Jump to content

A aparut noua Fabia 2007

gigipedala
 Share

Postare recomandată

pai are legatura: cum fata si bordul de la logan break si celelalte sunt la fel ca la loganul normal, asa si Roomsterul are fata de la Fabia. Cred ca asta a vrut sa spuna.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rvacaru

24

• bebeko

20

• kelu

17

• saboteur

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

cu riscul de a ma exprima offtopic:

logan si logan break e defapt aceeasi masina. spre exemplu passat si passat variant arata la fel, cu exceptia spatelui, ca la orice alta masina de altfel si modelul sau break. deci nu vad care e problema cu saracul logan.

cu fabia si roomster e cu totul alta problema: sunt modle diferite (roomsterul nu e modelul break al fabiei) si ideea e ca fabia a preluat de la roomster ce era mai rau: designul partii frontale. corectati-ma daca gresesc.

Modificat de TIESTO
Link către comentariu

Nu va mai tot plangeti de cat de urata este noua Fabia. Bucurati-va ca voi o aveti pe cea frumoasa :Driver:

Link către comentariu

Eu sunt convins ca Octavia 3 (poate chiar 2 facelift) si Superb se vor "bucura" si ele de noul tip de "moaca" Skoda...

Link către comentariu

Exact ce a sugerat Andrey am vrut sa spun. Deci aduce putin a BMW in fata - nu stiu exact ce model - dar nou oricum. Nu vi se pare?

Link către comentariu

Eu sper ca nu.

Fata asta de Roomster/Fabia mi se pare very ugly. Mai urata nu stiu daca reuseau s-o faca.

Link către comentariu

Cred ca reuseau ... ;) :Driver:

Link către comentariu

fratilor am vazut fabia 2 live in ungaria.nu stiu ce sa zic,arata mai bine can poze dar tot uratica e.are cateva unghiuri din care e absolut dezastroasa,in schimb interiorul e numai de bine.cea pe care o aveau expusa era un diesel de 1.4 si costa aprox 17000 euro.foarte foarte mult

Link către comentariu

17000 euro???? cat un roomster.... hm. Cam ciudat pretul. Nu zic ca nu atat costa la ei dar mi se pare cam nesimtit de mare. Macar de era cu 1.9 TDI.

Link către comentariu

Auch...cam expensive. La noi ziceau ca o sa inceapa de pe la 10keuro. o sa vedem cand apare si la noi lista de preturi.

Link către comentariu

goldeye3002

Cu ocazia asta am observat ca au scos fabia RS din lista de modele de pe site, eu nu am mai dat de ea

Link către comentariu

Saptamana trecuta am vazut pe strada (nu la noi) o Skoda Fabia noua. Parca nu e chiar asa de urata ca in poze. Dar tot urata e. Si daca nu te uiti mai atent din spate chiar o confunzi cu o Swift. :icon_thumright:

Link către comentariu

eu parca zic ca seamana cu clio din spate.

Link către comentariu

Porsche Bucuresti Aviatiei organizeaza pe 2-3 iunie Portile Deschise cu ocazia lansarii pentru public a noii generatii a modelului Fabia. Ce-i care doresc sa o vada live :D sau sa o ia la o scurta plimbare :D o vor putea face cu aceasta ocazie.

Modificat de Michael
Link către comentariu

De maine, 24 mai 2007, oficial dealerii pot lansa comenzi de Skoda Fabia 2!!! :D

Link către comentariu

Faina masina. Vad ca are acum ABS si airbaguri laterale pe standard ( un mare + ). Urmatoarea masina v-a fi Fabia Sedan 2008+

Stiti careva ce marca este ESPul de pe Fabia (Bosch, Continental) ?

Link către comentariu

Buna tuturor.

Da a aparut , sapt vitoare prim si eu una cu care o sa pot sa circul. Cine este interesat o sa pun si poze si detalii.

Pana atunci va dau o lista de pret puteti sa descarcati... :(

Mie ca si vanzator, imi pare scumpa masinuta, dar sa avem rabdare si sa asteptam dotari si pachete promotionale... :(

Pana atunci va UPloadez preturi informative de la Model Year 07. :(

Noua_SkodaFabia_MY_07.pdf

Link către comentariu

Faina masina. Vad ca are acum ABS si airbaguri laterale pe standard ( un mare + ). Urmatoarea masina v-a fi Fabia Sedan 2008+

Stiti careva ce marca este ESPul de pe Fabia (Bosch, Continental) ?

Dar e cam jenant sa nu fie standard AC-ul si oglinzile electrice si incalzite doar la nivelul cel mai scump (Elegance) :)

Link către comentariu

Asa este DRAPAR, e de toata jena. Marog, sa zicem ca 700EUR in plus pentru AC n-ar fi prea mult. Oricum sunt destul de aiurea si celelalte dotari, cele mai multe apar doar pe Elegance.

Andy29, asa este, n-ar fi rau daca ar aparea promotii gen Elite la Fabia I. Preturile insa nu mi se par mari, mi se par chiar comparabile cu vechiul model (oricum, cam tot pe-acolo), marog, urca ceva mai sus daca mai pui 1-2 optionale (obligatoriu AC).

Ca parere generala (ieri ne-au sosit si noua 4 bucati pentru showroom/drive-test): interiorul este foarte placut, bine realizat, plasticele bordului dau o nota de calitate, finisaj (ca si la Fabia I facelift). Mi se pare putin mai maricel locul pentru picioare din spate (tot comparabil cu Fabia I), portbagajul, la prima vedere mi se pare cam la aceleasi dimensiuni. Exteriorul insa mi se pare .... straniu, nu stiu cum l-as descrie; nu ma pronunt asupra lui.

Link către comentariu

In mod sigur vor aparea si oferte cu AC la nivel de baza, gen Avantaj. Dar ele tin de confort, pe cand ABSul, airbagurile, TPM, ESP tin de siguranta. Este bine ca ele sa se regaseasca pe modele cat mai slabe ( classic ) in standard sau optionale. Cine vrea confort plateste mai mult.

Modificat de Drarkelf
Link către comentariu

Ofertele Avantaj, Elite, s.a.md. au aparut pe Fabia I cu putin inainte de facelift, adica de prin 2003 - 2004.

Aparitia lor a fost "dictata" de faptul ca pana atunci oferta standard a Fabiei (lansata in 2000, parca) nu se vindea prea bine. :icon_cool:

Poate PoRo va aplica mai repede experienta invatata atunci...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!