Jump to content

A aparut noua Fabia 2007

gigipedala
 Share

Postare recomandată

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rvacaru

24

• bebeko

20

• kelu

17

• saboteur

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

salut.ma bag si eu putin in seama pe topicul asta.prietena mea s-a decis sa isi cumpere noua fabia.ieri am mers la brady pe iuliu maniu sa ma interesez exact ce si cum.tipul de acolo f amabil,am ales echiparea etc etc.am optat pentru 1.2htp,70cp.varianta ambiente.cu tot ce a mi vrut ea pe masin am ajuns la un pret final de 11577 euro.in fine.ideea este ca am facut un test drive cu ea.sincer sa fiu,pentru mine care sunt adeptul motoarelor mari,este destul de lenesa.dar pt ea este f buna.motorul silentios,am mers un pik p autostrada,am ajuns la 150km/h.incepuse sa urle motorul,dar se comporta bine.in interior are plastic dar nu f mult.avem de asteptat o luna jumatate pan ajunge masina,pt k am ales culoarea si de aceea.in fine..per ansamblu sunt incantat de noua fabia

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

in interior are plastic dar nu f mult.

ma gandesc ca nu te asteptai la lemn si piele :D

Link către comentariu

A comandat prietena mea noua fabia la sfarsitul lunii mai,binenteles urmand sfaturile mele. Idee este ca la banii astia nu poti sa-ti iei nici opel corsa nici peugeot 207 cu aceleasi dotari si cu motor asemanator. Sincer , si daca puteam sa aleg intre ele, tot Fabia alegeam pentru spatiul interior , pentru ca este made by VW , si

pentru ca Peugeotul nu este masina. Sa va spun configuratia : Skoda Fabia Elegance 1.2htp 12v 70cp + pachet fumatori si vopsea metalizata = 12000 de euro cu tot cu taxe , ceea ce mi se pare super ok avand in vedere ce dotari are la aceasta varianta de echipare.

Aveti aici si un link cu un test-drive la noua Fabia in care iese destul de bine :http://www.drive-test.ro/?a=detaliu&m_id=27&masina_scateg_id=23&t=articole_masini

Link către comentariu

Cam prea partinitor acel review.

Din pacate noua Fabia, mai are si alte scapari la interior (ex. manerul int al usilor, lufturi intre bord si montantul A).

Iar cat despre aspectul consum 6% in conditiile in care traversezi orasul dintr-o parte in alta, nu poate fi adevarat decat daca a facut-o seara tarziu sau noaptea, altfel (daca se refera la o zi normala) e doar o gogorita.

Cine a scris respectivul review nu prea a auzit de obiectivitate si profesionalism. parerea mea.

Link către comentariu

• 1 month later...

Noua Fabia a fost testata de EURONCAP si a obtinut 4 stele la impactul frontal (32 pcte), 3 stele pentru protectia copiilor (36 pcte) si 2 stele la protectia pietonilor (17 pcte), detalii pe link :

http://www.euroncap.com/Content-CarAssessm...koda-fabia.aspx

post-1756-1185376876_thumb.jpg

Link către comentariu

Noua Fabia este o gluma proasta. Este absolut incredibil ca a aparut asa ceva. Concurenta directa are 5 stele si interioare mult mai ingrijite. Absolut incredibila masina....

Link către comentariu

Noua Fabia a obtinut 32 de puncte la impactul frontal si are 4* iar Clio 33 si are 5* deci diferentele nu sunt asa de mari cum ar vrea unii sa fie.Legat de interiorul mult mai ingrijit al concurentei eu am alta parere. Am intrat in Clio, 207,Yaris si Corsa si singurul care mi s-a parut comparabil a fost cel de la Yaris. Fabia este mai spatiosa si mai ieftina decat concurenta, singurul lucru care i se poate reprosa este designul, dar avand in vedere vechiul model(care era jenant) a avut enorm de recuperat si a reusit sa vina cu un design multumitor.

