Jump to content

A aparut noua Fabia 2007

gigipedala
 Share

Postare recomandată

dap.asta era turatia.eu ma gandesc ca este si motorul mic,masina avea atunci 60km parcursi..nu stiu :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rvacaru

24

• bebeko

20

• kelu

17

• saboteur

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Discutam de un 1.2 HTP de 70CP montat pe Fabia 2 ?

Masina Fabia 2 cu motor 1.2 HTP 70CP atinge 163 km/h maxim si dezvolta 70 CP la 5400 ture!

Sa zicem ca zona rosie incepe la 5500 rot/min si tot mi se pare putin. Inseamna ca buburuza merge la 120-130 la ora pe la 2500-3000 ture?? Ar fi prea frumos sa fie adevarat :blink:

Modificat de rvacaru
Link către comentariu

pai sa faca o poza la viteza aia cu vitezometrul si turometrul si apoi il credem.

Link către comentariu

Am vazut masina in parcare vecinu (kelu) :( , sa o foloseasca cu placere si multi km. fara probleme.

Cat despre 180 la 4000 de rotatii :D parca nu e normal, eu la 4000 am 140

Link către comentariu

Daca e diesel de ~100 cp cam asta ar fi turatia si viteza.

Bila alba pentru Brady ca au incurcat motoarele :D

Modificat de r&d
Link către comentariu

revin cu erata ca spun asa. :D intr-adevar,dupa ce i-am spus prietenei,mi-a spus ca sunt eu chior si de fapt avea 4000rpm la 140 si ceva.la 180 nu am fost atent pentru ca eram amandoi concentrati la o fabia ce ne depasise si vroiam sa vedem ce motor avea caci se vedea emblema c tipul de motorizare.inca o data imi cer scuze pt ca v-am indus in eroare dar imi ramasese in minte nu stiu de ce turatia de 4000.voi reveni cu detalii despre turatie la 180 km/h la urmatoarea iesire in afara.aaa si apropo.are cineva vreo idee cum sa prind stingatorul in portbagaj?ca de fiecare data cand pleaca si pune frana ala se misca in portbagaj si face zgomot.nu are un loc special si nici in rezerva nu incape.eu m-am gandit sa cumpar o chinga cum avea dacia la rezerva si sa-l prind de carligele din portbagaj.mai are cineva vreo idee?thx

@rvacaru-de mers cu 180 merge sigur.de asta sunt convins

Modificat de kelu
Link către comentariu

Evident ca merge.

163 reali sunt cam 180 pe ceas (tot 10% eroare la "cap de scala" am avut si eu la Fabia 185 real si 200+ pe ceas).

Link către comentariu

Kelu , daca e varianta elegance are niste compartimente facute in portbagaj , cel putin a prietenei mele asa are si sta foarte bine acolo stingatorul. Cat despre viteza am mers si eu cu ea pe autostrada si de la 170 nu prea mai vroia sa urce , poate doar daca o lasam cam 1 min sa atinga 180. La tine nu ti s-au parut franele cam moi , sau mai bine zis la tine nu prind cam jos? Ca la mine la golf ma dau cu capul de parbriz daca pun frana cum pun la fabia sa ma opresc lin.

Link către comentariu

sa stii ca franele tin beton.deci tin sus.cred ca este o chestie de reglaj.e varianta ambiente.are in plus doar oglinzi incalzite si comezi volan.a luat 180 dar un pic mai greu.nu are acele spatii,cred ca din cauza ca este ambiente.nu am reusit decat sa bag triunghiul in rezerva.in rest...trusa sanitara si stingatorul se plimba in voie.si ce am observat este ca trebuie sa comand neaparat scut metalic sub motor.nu imi place deloc cum se vede asfaltul pe acolo ;) .sper sa aiba asa ceva disponibil.si ce ma dezamageste este ca desi agentul de vanzari m-a asigurat ca ce am ales noi are capac la motor,se pare ca lucrurile nu stau asa.e golas rau motorul asta.imi da un sentiment ciudat cand vad curelele si fuliile alea asa descoperite :vaidecapulmeu:acum urmeaza sa merg joi cu fisa de inmatriculare la ei si sa montez si bandouri laterale,pt ca desi i-am spus prieteni ca sunt necesare si se vad frumos,nu a vrut in prima instanta.nu sunt mult,150 ron dar putea sa vina masina direct cu ele nu sa merg after market.in fine.sa ne auzim de bine. :)

Link către comentariu

• 3 weeks later...
sa stii ca franele tin beton.deci tin sus.cred ca este o chestie de reglaj.e varianta ambiente.are in plus doar oglinzi incalzite si comezi volan.a luat 180 dar un pic mai greu.nu are acele spatii,cred ca din cauza ca este ambiente.nu am reusit decat sa bag triunghiul in rezerva....

salut. in legatura cu triunghiul, vezi ca are un loc special pe marginea portbagajului exact unde se ridica capacul la rezerva. sunt 2 chingi de cauciuc unde poti sa-l prinzi misto. cat despre celelalte (extinctor si trusa) sunt ceva plase pt portbagaj in catalogul de accesorii...daca ai primit asa ceva. Eu am primit unul cand am ridicat masina si apar lucruri care nu erau in optionale in configurator.

