Jump to content

Service SEAT Ena din Galati

LiviuLoto
 Share

Postare recomandată

Am patit asa ceva POSTUL 10 si trebuie sa o duc la reparat. Mai precis: in afara de inlocuiri diverse se va mai indrepta + revopsi capota.

Stie cineva daca serviceul SEAT Ena din Galati este bun sau nu.... Orice...

Momentan ma intereseaza referinte la partea de tinichigerie dar nu strice orice fel de referinte. Multam fain :angry:

Modificat de LiviuLoto
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru tinichigerie+vopsitorie apeleaza la SC ROSTAR SRL Galati str. Cpt.Vasile Panu 34-36, care se afla langa Ena de pe b-dul Cosbuc

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Just as I thought...

Oricum - am vorbit cu ei si dupa 3 redirectionari (adica am sunat la service unde mi-au dat alt numar si alt numar si alt numar...) am dat de sectia tinichigerie unde a trebuit sa astept 2 zile si sa trimit 2 faxuri ca sa ma bage cineva in seama si sa-mi spuna ca ei nu colaboreaza cu Asiban si ca trebuie sa merg la asiguratorul Casco :D :)

Link către comentariu

• 9 months later...

Iata ca eu si cu mine insumi :lol: revin cu pareri despre serviceul Ena Galati (CHIAR NIMENI DE PE FORUM NU A MAI FOST LA EI???)

Subiect: a 2-a revizie - 30.000 km - COST = 623 RON (vezi poza atasata)

Here it goes:

Ma duc marti 30.07.2007 si ma programeaza pentru vineri 3.08.2007 la ora 11.00 (putea sa ma puna si mai devreme dar nu eram in graba asa ca am zis ok - vineri sa fie). Pana aici toate bune si frumoase - cand am fost sa-mi fac programarea serviceul era plin, se lucra la aproape toate masinile si era cat pe ce sa-i scuip ca sa nu-i deochi :251:

Buun. Vineri la ora 10.55 eram prezent la service asa cum fusesem PROGRAMAT de marti pe computer (care este).

Receptia se face cu succes, totul decurge normal... las cheile, semnez o hartie si se face 11.15.

Ma gandeam ca pe la 11.30 sigur o baga (avand in vedere ca programarea era la 11.00). Cel putin asa mi s-a intamplat cand am facut revizia la Alto Syncro cand la nici 10 minute dupa ce am lasat cheile masina era pe rampa si curgea ulei din ea.

DAR NU...abia la 12.30 vad masina intrand agale in service, adica la 90 de minute de la ora la care fusesem PROGRAMAT... De ce nu m-au chemat la 12.30 nu pot sa inteleg. Nu pot decat sa-mi inchipui ca au bagat peste programari alti clienti care i-au shpaguit pe baieti...

Las' ca n-o sa mor pentru 90 de minute in plus zic - macar de-acum inainte nu o sa mai dureze mult - se gandea optimistul din mine.

Ei bine abia la ora 15.40 am ajuns sa bag masina in treapta I sa plec dracului mai repede de acolo. :unsure:

Asadar, a 2-a revizie (30.000 km) PROGRAMATA de marti pentru vineri la ora 11.00 a durat nu mai putin de 4ore si 40 de minute.

Pe langa bucuria de a sta 280 de minute in sala lor de asteptare si de a ma plimba prin imprejurimi (vis-avis de service e un mare cimitir) au mai fost cateva picanterii care m-au facut sa devin clientul lor pe viata (NOT!!!):

De exemplu, baietii s-au gandit cu mintea lor ca ar fi bine sa-mi schimbe suportul de numar pe spate cu un altul pe care scrie numele dealerului (Ena) si datele lor de contact. Suportul de numar de la Metrotehnica era in stare perfecta si nu exista niciun motiv ca sa fie schimbat (in afara de cel al publicitatii).

