Jump to content

A aparut noua Fabia 2007

gigipedala
 Share

Postare recomandată

Mie modelul Hatch imi place. Chiar l-as lua....asta in cativa ani.

Nu stiu nimic de restul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rvacaru

24

• bebeko

20

• kelu

17

• saboteur

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu imi place deloc busonul de la rezervor, sau cum ii spune care acum nu mai e magnetic si e de genu loganului, bagi degetu si tragi....a disparut linia rotunda a geamurilor si a plafonului si parca inspira o alura de ieftin...slab, ma asteptam la ceva mai frumos

Link către comentariu

mie mi se pare prea jucausa, cred ca modelul actual, pe care il detin :)), este mult mai sportiv cel putin caroseria hatchback...acum depinde si de performante... :emthup:

Link către comentariu

Pozele de obicei fiind facute de profesionisti prezinta masina din unghiurile cele mai avantajoase....deci puteti fi siguri ca in realitate va arata mult mai rau ca in poze.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

E Draguta, un pas inainte bineinteles.

Link către comentariu

Daca vreti sa stiti cum va fi noua Fabie uitati-va la Roomster (sau urcati-va in el). Jumatatea din fata a Roomster-ului e identica cu noua Fabie. Amindoua vor avea aceleasi dotari, acelasi bord si probabil si aceleasi preturi. Pe mine pretul ma deranjeaza cel mai mult: cel mai ieftin Roomster cu motor de 1.2 70CP e 12.500 euroi! Banuiesc ca si cea mai ieftina Fabie va avea acelasi pret.

Link către comentariu

Daca iei in calcul si dimensiunile fiecarei masini, fabia o sa fie mai ieftia. Poate fabia combi sa se apropie de pretul roomster-ului.

Link către comentariu

Daca fabia va fi la fel de scumpa cam roomster cred ca va fi un esec total. E mult prea scumpa. Dar eu nu cred . Eu zic ca va fi o diferenta de ~1500E.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am discutat acum cateva minute cu un domn de la PBA si omul spune ca noua masina nu a intrat inca in fabricatie si ca ei nu au fost avizati ca anul asta, la un anumit moment, se va incheia livrarea noului model.

Pot trage concluzia ca pentru Europa nu s'a luat inca decizia comercializarii. Si tinand cont de pozele de mai sus si de informatia pe care am citit'o nu mai stiu pe unde si care zicea ceva de comercializarea noului model in India intr'o prima faza putem impaca si capra si varza.

Sau poate ca cei de la PBA inca nu vor sa confirme varianta asta in ideea ca ... ce ?

Sau poate ca astia de la noi din Romania iarasi sunt pe langa subiect ... Desi parca nu prea'mi vine a crede.

Are cineva mai multe informatii? Va inceta productia vechii Fabia anul asta? Stiti si cand?

Are careva ceva informatii despre eventuale reduceri de preturi pe final de productie?

Link către comentariu

e draguta dar nu mai draguta decat Fabia mea (actuala) :D ! trebuie sa convinga tehnic si dpdv al fiabilitatii, ptr ca dpdv al design-ului .. cel putin din spate, n-as cumpara una nici fortat. Imi pare rau ca nu vine cu model foarte tentant ca alternativa la actuala Fabia, producatorul ceh .. dintre Fabia 2 si Skoda Octavia 2 .. cred ca as merge pe Octi :), si nu doar ca e mai mare/alta clasa ..

Inca o precizare .. PBA = not love cu Skoda .. in sensul ca eu acum 1 an si ceva, am fost prostit de-a dreptul ca promotia la Avantaj, tine pana la sf anului .. si m-am grabit, iar de la inceputul lui 2006 a inceput oferta ptr diesel-uri (mi-as fi luat, ca bani aveam) dar avantajul a continuat.

Sa speram ca va arata mai bine decat apare in poza, si pretul nu va fi prohibitiv, totusi concurenta nu doarme .. si e mai frumoasa :D !

Link către comentariu

Mai contribui si eu cu o poza, din spate. de pe un site cehesc, comentariul original era ca spatele e execrabil. Voi ce zicetzi? ;)

post-3449-1169205919_thumb.jpg

Link către comentariu

Mai contribui si eu cu o poza, din spate. de pe un site cehesc, comentariul original era ca spatele e execrabil. Voi ce zicetzi? ;)

Mie nu prea-mi place... Si fac comparatie atat cu modelul dinainte de facelift (in poza in dreapta) cat si cu modelul cu facelift.

Link către comentariu

Mi se pare ok. E in trendul asiaticelor gen Auris, Kia C'eed, Yaris.

Eu pun mai mult accent pe confortul interion decat pe cum arata masina. Daca se nimereste si sa fie una faina...cu atat mai bine.

Link către comentariu

n-are nici un fel de personalitate...parerea mea :lol:

Link către comentariu

sa vin si eu cu o alta remarca .. cumva linia stopurilor (ma refer la lampi ca si reper) aduc cu cele de pe noile generatii mercedes :), CL sau noul C .. cu stop in jurul lampii de marche`arierre :D (sa ma scuze francezii daca am gresit) .. anyway, asta e si alta n-avem, welcome new fabia ! :)

Link către comentariu

O alta remarca la stopurile din spate (ma mir ca nu a comentat altcineva pana acum pe tema asta): din cate disting pe poza, un singur stop de marche arierre ceea ce cred ca lasa unul singur pentru ceata (dreapta respectiv stanga). O chestie de "cost reduction", care insa eu o urasc din tot sufletul. Nu odata s-a intamplat ca o masina de pe dreapta drumului sa dea cu spatele spre drum si eu sa nu-i vad stopul de marche arriere pentru ca il avea doar pe dreapta si era mascat de alta masina.

O idee super proasta :Driver:

Se prostesc si cehii. Se pare ca chestia asta cu vanzari mari in segmentul low cost (vezi Logan) ii prinde si pe alti producatori auto, si mi-e frica sa nu le fi trecut prin cap celor de la VAG sa faca din Fabia un concurent al Loganului (ma refer la pretul scazut, pret care insa se va reflecta si in calitate pe masura). Nu am nimic cu Loganul, care pentru pretul pe care il are mi se pare o masina decenta. Insa nu e ceea ce caut eu la o masina (si cred ca e si parerea altora care au ales altceva decat un Logan la un pret ceva mai mare).

Link către comentariu

Si la golf si la passatul nou e tot un singur stop.. nu e vorba, doar, de costuri.

Link către comentariu

Noua Fabia va fi lansata in Romania in luna iunie, la un pret comparabil cu cel actual (8.108 euro CIP 1,2l / 55 CP si 13.143 euro CIP motorul 1,9l TDI / 101 CP).

Link către comentariu

Asa "ieftina"? Cum 13.111cip un motor de 101cp? Pai Tour sport destul de dotat e 14.000cip parca.

O fi ea noua ca arata frumos. Da tot "veche" e la motare si sasiu. Nu vad nimic schimbat/nou. Deci de ce ar cumpara cineva fabia si nu tour? plus ca sunt MULTE masini pe care le poti cumpara cu 13.000E CIP.

Link către comentariu

Mai contribui si eu cu o poza, din spate. de pe un site cehesc, comentariul original era ca spatele e execrabil. Voi ce zicetzi? :screwy:

am cam aceeasi parere, nu iti zice nimic spatele asta... nu se vede nimic deosebit si totul e tern. Chiar nu are deloc expresivitate. Parca nici nu seamana a Skoda.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!