Jump to content

Vopsire etriere

WSN
 Share

Postare recomandată

• 3 weeks later...
  • Replies 606
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• razdan

24

• Ice_2k

22

• voinea

13

• BogdanS

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

unde se pot gasi instructiuni cum sa demontez etrierul pt a il putea curata/vopsi mai simplu,fara a fi nevoie de atentie/risc sa ajunga vopsea si pe masina?

am incercat sa caut dar nu am gasit nimic pe forum...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 4 weeks later...

sal. ptru amsina din semnatura mi-am cumparat niste Jante si as vrea sa imi vopsesc etrierele. Masina este VERDE (ce-a din poza)....as vrea ceva idei ce culaore sa le fac. Eu magandeam la un verde deschis sau la negru, m-am plictisit de rosu si in plus nu cred ca ar da bine. ceva pareri va rog.

Muale gasesti aici: http://www.reno.ro/Vopsire-etriere-si-tambure-t45564.html instructiuni de montare si vopsire a etrierelor.

POZA CU MASINA: 359ah61.jpg

Link către comentariu

Daca alea sunt jantele (sincer m-as gandi la vopsire jante si apoi etrieri) fa etrierii albi sau gri.

Verdele masiniive inchis si nu se vede bine pe etrier

Link către comentariu

d, SA STII CA AR FI O IDEE SI ALBUL, DOAR CA ESTE CAM PRETENTIOS. IAR IN CEEA CE PRIVESTE JANTELE SINCER NU VREAU SA LE VOPSESC IMI PLAC ASA. DAR TE ROG SPUNE-MI DACA AR FI SA LE VOPSESC CE CULOARE AR STA BINE LA JANTE?

Citeste ce prevede regulamentul referitor la scrierea cu majuscule!

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

Cred ca jantele ar arata foarte bine vopsite in alb, iar etrierii in negru. Eu asa le-as face, dar gusturile....

Link către comentariu

Jantele nu ma gandesc sa le schimb culoarea. Doar daca e sa le revopsesc, dar aceiasi culoare. Am vopsit asta etrierii din spate...pentru cei din fata nu am mai avut timp ptru ca se intuneca si le-am lasat pe miine. I-am vopsit galben stau f f bine. am sa revin cu niste poze, au esit chiar f bn nu ma asteptam. revin!!!

Link către comentariu

la 90 de cai poate scoti si sigla de w8 din grila.

Jantele nu prea vin bine pe o masina cum e passat-ul...par a fi din reclama de la Michelin...gonflabile. :)

(doar parerea mea)

Link către comentariu

Ok fiecare cu gusturile lui. Mie unul imi plac Jantele cum stau pe masina...Si sigla W8 la fel, imi place, iar cei 90 cai in curand vor fi peste 150 sper eu...vedem cat se poate :D Am de gand sa imi schimb toata evacuarea, radiatorul, o resoftare si oi vedea eu ce se mai poate face. Chiar si la cei 90 cai ai ei masina fuge de rupe. Turbina curatata, valva n75 schimbata, admisie curatata, folosesc tratament ptru motor, ptru curatat injectoare etc...Sunt extrem de multumit de ea, dar vreau sa o vad si cu 150 cai ce o sa poata, atunci poate sigla aia W8 o sa isi aiba cat de cat rostu. :Driver:

Miine fac poze la etrieri sa va arat ce a esit. Eu spun ca da super bine

Link către comentariu

Normal,fiecare cu gusturile lui. Pana la w8 mai trebuie ceva cilibdrii si dotari interioare.

Link către comentariu

• 1 month later...
FlorentinPavel

Eu prefer etrierii in aluminiu natur, curati, insa nu-i pot curata.

Am luat un spray pentru curatat frane, care nu face nimic, nu are niciun efect.

Ma gandesc sa folosesc un spray pt., curatat carburatoare, am folosit asa ceva si a fost foarte eficient la clapete de acceleratie.

Sa mai incerc un spray de spalat motoare ?

Link către comentariu

Incearca sonax full effect

Link către comentariu

FlorentinPavel

Cu peria de sarma am reusit sa curat doar etrierii (pardon, etrierele) spate. Am muncit cam 2 ore la un etrier, da-i cu peria, da-i cu varful surubelnitei, da-i cu smirghel (pardon, hartie abraziva), intr-un final am scos aluminiu curat si lustruit.