Fara sa ma intrebe daca sunt deacord sau nu, fara sa-mi propuna niciun discount la eventuale viitoare revizii (cum se practica la serviceurile civilizate) ei s-au pus si l-au schimbat = NESIMTIRE

Evident ca la receptia masinii am vazut si i-am pus frumusel sa aduca din gunoi vechiul suport cu Metrotehnica (de unde am cumparat masina) si sa-l monteze la loc. Au facut-o fara prea multe comentarii.

In plus de asta cand ma uit pe devizul final vad 2 spray-uri folosite pentru frana si balamale dar nicaieri recipientele cu ce a mai ramas din ele (pe deviz scria ca eu le-am cumparat integral nu doar pe jumatate... hmm...). Imi aduc cele 2 spray-uri, unul plin mai mult de jumatate si celalat aproape gol. (Cu cel gol sigur mi-au tras teapa deoarece ma uitam cand l-au folosit la frane si nu au dat mai mult de 20 de secunde in total deci nu avea cum sa se goleasca dar nu aveam ce sa le zic).

Mai uit mai bine pe deviz si vad si 4 litri de ulei - le cer sa-mi aduca sticlele pe care le-au folosit si o fac intrun tarziu --> una dintre ele era aproape 1/2 plina... (Cand am facut revizia la Alto Syncro oamenii mi-au pus frumusel uleiul ramas in portbagaj si mi-au si atras atentia ca e acolo in caz ca e nevoie sa mai completez).

Si dupa toate astea imi zice baiatul care alerga intre mine si cei din service ca sunt singurul si primul client nemultumit pe care l-a intalnit :251: WTF?!

Pai n-as fi fost deloc nemultumit daca se sinchisea sa ma intrebe cineva daca vreau sa le fac reclama pe numar si daca dura ceva mai putin de 280 de minute revizia-minune. Dar in conditiile astea, cred ca cel mai indicat ar fi fost sa-si fi tinut pliscul...

Atata timp cat i-am putut vedea prin geam cum lucreaza la masina pareau ca se pricep la ceea ce fac, deci in privinte competentei profesionale a oamenilor care lucreaza strict in service nu pot sa ma pronunt. Din punct de vedere al interventiei tehnice asupra masinii sunt chiar multumit. Insa restul serviciilor eclipseaza cu mult partea astea de care sunt relativ multumit...

Concluzia: NU RECOMAND SERVICEUL SEAT ENA GALATI NIMANUI CARE ARE MACAR PUTIN RESPECT DE SINE. PERSONAL O SA IMI FAC REVIZIILE LA ALTO IN BUCURESTI DE-ACUM INAINTE.

post-6239-1186162595_thumb.jpg

Modificat de LiviuLoto
Link către comentariu

nu vreau sa ii apar pe cei de la ena dar iti spun din experienta ca aproape la fel se intampla si la bucuresti

oricum serviceul ena este unul mediu in galati, mai buni la mecanica dar destul de rau stau la tinichigerie si f prost la vopsitorie

Link către comentariu

Nu zic ca nu se intampla si in multe alte serviceuri la fel (stiu doar unde traiesc). Insa nu pot sa stau si sa inghit cand mi se intampla mie.

Chiar daca nu am absolut nimic de castigat din critica asta la adresa lor nu pot sa nu o fac pentru ca ceea ce mi s-a intamplat astazi este impotriva bunului simt.

Probabil ca daca i-as fi dat ceva sefului (lucru pe care dealtfel in detest) s-ar fi miscat mai repede dar tot ei mi-au spus ca nu am voie in service... Deci... Sa-mi dau cu...

Cel mai simplu ar fi ca patronul sa puna un om de incredere la service care sa fie tot timpul pe langa clienti si sa aiba grija sa se respecte termenele & co. Daca au impresia ca fiind singurul service Seat din Braila- Galati detin monopol pe clientii din zona se inseala amarnic. :251:

De exemplu: aud din ce in ce mai muti clienti Renault care se duc tocmai la Focsani sa-i faca revizia pentru ca serviceul APAN Braila si-a facut renume ca fiind un loc unde iti iei teapa (te factureaza dar nu schimba piesele & co.)

