Jump to content

A aparut noua Fabia 2007

gigipedala
 Share

Postare recomandată

Designul asta new-age nu il inteleg... Sau nu e pe gustul meu.

Farurile date peste capota aduc mai mult a libelula sau a broscoi...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rvacaru

24

• bebeko

20

• kelu

17

• saboteur

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum... daca tot am pus pozele... sa zic si eu de ea: nu imi place! Avea un aer parca mai sportiv modelul vechi. Mai bine desenat, linii mai uniforme.

OT: posibil la modelul asta sa ai ca optional "stalpii A in culoarea masinii!" :D

Link către comentariu

In linii mari, Fabia II pare sa fie un Suzuki Swift la care difera partea frontala, preluata de la Roomster. Sincer, nici Roomster nu sta prea bine la capitolul design, partea din spate fiind, din punctul meu de vedere, nereusita. Daca aceste poze se confirma, un lucru e sigur: designerii de la Skoda nu au dat dovada de prea multa originalitate. Dar sa asteptam salonul auto de la Geneva pentru a ne putea forma o parere obiectiva.

Oricum, Fabia I a fost si ramane un model de succes (cel mai vandut model de import al lunii septembrie in Romania), cu toate ca a fost lansat cu 7 ani in urma (in 1999). Asa ca cei de la Skoda Auto fie ii gasesc un inlocuitor pe masura, fie o transforma intr-un concurent al Loganului...

Link către comentariu

mi se pare superba , chestie de gust ce sa-i faci :salut:

Link către comentariu

Parca modelul Hatch (daca va avea acele pleoape definitiv incluse in capota) mai arata cumva...dar sedan-ul si combi-ul....ih....groaznice....

Link către comentariu

Nu va avea pleoapele, este o masina de preserie care umbla partial camuflata. Asta pana la prezentarea oficiala.

Poate mai trebuie adaugat faptul ca Fabia 2 se va baza pe platforma tehnica a Fabiei actuale. Deci nimic nou sub tabla in afara de ceva electronica si motoare noi.

:blink:

Link către comentariu

Parca, la un moment dat, era vorba de platforma viitoarei generatii de Polo.

Daca se pastreaza actuala platforma, nu inseamna ca nu e buna ci nu este pe atat de performanta cat sa mai duca inca o generatie, parerea mea este ca incep sa o rasoleasca. Pacat.

Link către comentariu

Pai am spus eu ca e rea? Normal ca si in viitor cele 3 modele (Polo, Ibiza si Fabia) vor imparti aceeasi platforma. Adica platforma actuala (sa zicem revizuita)

Link către comentariu

va dati seama cum ar arata masina asta tunata? :blink:

acuma serios vorbind cred ca a crescut si in dimensiuni, ma astept sa fie cat un golf 4 si ma astept la un pret competitiv, astea ca puncte pozitive, macar daca design-ul este nereusit (poate in realitate o arata mai bine si o ingrasa televizorul) sa puncteze la siguranta (airbaguri standard) si la stabilitate.

vom vedea. :D

Link către comentariu

Sunt de parere ca dpdv al designului nu este nici o evolutie, este doar altfel... mai am inca speranta ca live va arata mai bine. sunt un optimist

Link către comentariu

Pai am spus eu ca e rea? Normal ca si in viitor cele 3 modele (Polo, Ibiza si Fabia) vor imparti aceeasi platforma. Adica platforma actuala (sa zicem revizuita)

Nu am spus ca ai fi spus tu ca e rea. :D

Eu am spus ca nu e potrivita pt noua generatie. Decat daca o revizuiesc complet. ;)

Link către comentariu

Prima impresie...fata de roomster, spate de toyota (corrola, yaris).

Dar bineinteles trebuie vazuta si "pipaita"...abia atunci poti sa dai un verdict.

Link către comentariu

Daca urmareau mai mult linia lui IROC (stiu ca e de la VW, iar astia sunt skoda, dar ala imi place mult :RO flag: )... ma dadeam peste cap sa o iau! :beer:

Asa.... din poze, asta noua, nu ma atrage cu nimic! Astept si eu cu interes sa o vad live.

Link către comentariu

Domnilor, ce s-o mai plimbam ... e nasoala rau! Trebuie sa intelegem ca masinile VAG ale marcilor care stau sus trebuie sa fie atractive. Si frumoasa si ieftina nu se poate. Urata si ieftina este numai bine.

Modificat de Akebono
Link către comentariu

• 2 weeks later...

alte poze, din pacate tot camuflata

Ma mir ca nu a jumulit nimeni colantele pana acuma :D sa-i faca o poza reala

Link către comentariu

Uratica foc.... :D, mai ales din lateral.

Modificat de lau090
Link către comentariu

:D sa mai zic si eu......mai zic: URATAAA!! nu are ce sa imi placa la exterior

Link către comentariu

Mi se pare mie.. sau spatele aduce a corolla HB? Chiar ca urata masina...

Link către comentariu

alte poze, din pacate tot camuflata

Ma mir ca nu a jumulit nimeni colantele pana acuma :D sa-i faca o poza reala

Bine ca avem si un Logan in poza a 3-a sa putem face comparatii... :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!