trec prin cap oamenilor pe care NOI I-AM ALES.

drive safe everyone.

Link către comentariu

si eu sunt de acord cu liviuxp2000, nu trebuie sa ne gandim de pe acum ce vom face de la 1 ianuarie

am calculat si eu, atat pot spune..

Link către comentariu

unde ai vazut tu asa ceva? au fost 70-72 de bucati produse, masina e considerata o super raritate, pretul ei era de aproape 70.000DM la aparitie, adica dublu fata de un G60.

doar n-or fi nebuni care sa dea un G60 WOB cu 1000-1500.

asta chiar e o masina pt care merita acea taxa.

Nu ma refeream la G60 Limited, alea de 200+ hp. Pur si simplu asa scria in anunturi, G60 edition one, 160hp. Acuma m-am uitat si vad doar doua G60-uri, ce-i drept la peste 3000. Piata variaza neah :)

Link către comentariu

• 2 months later...

...sau aici:http://www.autovit.ro/taxainm.php

Deci,domnilor,asistam la alt exemplu de escrocherie tipic balcanica,e sigur ca vor retracta "birul",calculat in asa fel incat doar Loganomanii nu-l simt.Dar pina vor fi fortzatzi sa-l retracteze,vor lua orice leu,pe principiul ca "ce e luat,e bun luat".La fel a fost si in Ungaria,numai ca aia au platit,ulterior,banii inapoi retroactiv.Inca ma amuz de ideea ca Loganul e euro4.... :beerchug:

Eu nu mi-as lua un Audi S2.......?4702 euro taxa.....hilar,halucinant si tipic obrazului ca talpa de ciubota a ministerului finantelor....

Modificat de homeboy
Link către comentariu

Nu stiu ce sa zic. Eu speram sa-l retraga inainte de aderare, dar, desi au fost ceva valuri, s-au linistit, deci cam slabe sperante.

Link către comentariu

Nu stiu ce sa zic. Eu speram sa-l retraga inainte de aderare, dar, desi au fost ceva valuri, s-au linistit, deci cam slabe sperante.

excroci. odata taxa aia speciala ....ca altfel ei nu stiu cum sa i spuna.... mai dai si alte taxe aferente...vama, comsionari acte.

nici mort nu mi iau logan

Link către comentariu

daca astia nu si-ar apara interesele ar lasa preturile astea astronomice si ne-putea obliga sa punem euro ..... pe masinile astea "vechi" asta pt mama natura .... si tot nu s-ar ajunge la valoarea taxei ... de prime inmatriculari

Link către comentariu

taxa va disparea cel tarziu anul asta (surse sigure)...problema e cu cei care o vor plati... ca la ce birocratie este la noi in tara m-as mira sa ti poti recupera banii

la unguri se dau inapoi banii de acum 2 ani ... partial sau integral nu stiu... la romani m-as mira sa se mai dea ceva :offtopic:

oricum trebuie rabdare.

Link către comentariu

Conform calculatorului daca as fi inmatriculat acum masina mea, as fi platit o taxa de 4544E... :)

Asa ca bun venit anchetatorilor de la Bruxelles ! Si asta nu numai pentru motivul de mai sus.

Mersi mult de link.

Link către comentariu

Poate daca CE va actiona si va face presiunni, va dispare aceasta taxa.

Si poate vor mai dispare si maretele taxe de ecologizare ........

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!