A... si am uitat ceva: la partea de vopsitorie lucreaza foarte prost oamenii. (Ai pus punctul pe "i" msn2 ) Am fost sa-mi vopsesc capota in urma unui accident (vezi primul post) minor si mi-au vopsit-o cu tot cu praf pe ea... :unsure: aviz amatorilor

Sa auzim de bine.

Modificat de LiviuLoto
Link către comentariu

off topic: serviceul apan e destul de bun si poti sta langa ei la revizie, deci vezi ce se schimba,

dar piesele vandute de ei au un pret lipsit de bun simt!

Link către comentariu

Pentru tinichigerie+vopsitorie apeleaza la SC ROSTAR SRL Galati str. Cpt.Vasile Panu 34-36, care se afla langa Ena de pe b-dul Cosbuc
Am fost sa-mi vopsesc capota in urma unui accident (vezi primul post) minor si mi-au vopsit-o cu tot cu praf pe ea... :( aviz amatorilor

Cum se numeste atunci cand ceri o indrumare si nu ti cont de ea? :( Nu trebuia sa te deplasezi mai mult de 20 m fata de Ena sa dai de Rostar, este o hala galbena.

Link către comentariu

despre service-ul ENA am o parere proasta PUNCT.

Am fost cu un Espero la ei si imi ziceau sa-i schimb injectoarele, bujiile si toate alea. Nasul meu de injiner auto imi zicea clar ca e garnitura de chiulasa arsa. Ei nu si nu, masina pe testere, durere mare. Le-am zis ca nu vreau sa imi schimbe niciun injector si sa-mi schimbe garnitura de chiulasa. Au zis ca sunt nebun. Garnitura de chiulasa era problema :( I-am intrebat daca mai sunt nebun...

Alta data am fost sa schimb rulmentul de presiune, nu le-am zis ca stiu cu ce se mananca mecanica... au zis ca e praf si discul... era IMPECABIL. I-am spus atunci aluia ca daca mai incearca prosteala pe fata ii trag si una. Asadar Liviu, daca mai vrei iti spun. Sa te feresti de unul dintre actionari, un anume Grigore, mare nenorocit de om.

Varmiu si-a vopsit masina la ei, a iesit sub orice critica si abia dupa multe certuri, insistente, interventia cuiva "mare" de la Politie, au revopsit masina.

Deci tu alegi, cheia e la tine "D

Link către comentariu

• 1 month later...

S-a deschis si marele service VW-Audi in Galati.

Joi am intrat in tara cu un A4 pentru sotie,la Oradea la service VW erau in pauza de masa,nu se lucra.

La Cluj,nu le mergea sistemul informatic,dar totusi un tip inginer,la costum,si-a cerut scuze ca service-ul nu-mi poate oferi nici un fel de asistenta electrica sau mecanica.Dar a venit la masina,a completat cu ulei,a mai verificat lichide,starea generala a masinii si mi-a urat drum bun.Eu vream doar o diagnoza asa de hoha.

Si am juns la Galati.

Acum,pentru linistea sotiei,vream neaparat o diagnoza.La ora 9 am fost in service,mecanici,electricieni erau in curte si fumau.Ce noroc pe capul meu,imi zic.

In hala o singura masina.Si vorbesc cu cel de la receptie despre ce vreau.Surpriza,nu se poate,ca-mi trebuie programare.Ii explic ca nu este decat o singura masina in service si ca muncitorii sunt in curte la fumat.Nu tine,se asteapta masini.Bun,stau afara in parcare.Timp de o jumate de ora nu a venit nici o masina.Am fumat si eu dupa care am plecat.Am cerut explicatii si mi s-a spus ca asta e politica firmei.Am plecat.