Link către comentariu

salut. in legatura cu triunghiul, vezi ca are un loc special pe marginea portbagajului exact unde se ridica capacul la rezerva. sunt 2 chingi de cauciuc unde poti sa-l prinzi misto. cat despre celelalte (extinctor si trusa) sunt ceva plase pt portbagaj in catalogul de accesorii...daca ai primit asa ceva. Eu am primit unul cand am ridicat masina si apar lucruri care nu erau in optionale in configurator.

thx man.o sa verific :)

Link către comentariu

Buna. M-a sunat dealerul sa imi spuna ca mi-a ajuns masinuta la Curtici. Aveti idee, cam cat poate sa stea acolo? Mai dureaza mult pana o am?

sym

Link către comentariu

Buna. M-a sunat dealerul sa imi spuna ca mi-a ajuns masinuta la Curtici. Aveti idee, cam cat poate sa stea acolo? Mai dureaza mult pana o am?

sym

maxim 2-3 zile.spre exemplu mie mi-a spus ca masina este in curtici joi,si sambata la ora 12 am ridicat-o.succes si s-o stapanesti sanatoasa

Link către comentariu

maxim 2-3 zile.spre exemplu mie mi-a spus ca masina este in curtici joi,si sambata la ora 12 am ridicat-o.succes si s-o stapanesti sanatoasa

Sa o stapanesti sanatoasa ! :D

Si sa o pui in profil si in semnatura ! :D

Link către comentariu

Gata am modificat profilul :icon_thumright:. M-a sunat dealerul, cica luni ii vine masina, numai ca eu s-ar putea sa ma duc de-abia vineri dupa ea :lol:. Eh, oricum mai e putin

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Mdeci, primele impresii dupa 250 km:

-consum ok pentru perioada de rodaj (5.9 extraurban - urban undeva intre 9 si 12 - mers bara la bara prin bucuresti)

-sunetul motorului :P niiiiiice

-se "infige" foarte misto

-sistemul audio - se aude foarte bine :)

-frana la inceput tinea destul de jos, acuma vad ca tine mai sus - am impresia ca 200 km era rodajul la placute...poate de aia

Pe ansamblu, imi pare foarte bine ca am luat-o, consider ca e o masina corecta.

P.S v-am spus ce frumos se aude motorul ? :P

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Se gandeste si prietena la o Fabia 1.4 86CP Elegance + ESP, maxidot, comenzi volan...

Ce echipare ai luat... si daca ai mai pus optiuni cat te-a costat cu totul?

PS: Stie cineva cum sunt comenzile pe volan ca sigur nu sunt ca la Octavia? E o padela dar nu stiu cum vine prinsa...

Modificat de rempha
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Se gandeste si prietena la o Fabia 1.4 86CP Elegance + ESP, maxidot, comenzi volan...

Ce echipare ai luat... si daca ai mai pus optiuni cat te-a costat cu totul?

PS: Stie cineva cum sunt comenzile pe volan ca sigur nu sunt ca la Octavia? E o padela dar nu stiu cum vine prinsa...

din cate stiu,este disponibila numai padela..repet:cred;cel putin prietena mea asa a cerut si are o padela in stanga sub semnalizare.mie unul nu mi se pare foarte ok.era mult mai ergonomic sa fie comenzile chiar pe volan,nu langa volan :)

Link către comentariu

Nu sunt disponibile comenzile pe volan la Fabia ci doar o padela.

Link către comentariu

Ok am inteles asta, si cum e controlul/accesul la padela. Tu ai padela comenzi radio/cd? Iti vine "peste mana" sa folosesti comenzile sau e destul de usor?

Link către comentariu

Merg destul de des cu a prietenei si este cat de cat accesibila. Poate si unde nu sunt obisnuit cu ea, dar cateodata o incurc cu semnalizarea. Era mai ok daca o puneau in dreapta. Mie unul mi se pare ok ca nu trebuie sa fii atent cand umbli la mp3 dar ca si ergonomie, am spus-o si mai sus, e cam zero.

Link către comentariu

Iata si "roadele" noii Fabia pe care Skoda le culege.

Skoda, care ocupa locul secund in topul vinzarilor pe marci din import in primele noua luni din 2006, a coborit un loc, in favoarea Volkswagen. Cresterea vinzarilor cu 13%, pina la 16.924 de unitati, a permis Volkswagen sa urce pe locul al doilea, cu 17.048 de masini comercializate in acest an si o majorare de 60%. Coborirea Skoda este explicata prin pierderea terenului de catre modelul de volum, Fabia, care a coborit in clasamentul pe modele de pe locul al doilea in 2006 pe pozitia a cincea in acest an, ajungind la 5.643 de unitati.

Articolul este luat de aici http://www.cotidianul.ro/index.php?id=1509...h=ef965b9799#op .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!