Jump to content

Culori Potrivite Pentru B6

Florin AMARIUCAI
 Share

Postare recomandată

La mine in talon scrie "culoare:maro" dar e mai mult neagra :D . Este o culoare mai ciudata, in functie de zi/seara , soare/nor/umbra se vede ba gri , ba maro , ba neagra ... :)

Sunt curios, daca mai are cineva culoarea asta , daca e la fel ... si ma gandeam daca dau de vreun "un politist" mai zelos cum fac eu sa-i explic (virgula) ca masina mea e maro cand el o vede neagra :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Florin AMARIUCAI

5

• 75NOR

5

• Paul_L

3

• CT 10 VWP

3

Mie albul mi se pare cea mai frumoasa culoare la Passat B6. Combinat cu niste jante crom/ negru lucios cu fata cromata iese ceva super :) :)

Link către comentariu

La mine in talon scrie "culoare:maro" dar e mai mult neagra :rolleyes: .

E cumva mocca brown perleffekt? Intr-adevar si mie mi s-a parut culoarea asta mai ciudata...

@Executron: am vazut citeva Passat-uri B6 albe, pacat ca erau masini de servici si aveau de obicei jante de table cu capace de plastic.. bine ca macar nu si-au pus spinnere cromate de plastic din Vitan :( pimpin'

Link către comentariu

Da, este mocca brown perleffekt. Dar in talon scrie doar maro :D si daca ai aceeasi culoare ai vazut si tu ca e ciudata ... :unsure: dar in a nice way .. nu stii cand e neagra, maro sau gri ... :D

Link către comentariu

Eu am deep black perleffekt, insa cind cautam masina am avut mari dificultati sa le deosebesc pe cele "maro" si cele negre. Oricum acum cind le vad pe strada prin Bucuresti stiu cum se cheama culoarea :unsure:

Link către comentariu

• 5 months later...

salut!

mie trebuie sa imi vina un b6 alb in 5-6 saptamanie si as mai vrea ceva poze cu unul asemanator, de la cei care detin deja ( am semnalizari albe :icon_thumright: ).

multumesc la baietzi.

ps: fratzilor, fete avem in forum?? :P

Link către comentariu

Velocity_Warrior

Eu am dat comanda de Bej (wheatbeige metallic) exterior si Velur Negru interior + consola aluminiu. Sper sa fie un contrast bunicel intre ele. Jante deocamdata cele stock (otel).

:offtopic: Fete pana acum n-am vazut, dar or fi si ele pe undeva. :lol:

Modificat de Velocity_Warrior
Link către comentariu

HAI BAIETII CU B6 ALBE, SARITZI CU POZE sa mai salivez si eu la ele pana vine si a mea! :Driver:

Passat B6, 105cp, Candywhite, CF, scaune incalzite, climatronic bi-zonal, BC plus, jante Millwake 16" 4+1, full chrome, semnalizari albe, interior negru, etc... I'M IN LOVE!!! :icon_cool:

Link către comentariu

Am un vecin care are alb, nu arata rau. :)) E cea mai usor de intretinut culoare.

Link către comentariu

Pentru mine eu as alege oricand negru si am vazut ca la fel de bine arata si alba

Link către comentariu

Eu am negreu, cred ca e cea mai reusita culoare pentru o limuzina. Dar si greu de intretinut intr-un oras atat de murdat ca Bucurestiul. Inainte aveam o masina alba si nu ere nici o problema daca o spalam o data la 2-3 saptamani.

Link către comentariu

HAI BAIETII CU B6 ALBE, SARITZI CU POZE sa mai salivez si eu la ele pana vine si a mea! :P

Passat B6, 105cp, Candywhite, CF, scaune incalzite, climatronic bi-zonal, BC plus, jante Millwake 16" 4+1, full chrome, semnalizari albe, interior negru, etc... I'M IN LOVE!!! :D

Uite aici cateva poze: http://vwforum.ro/index.php?showtopic=41311

Link către comentariu

gone_in_59sec
Negru (pentru mine) ramane cea mai tare culoare. Si eu vreau sa-mi comand in scurt timp un B6. Mai ales ca ornamentele cromate la exterior intra in contrast foarte bine. Am avut negru pearlefect si mi se parea ca vopseaua parca avea o mazga totdeauna pe ea oricat o spalai de bine, deci va fi negru simplu!

ai dreptate ..da cel mai bine pe B6....eu am asa negru simplu...dar crede-ma este cel mai greu de intretinut....avand in vedere ca am si spalatorie auto ...si

tot greu imi este sa o intretin

Link către comentariu

• 3 weeks later...

DSC02174.jpg

Cea mai tare "nonculoare" pentru un B6 + folie pe geamuri si luneta! PAREREA MEA

Link către comentariu

• 1 month later...
Velocity_Warrior

Dupa cum am zis si intr-un post anterior, masina este de culoare Bej (wheatbeige metallic) exterior si Velur Negru interior.

Cand am ridicat-o de la dealer sotia mea nici n-a recunoscut-o, masina fiind in incaperea destinata predarii iar acolo luminozitatea era slaba.

Se pare ca nici afara nu si-a schimbat culoarea prea mult, afara fiind innourat.

Masina asta are doua culori (pana acum atatea am vazut eu).

Cand luminiozitatea e slaba masina isi inchide culoarea iar la soare straluceste precum nisipiul.

Oricum o sa revin cu poze sa vedeti si voi tanculetul.

Link către comentariu

Wheatbeige e o culoare super pentru Passat. Eu am comandat-o pentru Jetta alor mei. La Passat am Reflex silver metallic pentru ca asa era masina din showroom pe care am fost "nevoit" sa o iau pentru ca nu puteam sa astept mai mult de cateva zile. As fi vrut sa fie neagra, desi stiu ca e greu de intretinut, dar acum sunt foarte multumit de argintiul pe care il am.

La interior am bordul cu aluminiu si piele neagra. E super combinatia!

Leon-ul sotiei este Candy white si arata super... cand e curat! :D

Link către comentariu

• 6 years later...

Salutare colegi, sunt posesorul unu passat b6. Saptamana care vine duc masina la vopsit, eu as fi vrut culoarea neagra, vopsitorul mi a spus ca este o culoare greu de intretinut, a doua culoare ar fi maro(vezi poze). Voi ce ma sfatuiti? Multumesc.

post-73052-0-03591500-1424611889_thumb.j

post-73052-0-16375100-1424611906_thumb.j

Link către comentariu

Am vazut Passat B8 pe maro/caramiziu. Recomand arata bine, nu stiu cum este de intretinut

ceva de genul daca se poate si pt B6

http://www.netcarshow.com/volkswagen/2015-passat/1600x1200/wallpaper_0c.htm

Modificat de Serban F
Link către comentariu

Eu  zic ca tot  negru e potrivit

Chiar daca este greu de intretinut

Link către comentariu

Salutare colegi, sunt posesorul unu passat b6. Saptamana care vine duc masina la vopsit, eu as fi vrut culoarea neagra, vopsitorul mi a spus ca este o culoare greu de intretinut, a doua culoare ar fi maro(vezi poze). Voi ce ma sfatuiti? Multumesc.

mocca brown - este culoarea care o am si eu la a mea. Mie mi-a placut foarte mult, numai asa am cautat, cand am cumparat-o.

este foarte eleganta, superba cand e masina curata....

altfel, albastrul lui R36/ R line e superb - dar sa fie masina in ton - kit de R, altfel, nu stiu daca o sa fie aceelasi efect.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!