Bine ca s-a deschis service VW-AUDI in GALATI............

Link către comentariu

eu nu cred nimic din ce postati aici depsre ena.sunt convins ca nu au cum sa multumeasca pe toata lumea dar e clar ca le umflati cu pompa ,ca sa nu mai zic ca navigand pe fel si fel de topic-uri constat ca cativa membrii sau moderatori cu multe patratele si-au facut un fel de profesie ion a se plimba din service in service ca mai apoi sa scurme-n praf ca gainile.carcotela.

Anul trecut ena galati ne-a reprezentat cu cinste la concursul european de cel mai bun mecanic din reteaua seat.

Sincer ,am si eu momentele mele cand imi vine sa servesc la cel mai jos nivel unii clienti ,mai ales cei care se viseaza a fi din ''echipa top gear'' ,ca sa zic asa...

Ca incheiere ,ce ma bucura pe mine cel mai mult e ca numai masinile voatre se strica zilnic,marea ,dar marea majoritate sunt multumiti de produs.

:-)

Link către comentariu

Eu nu inteleg ce legatura are service-ul VW-Audi din Galati cu Service Ena, care e service Seat.

Se pare ca in ultima vreme se discuta doar off topic pe topicurile de acest fel.

Link către comentariu

La Ena imi fac zilele astea distributia,uleiu',si toate celelalte verificari.Mecanicul la care merg imi e amic si e premiat la multe concursuri europene.

Eu zic ca pe partea de mecanica e unul din cei mai buni din Galati,asa ca pentru Service Ena un Mare +.

Link către comentariu

Sa ne dai si noua numele acelui mecanic, ca sa nu mai nimerim la aia "buni".

@barbato mihail, eu nu le umflu cu pompa, am compresor :D

@godoroja. Scorpion Focsani-Galati.

@marius antonio. Service-ul Audi-VW este super. Din pacate in tara asta mai sunt si oameni cu mentalitati mai romanesti decat alea romanesti (daca-mi permiteti exprimarea). Printre cei de acolo sunt si oameni capabili dar stiti cum e la stapan, ciocu' mic ca-ti pierzi painea :lol: Mai multe nu pot sa zic, educatia nu-mi permite sa fiu raspandaci de serviciu.

Link către comentariu

Mecanic- Dan Mihu.Eu merg la Ena doar pentru mecanic,iar daca mai am si alta treaba,datorita lui,sunt rezolvat altfel.

Toti mergem acolo unde ne-am facut relatii,unde cunoastem,unde ne simtim bine.

Daca ar fi profesionisti ,am merge numai la service-urile care poarta sigla de pe masina.

OFFTOPIC Referitor la service vw-audi ,jos palaria pentru concept si intentiile nemtilor.dar in romania nu se potriveste intentia cu realizarea.lucrurile stau mult mai grav decat ceea ce se vede,dar nemtii nu sunt prosti,iar schimbarile vor aparea.eu cred ca nici ei nu mai stiu ce au vrut sa faca si de ce treaba asta iese in stil pur romanesc,adica MIZERABIL.

Link către comentariu

salut! detin si eu un seat si pana acum am facut reviziile doar la ena.Sunt destul de serviabili si atunci cand am avut nevoie au fost foarte saritori!In ziua in care ma casatoream,(sambata ),un senzor de la motor dadea semnale gresite calc. si se oprea astfel motorul(astea deja pe la 13.00 cand nimeni nu iti mai raspunde la tel!Ei insa au raspuns,au mers pana unde am ramas cu masina si s-a rezolvat in service in cele din urma!

La toate reviziile gaseam uleiul ramas in portbagaj ,nici macar nu m-a gandisem ca m-ai ramasese ceva!Dar asta a fost acum 3 ani!!! Am dus masina la vopsit pe casco pt ca era plina de dungi si gauri de la cei care stiu sa parcheze bine +sotiasi dupa o perioada cand m-am intors in tara am vazut-o vopsita!!!

