Jump to content

Schimbare antena

Red
 Share

Postare recomandată

Asta am crezut ca se subintelege... in plus daca vopseste filetul risca sa nu mai intre... daca strungarul a lucrat profesionist ! deci ascultati-l pe forceturbo ( nu credeam mai de mult ca o sa fiu de acord cu el , dar cind e asta e )

Cam greu cu strungul, nu am acces la asa ceva si niic indemanare.Se pare ca antena a fost schimbata cu tot cu baza, deci in concluzie trebuie sa-mi caut o antena cu tot cu baza. Recomandat second :vwrullz: ca nu ma incurca banii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 7 months later...

Acesta este modelul de antena cere il ai pe masina nu?

sal

O ontrebare si eu. Mi-am cumparat in martie un passat B5 crem, (fost taxi in germania), nici nu mi-am dat seama ce antena avea, ca in doua saptamani mi-au sutito. Am fost sa cumpar antena sa o inlocuiesc, si surpriza ca nu se potriveste niciuna sa o infiletez. Mi-a dat de la magazin sa incerc vreo 3. Era f lunga antena, deci presupun ca era una speciala facuta poate de nemti pt statie emiesie receptie taxi.

Sugestii va rog de unde pot gasi o antena similara? sau alternative sa am si eu radio in afara oraselor!!!

Astea sunt pozele. deci concluzia e ca surubul din interior mi se pare prea scurt. Si antenele de pe piata pe care leam probat aveau filetul putin mai adanc introdus in antena. Si astfel surubul meu nu prinde deloc in piulita. dupa cum se vede e chiar la bivelul garniturii alea de cauciuc

Cred ca despre asta este vorba.

post-77275-0-47865600-1308053279_thumb.j

post-77275-0-47044000-1308053446_thumb.j

Link către comentariu

• 1 year later...
micuzzu_marius

antena shark diversity de pe golf/jetta mk6 in dotarea cu rcd 510 este doar de radio , GSM sau GPS?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!