Jump to content

A aparut noua Fabia 2007

gigipedala
 Share

Postare recomandată

Probabil considerentul a fost crearea unei linii de design Skoda inceputa cu Roomster si ruperea de cele 2 modele ale concernului respectiv Polo si Ibiza. Totusi in contextul actual al clasei mici, unde noile modele au venit cu forme foarte atragatoare ( Noul Corsa, Grande Punto, Peugeot 207 ) , noua Fabia merge pe alta linie, total diferita

Sincer nici eu, daca as fi acum in postura de a alege o masina de clasa mica, nu as opta pentru noua Fabia.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rvacaru

24

• bebeko

20

• kelu

17

• saboteur

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

E destul de frumusica. Fata de Megane sau Clio... e parfum... :Driver:

Modificat de B-40-YTD
Link către comentariu

Imi pare foarte frumoasa noua Superb mai delicata parca nu mai e asa gabaritica ,volanul cam nashpa parca nu se potriveste cu interiorul.

Link către comentariu

Florentin .. imi pastrez nick-ul .. daca era "vrajit de Fabia MY2007, sau Fabia 2" atunci sigur il schimbam :), Fabiutza 1 sau cum o continua sa fie denumita (Asemeni tour ptr Octi) chiar m-a vrajit, si Voinea stie ca de fapt am inceput cu un Polo .. dar m-am schimbat pe drum :D !

Revenind la masina .. deja se poate vedea in galerii cu versiunea finala pe diverse site-uri .. voi stiti ca are aceeasi platforma tehnica cu actuala ?!

Link către comentariu

Si parca incepe sa-mi placa noua Fabia. Dar nu la fel ca prima :P

Link către comentariu

Mda ... in negru ii sade mai bine, se vad mai putin notele discordante ... :huh: :Driver:

Ma gandeam sa iau eventual o Fabie dar daca fac asta voi lua neaparat F1 nu f2 ...

Link către comentariu

Nu mi se mai pare asa urata ca la inceput!

Astept sa o vad si live! Sunt aproape sigur ca o sa imi schimb parerea in mai bine. :D

Link către comentariu

Dupa ce am vazut niste poze de la salonul de la Geneva m-am convins ca noua fabia va fi ceva hidos, clar cea mai urata masina din clasa sa.Sincer dar modelul actual arata chiar foarte bine din toate punctele de vedere.Avand in vedere ca Skoda s-a impus cu design-ul de la Octavia 1, 2 ,Fabia si Superb, ce le-o fi venit sa faca noul model in halul asta? Ma chinui sa inteleg dar nu reusesc.

post-2809-1173309155_thumb.jpg

Modificat de DOOM
Link către comentariu

Mie mi se pare interesanta. Nu vi se pare ca seamana putin cu Mini ? Si despre Mini facut de BMW au ras unii si au zis ca nu va avea succes dar a mers excelent pentru zona de piata careia i se adreseaza. Este ceva deosebit care vrea sa iasa din tiparele cu care ne-a obisnuit Skoda.

Link către comentariu

Pe bune ca e hidoasa, din toate partile....inca cele din poze au jante de aluminiu de 15 sau 16, sa o vezi pe jante de tabla de 14.....oribil.Sincer e mai frumos Chevrolet Spark sau hiunday accent. Fata de fabia 1, tot respectul, inca ma mai gandesc la ea :(

Link către comentariu

Hm.. de gustibus..... Eu nu o vad chiar "hidoasa". Mi se pare a fi "in tendinte", ca sa zic asa. E cam ciudata forma usilor din spate, in sensul ca se pare ca in partea de sus au facut economie de geam securizat (o fi mai scump decat tabla) :P

Hatchback-ul seamana putin cu Mini (o Mini mai mare :rolleyes: ), Sedan-ul nu se vede prea bine in poze, dar Combi mi se pare de-a dreptul... :angry: ... ce-i cu spatele ala ? ;)

Oricat de urata ar fi reusit sa o faca, sunt convinsa ca noua Fabia e depaaaarte de Chevrolet Spark (adica noul Matiz) sau Hiunday Accent!!! Ca si Fabia 1, de altfel! (departe in sensul de mult mai sus)

Nu am vazut poze din interior, dar daca e facuta din materiale mai bune si cu mai multa grija decat actuala, da, mi-as lua noua Fabia - cu un motor mai mare de 1,2 desiguuur!

Link către comentariu

Cred ca se referea la chevrolet kalos dar a scris altceva.

P.S.Hyundai se scrie corect :)

Link către comentariu

Se poate si asa : :rolleyes:

Sa mai zica cineva ca nu arata bineee noua Fabia :Driver:

Modificat de bebeko
Link către comentariu

Intr-adevar arata foarte bine... doar ca nu poti cumpara modelul asta :rolleyes:

Link către comentariu

De ce nu ? Daca acest model o sa participe si in WRC , atunci ....

Link către comentariu

Ca remake dupa celebrul Mini Cooper pare interesant ...

Sa vedem insa ce va fi oferit la vanzare. :lol:

Link către comentariu

Chiar daca s-ar vinde modelul asta asa cum este cel din imagine, nu stiu cati ar avea bani sa-l cumpere. Probabil pretul o sa fie pe masura :)

Link către comentariu

Chiar imi place masinuta de WRC cum arata, asa ca mai pun niste poze ... :D

Ca sa nu fiu rautacios si vechiul model imi place la fel de mult ... :blink:

Link către comentariu

Linia roomster nu prea a fost apreciata (ca design) - si vad ca merg pe ea in continuare. Parca toate masinile (marcile) incep sa arate la fel. Si cred ca asta nu bucura pe nimeni.

Link către comentariu

Roomster cand a aparut ca si concept a aratat excelent, din pacate ce-a iesit pe piatza e o hidosenie. Eu nu inteleg cum poti face un concept stralucit pe care sa-l ruinezi. Macar spoilerul ala ii durea mana sa-l pastreze nemutilat? Daca va mai amintiti...

post-3449-1173602352_thumb.jpg

post-3449-1173602530_thumb.jpg

Modificat de saboteur
Link către comentariu

Perfect de acord cu Saboteur, conceptul arata bestial, dar ce a iesit.....a facut firma de rusine :lol:

Link către comentariu

Roomster arata superb pe langa noua fabia. Iar masina de raliu ok, sa zicem ca au mai reparat-o dandu-i un aer agresiv, dar cea de strada tot urata va fi, si cum zicea cineva inainte in poze are jante de aliaj care o mai salveaza.

Asemanarea cu Mini Cooper (acoperisul alb) in opinia mea nu e un plus ci un minus - e urat sa copiezi ideile altora, nu cred ca e de apreciat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!