Cred ca vopsitorii si tinichigii erau inainte zugravi! La usa din spate dreapta in loc sa o rotunjeasca prin chituire le-a fost mai usor sa o faca plana asa ca acum am usile din spate diferite ca si forma si s-a mai si crapat vopseaua! Partea comica este ca m-a oprit pt un control politia si cumva au vazut ceea ce eu nu vazusem inca si m-au intrebat daca am avut accident si am ascuns facand reparatia in garaj ca asa de aiurea a iesit!Nu va m-ai spun ca pt o usa spate au vopsit toata partea dreapta si vopseaua a curs si mai ales nu a fost curatata bine de impuritati asa ca este plina de "cosuri"!Dar asta este cand ai masina in leasing!Nu prea poti face figuri ca por.rom sunt complet ignoranti!

Acum la revizie au stat 5 ore fata de anul trecut cu doar o ora ca m-am si mirat!!Lasau masina mea si mergeau pe la altele!Stiu ca m-au tras in piept si cu spay-urile de frana,stiu ca nu mi-au dat jos rotile si franele dar au avut grija sa imi schimbe iar lichidul de frana cu toate ca le-am si specificat ca a fost schimbat acum un an si scrie si in carte dar...asta este...Stiu asta pt ca eram sus in balcon si masina era exact langa geam pe elevator Sotia a adus masina si a plecat iar eu am venit la 10 min dupa ea si am zis ca nu are rost sa ma duc sa ma bag in sufletul lor stiind de anul trecut ca se misca repede!Asa ca am avut o mare surpriza! M-au incarcat pt lucruri pe care nu le-au facut si nici uleiul nu l-au lasat in portbagaj sau sa scrie nota pe joja de ulei ce brand s-a folosit si la ce data cum faceau inainte!Oricum renunt pt ca s-au schimbat f.mult fata de ceea ce stiam eu si mi-au macelarit caroseria ! De mecanica in afara de senzor am avut noroc si nu s-a mai stricat nimic!

Electricienii de la Ena sunt f. serviabili si profesionisti , m-au lamurit intotdeauna si daca au zis un interval de timp asa ramane !Mai este si un mecanic micut de statura si rotunjel la fata..bun si el in primii ani cand stateam calare pe ei cu el m-am nimerit si mi-a placut cum s-a miscat!

Stiu si cum il cheama pe mecanicul care s-a pretat la un tub de curatat franele si m-a si mintit in fata ca a schimbat rotile si a verificat franele dar cateodata de bun ce sunt sunt tare prost! Asa zice sotia!Am inchis gura si am plecat !

Probabil ca nu as fi fost asa de afectat dar sunt si eu tot mecanic si am fost uimit la inceput (3-4 ani)de comportamentul lor occidental, ca sa spun asa dar vad s-au mai schimbat si nu in bine!

Sanatate si numai bine! :rolleyes:

Link către comentariu

@nisda, da-mi un singur motiv pentru care nu te iei de ei? Sunt banii tai si trebuie sa platesti ceea ce primesti, daca ai vazut ca nu au facut anumite operatiuni dar pe nota de plata existau de ce le-ai platit? Pai asa ii invatam sa-si bata joc de noi, tu esti om cu mult prea mult bun simt si "golanii" daca vad ca tine treaba fac asa si la urmatorul... uite asa ajungem sa platim ceva care e doar pe hartie. Sa stii ca daca se intampla treaba asta intr-o tara din occident oamenii imediat luau atitudine.

