Jump to content

A aparut noua Fabia 2007

gigipedala
 Share

Postare recomandată

Nu pot sa ma abtin....MAMA CE URATENIE ;) ....cum dracu au pututu scoate asa ceva nu inteleg. Are unghiuri din care arata hidos. Calitatea interiorului este iarasi indoielnica (mult sub ce are concurenta).

Vazand O2 ma steptam ca si fabia sa aiba un salt calitativ dar, din pacate, in afra de spatiul mai mare restul este jalnic.

Pacta...fabia 1 (mai putin sedanul) a fost o masina frumopsa si reusita ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rvacaru

24

• bebeko

20

• kelu

17

• saboteur

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

ncristi Fabia 2 e o masina rezonabila la pretul ei si poate ca cei care au facut deja comanda se simt deja jigniti de afirmatiile aduse de tine. Poate si lor li se pare meganu la fel de hidos...de aceea si-au luat o fabia 2

Link către comentariu

Parerile vor fi mereu impartite referitor la design dar va spun un singu lucru , am facut posesor de Opel Corsa sa se indoiasca de calitatile masinii sale atat la spatiu interior cat si la finisaje si tinuta de drum. Cert e ca masina prinde mai bine in cadrul laturii feminine , va spun din ce am observat in astea 2 zile de cand are prietena mea masina , baietii sunt mai rezervati :huh:.

Link către comentariu

Joke: Am gasit raspunsul la intrebarea "De ce Skoda Fabia 2 are doar 4 stele la EuroNCAP"

Link către comentariu

@r&d

Nu-i asa ca e o dulce, noua Fabia?

Link către comentariu

Dulce... e cea mai "feminina" prezenta in clasa mica, in opinia mea.

Link către comentariu

Dupa cum am promis , am venit cu poze chiar daca afara plouase putin si masina nu era in cele mai aratoase conditii :icon_thumright:. Sper sa va placa.:icon_thumright:

post-2504-1186340395_thumb.jpg

post-2504-1186340441_thumb.jpg

post-2504-1186340446_thumb.jpg

post-2504-1186340529_thumb.jpg

post-2504-1186340535_thumb.jpg

post-2504-1186340541_thumb.jpg

post-2504-1186340603_thumb.jpg

post-2504-1186340607_thumb.jpg

Modificat de GaLaNtE
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! E foarte frumoasa!

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos...la inceputul lui septembrie ne batem in poze :P .pun si io cu a prietenei..oricum a ramas socata cand a vazut pozele tale ,pentru ca si a ei este tot neagra si era foarte curioasa sa vada cum"da"culoarea pe ea.da super ok.e super.mi se pare un pas mare facut de la generatia precedenta.inca o data sa o stapanesti sanatos si fara incidente :ceuameni: :D

Link către comentariu

ms ms , astept sa o vedem si pe a prietenei tale si atunci ne felicitam reciproc :ceuameni:

Link către comentariu

Toata lumea critica in special spatele la noua Fabia. Dar s-a uitart cineva la spatele Toyotei Yaris? Ala cu ce este mai extraordinar decat acesta? In septembrie ii soseste si sotiei F2 Elegance 70 CP. ;)

Link către comentariu

Exterior eu zic ca este chiar OK. Ca a fost facuta sa semene cu Mini este alta poveste...

Mie interiorul nu prea i-mi place si mi se pare chiar un pas inapoi fata de Fabia 1. Chiar am un coleg care a carui sotie va avea o Fabia 2 si spunea ce fain este interiorul fata de Fabia 1. Imi scapa mie ceva ? Ati pus mana pe butoanele de reglare a climatizarii ? Mie mi se par groaznice imi aduc aminte de casetoafoanele Tehnoton de pe vremea lui Ceausescu. Plus ca tot bordul si partea din fata este la fel ca la Roomster. Adica nu faci o masina pentru doamne si domnisoare la care bordul este la fel ca la viitoarea utilitara (van) Skoda...

Link către comentariu

Poate o sa apara un face lift ( bord lift ) si mai scot din probleme. Pe negru arata fain, si ascunde din formele 'neintelese'. M-am tot gandit, cum schimbi radio-cd ul care vine din fabrica ? Se poate sa ceri sa nu-ti fie montat ?

Link către comentariu

Climatronicul de la noua fabia este preluat de la vw golf4. :icon_cool:

Link către comentariu

Poti sa ne dai niste detalii? Nu de alta, dar sa nu dezinformam. Te referi la aspect sau la ceea ce e dincolo de masca cu butoane?

post-74-1186659574_thumb.jpg

post-74-1186659813_thumb.jpg

Modificat de rvacaru
Link către comentariu

Ma referem ca si aspect. Au fost inlocuite se pare butoanele digitale cu cele rotative. Nu stiu din punct de vedere electronic sau mecanic daca sunt la fel, dar merita verificat, ca din cate stiu la golf4 cu climatronic existau ceva setari ascunse, ceva de genul tii apasat un oarecare buton impreuna cu un altul si obtineai ceva.

Link către comentariu

:offtopic: trebuie sa va spun faza super tare....dupa cum va spuneam cateva posturi mai sus,prietena mea a comandat deja noua fabia si urmeaza pana in 8 septembrie sa intre in posesia ei.dar asta nu este tot.pentru faptul ca in luna iulie a facut comanda si a platit avansul,a participat la o tombola.si spre surprinderea noastra a castigat!!!!!!!!!!!!!!si ce a castigat.....7 nopti la hotel de 5 stele in antalya(all inclusive).pe 16 septembrie plecam in antalya sa ne bronzam.nu as fi crezut ca am putea avea norocul asta.in fine...in afara de faptul ca cei de la brady au avut o conduita buna cat timp am perfectat actele,acum mi-au intrat la suflet cu adevarat.masina asta chiar este cu noroc :angry:

Modificat de kelu
Link către comentariu

Kelu, in 8 sept da-mi de veste cand vii, ca eu iti livrez bebelusha ! :)

Link către comentariu

Are cineva, cumva, poze cu Fabia 2 cappucino bej?

Link către comentariu

Toma Aurelian

climatronicul de la noua fabia este identic cu cel de la ibiza :) ... respectiv polo. bordul este frumos... casetofonul ar fi trebuit sa fie alta culoare sau in aceeasi culoare cu bordul la versiunile care au un interior mai deschis-sare in evidenta in poze dar sunt sigur ca in realitate arata mult mai bine. materialele sunt in unele parti bune in altele mai putin bune... per ansamblu cred ca se pot compara cu cele de la clio 3 la interior...(clio3 are materale foarte bune la interior pentru aceasta clasa) ... la exterior fabia imi place foarte mult... din punctul meu de vedere este o evolutie mare facuta de skoda...

Modificat de Toma Aurelian
Link către comentariu

multumesc mult horia.a fost o surpriza si pentru noi.probabil ca prietena mea nu se va mai desparti de aceasta masina fiind cu noroc :icon_thumright:

Link către comentariu

Pe negru arata fain, si ascunde din formele 'neintelese'.

Perfect de acord...pe negreu arata OK. Masia din poza de mai sus este chiar frumusica :icon_thumright:

S-o stapanesti cu santate.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!