Fata nu se curata. Nu au efect nici spray de frane, nici de carburatoare, nici de spalat motoare, e calamina si sediment ruginit.

Sa nu-mi spuneti ca ati dat cu vopsea peste mizerie...

De cromat nu a incercat nimeni, spray cu efect cromat plus lac incolor ?

Modificat de FlorentinPavel
Link către comentariu

Eu am dat cu solutie de indepartat rugina, o arde pur si simplu, apoi am dat cu peria de sarma si a mers destul de usor.

Link către comentariu

@undan nu ne spui si noua cum se numeste solutia de indepartat rugina.

Link către comentariu

Am luat-o de la un magazin de vopsele (vopseluri, mai nou), din pacate nu mai retin denumirea solutiei, mai ales ca era in rusa sau ma rog scris cu chirilice. Era un tub alb si a fost cel mai ieftin ( pana in 20lei litrul si nu am folosit decat jumatate), mai aveau si altele, insa made in germany si pret pe masura, am considerat ca nu are sens, atata vreme cat isi face treaba.

Sfatul meu e sa mergeti la un magazin de vopsele, unde au si vopsea pentru metal, ar trebui sa gasiti si solutia respectiva :)

Modificat de undan
Link către comentariu

• 3 weeks later...

salut baietii, am citit putin topicul si am vazut ca este un kit special pentru vopsit etriere si tambur. ce vream sa va intreb eu zilele trecute am vopsit pe spate tamburul (dupa o buna curatare) cu vopsea normala are vreo problema si daca da la ce sa ma astept. Va multumesc mult

Link către comentariu

Daca le-ai curatat bine, n-ar trebui sa ai probleme. Eu am folosit vopsea la spray(rosu passion de Logan :lol: ) si acu' 4 ani. S-a mai dus din culoare, ca e normal, dar nu s-au scorojit sau ceva de genul asta.

Modificat de Robotelu
Link către comentariu

• 6 months later...
oitzza_neagra

Buna, intentionez ca luna viitoare sa-mi vopsesc etrierii cu rosu. Am gasit un kit special de vopsire, am citit si am vazut cam care ar fi pasii pentru vopsire, dar intrebarea mea este, pentru ca am vazut ca s-a pomenit de lucru acesta, ce inseamna "gazarea masinii" si cum pot impiedica sa se intample asta? Recunosc ca nu ma pricep, dar nu pare o operatie foarte complicata, ci mai degraba cere atentie si timp.

Link către comentariu

Gazare inseamna sa-ti ajunga picaturi de vopsea pe unde nu trebuie, adica pe aripa si spoiler. Daca lucrezi cu atentie si iei si ceva masuri de protectie, n-ar trebui sa ai probleme.

Oricum, daca e masina de la avatar, nu cred ca se va observa. :))

Link către comentariu

Foloseste Foliatec. E mai scump dar se aplica usor si rezista!

Eu m-am zgarcit si am folosit spray (rezistent la caldura) dar nu sunt multumit si voi repeta operatia.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Link către comentariu

oitzza_neagra

Da, este vorba de masina de la avatar, iar kitul pe care l-am gasit pe net este de la Foliatec. In mare cred ca am inteles ce trebuie sa fac: se da roata jos, se curata etrierul cu smirghel si diluant, se aplicat 2-3 straturi de vopsea la interval de 10-15 minute si cam atat? Va multumesc.   :)

Link către comentariu

Ai tot ce trebuie in kit (degresant,vopsea,lac,pensula).

Cam 120-150 lei,nu?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Link către comentariu

oitzza_neagra

Am gasit cu 130 de ron kitul. Deci nu mai imi trebuie diluant si smirghel? Se acopera cu ziare discul si restul pieselor de pe langa etrieri?

Link către comentariu

• 3 months later...

Buna. Ma gandesc sa vopsesc si eu etrierele, dar nu stiu ce culoarea sa folosesc.

Negru metalizat sau mat ? Sau ar merge rosu ?

Modificat de flo1984
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!