Link către comentariu

Buna ziua!

d-rive ai dreptate dar am cateva motive mai mult sau mai putin intemeiate.Unul ar fi ca momentan lucrez in afara tarii pt perioade lungi si in cazul in care sotia ar avea probleme sa apeleze cat de cat la ei pentru ca am un baietel mic si are nevoie de masina(sotia>.fiul meu mai tarziu cred!). Al doilea pentru faza cu revizia a fost ca exact atunci a aparut si un sef pe acolo si m-am gandit ca o sa ii fac probleme la serviciu...stiu ca am procedat total gresit in dauna urmatorilor care o vor pati si imi cer scuze...probabil ca daca seful acela ar fi fost mai atent ar fi vazut ca jantele din spate erau neatinse (nici macar nu au cerut antifurtul de la roti care era bine pus de mine in masina si cu siguranta nu l-ar fi gasit).Adevarul este ca puteam demonstra absolut totul dar am gresit...si nu am reactionat cum trebuie.

L a faza cu vopseaua stiam ca nu o sa rezolv nimic pt ca nu sunt proprietar si porsche leasing are o atitudine total nepotrivita fata de clientii sai si MAI ALES faptul as fi avut probleme cu sotia pt ca ea era acasa si a ridicat masina dupa vopsitorie .Eu am vazut-o dupa mai bine de un an asa ca era prea tarziu! Si imi iubesc sotia tare mult :)

O sa imi achizitionez de la ross tech intrumentele de diagnoza si nu cred ca ma vor mai prinde pe la ei pt ca ma gandesc sa renunt la strainatate si sa ma pot ocupa astfel si de masinile mele.Deja mi-am cumparat cd-uri cu manualele de fabrica pt grupul vag (din anglia) , modelele pana in 2007 si mai am de achizitionat doar cateva scule pt garajul pe care il doresc.Totul pentru mine dar daca o sa pot ajuta pe cineva de la anul din aprilie cu diagnoze sau cd cu cea mai mare placere!(si nu contra cost)!

sanatate ! :)

Link către comentariu

Schimbat la ena service distributia plus curea alternator plus alte role ( toate piesele de origine) ,schimbat ulei,antigel,toate filtrele la un audi tdi-pd euro 4 de 115 cp.Toata treaba asta 2000 ron.programare mentinuta.totul fara nici un fel de probleme.suplimentar lamuriri si probe la senzori de tractare si alarma,schimbat limba la BC.

Din punctul meu de vedere nota 10.

Link către comentariu

Se incadreaza perfect in peisajul reprezentantelor din Ro. Nu sunt nici cei mai buni nici cei mai prosti. Uneori le iese alteori nu. Manopera baga la greu (de fata fiind mi-a inclus si pauza de masa dar in schimb ma tot invitau sa servesc cata cafea vreau). Este un sentiment de genul "te fura la cantar"

Link către comentariu

Buna ziua!

Nu contest ca ar fi buni mecanici,chiar cel care mi-a facut mie revizia ultima data este mecanicul unui prieten de multi ani si numai cuvinte bune a avut de zis despre el!Faptul ca nu isi fac meseria asa cum ar trebui le intuneca si celelalte realizari si calitati!

Cat despre distributia de la audi, marius_antonio sa stii ca ai iesit bine! Mie pt un motor de 1,4-75 de c.p. mi-au cerut 16 mil. fara tva si fara manopera in conditiile in care pompa de apa era data la shimb deci puneam una reconditionata!!!Credeti ca merita sa ma incurc la asemenea preturi?!O pompa lucas ,un brand care este f.apreciat in strainatate si eu lucrez cu el si pe duze de injectoare,pompe de injectie,etc ma costa la un magazin din tig exact pretul uneia reconditionate de origine!Dar cand am obiectat la pretul cerut de ei si le-am spus ca am un amarat de cordoba cu motorul pe care il am replica a fost ca sunt piese de origine!Mi-au recomandat sa fac distributia la 40.000 din cauza ca masina are deja 4 ani?! Este normal ca eu nu prea cred!?

Sanatate si numai bine! :(

Link către comentariu

Eu stiu ca distributia se schimba la numarul de kilometri sau ,obligatoriu,la 3 ani,datorita imbatranirii cauciucului.

Asta stiu eu,tot de la mecanici.Acum,care-i adevarul,Dumnezeu stie!?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!