Jump to content

A aparut noua Fabia 2007

gigipedala
 Share

Postare recomandată

Dar asemanarea izbitoare cu Suzuki Swift cum e? :Driver:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rvacaru

24

• bebeko

20

• kelu

17

• saboteur

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tot un mare minus ca si cea cu Mini Cooper. Cand am spus mai sus "interesant" ma gandeam la logica "interesanta" a designerilor dar n-am mai pus ghilimelele de rigoare ... :Driver:

Link către comentariu

• 1 month later...

Ieri in Sibiu am vazut 3 Skoda Fabia noi pe un tir...

Parea ca se indreapta spre Bucuresti. :lol:

Se anunta vreo lansare oficiala?

Link către comentariu

Parca era vorba numai in iunie sa fie lansata si in Romania. Sau erau cativa clienti nerabdatori si cu pile ???

Link către comentariu

Vechea Fabie avea suspensie spate semi-independenta cu bara rigida iar noua Fabie are suspensie spate semi-independenta cu punte semi-rigida. Cum ar trebui sa se reflecte schimbarea asta in comportamentul masinii? Sau e doar o gaselnita de marketing?

Link către comentariu

Holly sh!t!!! nu imi vine sa cred ce vad...sunt 90% identice parca....total dezamagit, se pare ca skoda nu mai este ce a fost din pacate

Link către comentariu

Se apre ca englezii sunt primii care au scos noua Fabia pe site la vanzare cu preturi, nivel de echipare, detalii tehnice:

http://www.skoda.co.uk/skoda3g/content/sho...spec_range.aspx

Din ce spun ei acolo noua Fabie nu va mai avea roti pe 14". Vor veni cu pneuri de 195/55 R15 si 204/45 R16.

Link către comentariu

Am vazut ca au trecut si la motorizari noi. Aceleasi care sunt disponibile si pe Ibiza. (mai putin cel 1.2 6v 60 cp).

In schimb sta mai prost la performante, pe acelasi motor. (am comparat ibiza cu fabia, cu motorul 1.4 16v 85 cp)

Modificat de o3_cep
Link către comentariu

Se apre ca englezii sunt primii care au scos noua Fabia pe site la vanzare cu preturi, nivel de echipare, detalii tehnice:

http://www.skoda.co.uk/skoda3g/content/sho...spec_range.aspx

Din ce spun ei acolo noua Fabie nu va mai avea roti pe 14". Vor veni cu pneuri de 195/55 R15 si 204/45 R16.

A aparut mai demult pe www.skoda.de

Probabil ca ce ai citit tu sunt specificatiile pentru Marea Britanie, deoarece exista si niveluri de echipare cu jante de 14" de otel dar si de aliaj usor. Ca la Roomster, de altfel ! Optional, la Fabia 2 se poate merge pe 15" si 16", iar la Roomster exista si 17".

Link către comentariu

cred ca sunt primele poze cu noua fabia in romania (croectati-ma daca gresesc)..cel putin pe acest forum.

am fost azi la un dealer de pe langa bucuresti, cautand alteva si am gasit in spatele depozitelor si a tuturor masinilor un mic "stol" de fabii.

.

post-6352-1178047273_thumb.jpg

post-6352-1178047283_thumb.jpg

post-6352-1178047294_thumb.jpg

post-6352-1178047316_thumb.jpg

post-6352-1178047368_thumb.jpg

post-6352-1178047379_thumb.jpg

post-6352-1178047387_thumb.jpg

Link către comentariu

@TIESTO: Ai exclusivitatea primelor poze ale Fabiei II in Romania ! :huh:

Link către comentariu

frumusica ochioasa...

Link către comentariu

Stie cineva cand vor ajunge in Iasi la showroom?

Multumesc

Link către comentariu

salut!

eu cred ca fabia 2 nu are personalitate. Acelasi lucru se aplica si la noua yetta de la volkswagen. La yetta fata e de golf si spatele de passat; la fabia fata e de roomster si spatele insa e original. Nu imi plac "copiile", imi plac originalele, masinile cu personalitate, care se dezvolta in mod firesc si nu care se aseamana foarte mult cu un alt model. poate ca daca ar fi aparut prima fabia2 si nu roomster as fi criticat roomsterul, dar asta e cu totul si cu totul alta poveste.

sper ca pe viitor sa ma obisnuiesc sau cei de la skoda si vw sa scoata niste modele mai originale!

sanatate!

Link către comentariu

@drapar: sper sa nu citeasca topicurile astea si cei din curtea carora am facut pozele.... :beerchug:

Link către comentariu

salut!

eu cred ca fabia 2 nu are personalitate. Acelasi lucru se aplica si la noua yetta de la volkswagen. La yetta fata e de golf si spatele de passat; la fabia fata e de roomster si spatele insa e original. Nu imi plac "copiile", imi plac originalele, masinile cu personalitate, care se dezvolta in mod firesc si nu care se aseamana foarte mult cu un alt model. poate ca daca ar fi aparut prima fabia2 si nu roomster as fi criticat roomsterul, dar asta e cu totul si cu totul alta poveste.

sper ca pe viitor sa ma obisnuiesc sau cei de la skoda si vw sa scoata niste modele mai originale!

sanatate!

Daca prima pe scena era Fabia II, atunci ar fi fost o aparitie originala si Roomster-ul ar fi fost privit de piata auto ca o dezvoltare funny a Fabiei II. Insa lansarea a fost invers... :icon_thumright:

Link către comentariu

Parca ar fi Roomster ...... hatchback :icon_thumright:

Link către comentariu

Am vazuto si eu live!! Cam nasoala (parerea mea). Eram la benzinarie si vine un individ suparat la mine si ma intreaba cum reaqu se desface capacul de la rezervor ca el se chinuie de 20 min. Individul cred ca lucra la un dealer skoda ceva.

Link către comentariu

Ce sa zic... hidoasa, ca si Roomster de altfel. Pai Fabia 1 are linia mult mai interesanta. Privita din lateral, nu vi se pare ca seama a Mini Cooper, sau sunt eu chior? Am sa postez poze cu cupola de Fabia 2 vopsita in alb, ca la Cooper. Trebuie sa le colorez intai. O sa vedeti ca am dreptate. E un minus la partea de design. Incep si astia la fel ca la Logan? Adica fata si bordul sunt identice la Fabia ca si la Roomster? Bine ca mi-am luat Fabia 1... :)

Link către comentariu

da..e clar ca fta masinii nu e cea mai reusita...sa speram ca imaginea aceasta nu se va rafrange si asupra celorlalte modele skoda.

offtopic: ce legatura era cu loganul ca eu unul nu am inteles.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!