Link către comentariu

cam putine stele :rolleyes:, de fapt cam toate skodele (exceptand roomster-si aici greu-airbaguri ce nu se deschid daca nu au un condensator) stau relativ slab la EURONCAP. sa fiu rautacios si fabia mea tot 4* dar cand fost proiectata...?

pacat ca ramane in urma concurentei..daca stau sa ma gandesc mai bine F2 trebuia sa iasa pe piata in 05-06 (de pe un pliant al F1 facelift care prefigura F2). oare de atunci nu s-a observat ca restul segmentului (Opel Corsa+Fiat Grande Punto, Peugeot207,etc) o ia in sus la toate capitolele?

noua Fabie se vrea oare un esec? design discutabil, calitatea materialelor scazuta, preturi destul de ridicate...

pacat

Link către comentariu

Si-a luat un coleg o Fabie 2 1.2 HTP Sport Edition. M-am uitat un pic la ea. Mult mai spatioasa decat Fabia 1, are ceva dotari misto, dar ca executie este sub Fabia 1 clar. Prea mult plastic, usi subtirele parca...ceva nu e ok acolo. Dar masina sta bine pe roti, scaune sport foarte faine, post de conducere ergonomic... BComputer finut.

Link către comentariu

Noua Fabia este o gluma proasta. Este absolut incredibil ca a aparut asa ceva. Concurenta directa are 5 stele si interioare mult mai ingrijite. Absolut incredibila masina....

:P Mai durule :D , daca ai lasat VAG-ul pt alt producator, nu te rade de noua Fabia, pt ca fiecare model isi are clientii lui... Sa auzim de bine, Paul. :)

Link către comentariu

...nu vreau sa-mi pun in cap iubitorii de fabia 2 dar am o remarca de facut:

- este una dintre cale mai urate masini de pe piata (mult "peste" premiantele fiat albea,renault clio classic)

Decat sa se fi numit Skoda Fabia 2,mai bine Skoda Ugly 1!!!

Link către comentariu

Hm, eu cu partea din fata ma inteleg destul de bine dupa ce m-am uitat o ora la ea :)

Sa nu uitam ca la aparitia Fabiei 1 toata lumea a zis ca e urata, era un design nou, inca nedigerat :)

Poate o sa ne placa si Fabia 2 daca ne uitam la ea suficient de mult :)

Link către comentariu

:) Mai durule :) , daca ai lasat VAG-ul pt alt producator, nu te rade de noua Fabia, pt ca fiecare model isi are clientii lui... Sa auzim de bine, Paul. :)

Esti dezinformat prietene. Este o Ibiza nou nouta in familie si am studiat comparativ oferta cu "noua" Fabia. Inutil sa mai zic ca am fost total dezamagiti. Sa inteleg ca era o ironie subtila remarca ta cu "fiecare model isi are clientii lui". Ai mare dreptate, deci esti de acord ca nu e o crima sa nu-ti placa noua Fabia.

Inteleg ca mai nou lucrezi la un dealer Skoda. O groaza de schimbari in viata ta. Bravo.

Mai durule.. :P

Link către comentariu

Este o Ibiza nou nouta in familie [...] deci esti de acord ca nu e o crima sa nu-ti placa noua Fabia.

Inteleg ca mai nou lucrezi la un dealer Skoda. O groaza de schimbari in viata ta. Bravo.

Mai durule.. :P

Sa o stapaniti sanatosi ! :)

Amandoi stim bine cum e cu gusturile oamenilor... :)

Asa-i, am ajuns acolo unde mi-am dorit, sper sa fac mai multe din aceasta pozitie! :)

Link către comentariu

Colegul meu a avut Fabia 1 1.2 HTP, a facut 60mii km fara probleme.

Acum a luat Fabia 2 1.2 HTP... deci un client de HTP foarte multumit!

Fabia 2 nu e asa urata daca o intelegi, sunt convins ca optica pietei se va schimba in timp (la noi in firma toate fetele care au vazut masina o plac :) )

Link către comentariu

Se poate spune ca odata cu aparitia lui F II a inceput sabotarea Skoda?

Oricum nu cred ca va ajunge la 50% din vanzarile F I.

Da poate interesul e sa se vanda Golf, Seat

Link către comentariu

Da, si tare sunt curios cum o sa arate urmatoarea Octavia astfel incat Skoda sa nu isi mai jeneze deloc fratele mai mare.

Link către comentariu

Am inceput sa ma obisnuiesc cu ele si nu mi se par chiar rele deloc. Prea seamana cu Suzuki & Mini (modele care nu-mi plac deloc dar nu conteaza asta) dar e OK. Design-ul se vrea a fi modern deci...

Oricum am circulat mult luna asta si-am vazut destul de multe deja inmatriculate permanent si murdare :lol:

Link către comentariu

Design-ul se vrea a fi modern deci...

Mie nu-mi pare chiar deloc design modern!

Link către comentariu

Fabia 2 nu este rea deloc. Ca mie sau altor colegi de forum nu prea ne place o masina care are toata partea din fata identica (inclusiv in interior) cu cea de la alt model (Roomster) este altceva. Compenseaza ca are cel mai pare portbagaj din clasa ei (300 de litri), nu ?

Dar pare orientata spre cost cutting asa ca pretul este cam ciudat. Skoda obtine reduceri la productie dar clientul primeste o masina mai scumpa la aceleasi dotari, tot cu 4 stele siguranta...daca baga vreo reducere de 1000 de Euro (cum au facut la Roomster) se schimba datele problemei.

De fapt la Octavia 2 au bagat model promotional la aproape 3 ani dupa aparitie !!! La Roomster dupa vreo 6 sau 8 luni. Vedem dupa cat timp apare model promotional la Fabia 2 si tragem concluzia cu cost cutting-ul si cam ce masina este la ce bani.

Link către comentariu

salut.m-am gandit sa scriu si eu despre fabia 2 cateva randuri,deoarece la inceputul lunii septembrie,prietena mea va fi posesoarea unei astfel de masini.in primul rand am sa incep cu ce optiuni am ales:am optat pentru un motor de 1.2, 70 cp.dorinta ei a fost sa fie de culoare neagra,deci din start 300 si ceva de euro.mai departe am ales sistemul"climatic",oglinzi electrice incalzite,mp3 player,inchidere centralizata cu cheie fluture,geamuri electrice fata,comenzi volan,si cam atat.ea vine in dotari cu computer de bord,priza de 12v,mufa adaptare fel de fel de gadgeturi,torpedo refrigerat,scaun reglabil pe 3 directii,volan reglabil adancime si inaltime,si cam atat.am pus in configurare si covorase,dar astea le-au dat ei gratis.ce sa zic...am facut un drive test cu masina,pentru mine e lenta dar pentru o femeie e super ok.am ales si interiorul negru pentru ca mi se pare naspa gri-ul ala pe bord si pe usi.la parti negative trec din start zgomotul motorului.pentru un motor pe benzina e zgomotos dar e in 3 cilindri...mult plastic la interior care se simte naspa la atingere.da senzatia de iefin(chiar este)si e foarte rugos la atingere.ce mi se pare un pik cam maricel este si consumul.dar per ansamblu este ok masina in raport cu pretul.cu tot ce am pus pe ea am ajuns la un pret final de 11577 euro ddp,si o luna jumatate asteptare.oricum..mi se pare un pas imens facut de cei de la skoda fata de prima generatie de fabia.si pentru clasa ei are un pret bun si fiabilitatea este recunoscuta. ce m-a impresionat placut a fost faptul ca au o paleta larga de optiuni si sunt foarte flexibili la configurari.voi reveni cu detalii cand va fi in fata blocului sa postez despre cat a durat si cati nervi mi-au facut cei de la brady(sper sa nu imi faca prea multi) :blink:

Link către comentariu

A venit ieri si masina prietenei mele. 1.2 htp 70cp elegance + pachet fumatori si vopsea metalizata ( combinatie negru exterior cu bej interior). Inca de la inceput m-am temut sa nu fie prea lenesa cu motorul asta dar se misca char bine , cel putin pana la 100 e destul de vioaie , motorul fiind setat sa accelereze bine la turatii mici. O sa vin cu impresii mai amanuntite dupa un numar mai mare de km si binenteles cu poze.Oricum , pana acum nimic de reprosat decat consumul(undeva pe la 9 in Buc - 80 de km parcursi) , dar avand in vedere ca e inca in rodaj trecem cu vederea.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!