Jump to content

Culori Potrivite Pentru B6

Florin AMARIUCAI
 Share

Postare recomandată

Florin AMARIUCAI

Hello guys,

Poate suna aiurea si sunt sigur ca o sa primesc raspunsuri de genul "gusturile nu se discuta" sau "ia-ti ce iti place tie" dar totusi eu lansez intrebarea....Ce culoare credeti ca se potriveste la Passatul meu......

Uite...eu am avut Touranul gri metalizat si interior tot gri deschis. Fiind piele nappa, la tapiserie nu am avut probleme dar in ceea ce priveste mocheta am sufetit la maximum....nu sunt freek dar credeti-ma ca in momentul cand luam in masina pe altcineva decat viitoarea mea sotie (care era educata ca atare), acopeream tot ceea ce se numeste mocheta neacoperita de covorasele de cauciuc, cu fel de fel de chestii. Cel putin in spate pe portiunea ce urmeaza consolei centrale incercam sa o protejez la maximum.

Mai luam cate un marlanete si nu stiu cum facea dar mereu stateau cu picioarele pe chestia aia din spate pe mijloc. Si eu ii intrebam daca stau bine si ei ziceau ca da.........

Ma rog....ce este cert e ca aveam o grija suplimentara....asa ca am decis sa iau interior negru, piele nappa si asa imi va fi mai usor sa imi pastrez masina ca noua pentru mai mult timp.

Am avut o serie lunga de discutii relativ la culoare atat exterior cat si interior. Tindeam ca si altii sa merg pe negru afara si cream in interior. Arata super super super.....dar in 2 ani sunt sigur ca ceea ce se numeste mocheta va avea de sufetit....asa ca am decis un interior negru. CE nu m-a incantat la cream interior este ca trebuia sa pun niste lemn si credeti-ma ca se faca de cacao in 1.5 ani. Seful meu are un touareg si toate ornamentele de lemn au ca niste fisuri fine ale lacului cu care sunt acoperite si se vede destul de naspa.

Bottom line...negru innauntru.

Ca sa dau contrast am zis ca sa o fac ceva dschis in afara si uite asa ca optiunea cea mai la indemana a fost gri silver metalizat. La Touran aceeasi culoare exterioara am avut: se intretine usor, nu se vad zgarieturile fine si multe altele.

Scriam intr-un alt topic, ca am vazut un passat de la PBV alb si m-am indragostit de el....

Acum voi ce parere aveti......nu stiu daca mai pot schimba ceva acum dar am inteles ca atat timp cat nu am inca seria de sasiu cu putin noroc se mai poate modifica...eu o sa incerc in caz ca primesc un feed back de la voi pozitiv relativ la culoarea alba....

Masina nu va avea inscriptionari de firma sau alte chestii din astea.......

Intrebarea este: sa o las gri silver.....sa o schim in alb caddy? Daca da de ce da....daca nu de ce nu............

Tx.

Florin

Modificat de Florin AMARIUCAI
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Florin AMARIUCAI

5

• 75NOR

5

• Paul_L

3

• CT 10 VWP

3

Florin AMARIUCAI

Apropo de culoare.....

Am un prieten care are Seat Leon negru si pe capota e plin de pete de la tantari care ..... surprize surprize....nu ies la spalat......

Daca ti-o zgarie unul sau chiar tu din greseala sau la spalatorie (tot din greseala se apropie cu jetul prea aproape de tabla si iti fac baietii bucurii) pe negru se vede destul de naspa considerand ca sub vopseaua neagra este de cele mai multe ori un alt strat de ceva care nu este negru ci chiar alb sau gri si se vede...........

Culoarea deschisa e mai usor de intretinut................

Link către comentariu

Fordul meu este alb candy si este perfect OK culoarea dupa parerea mea... nu se murdareste foarte usor si dupa ce o spal, arata intotdeauna ca noua, iar micile zgarieturi se vad foarte greu. :D

Passatul meu este dark grey metalic si nu am sa mai recomand nimanui aceasta culoare... la 10 minute dupa ce o spal se vede tot praful din Bucuresti pe ea... O zgarietura de un "binevoitor" facuta pe partea stanga se vede si din avion, in conditiile in care aceiasi zgarietura pe silver grey abia s-ar fi observat. :D

Fostul meu Opel era grey silver metalic si cred cu tarie ca este cea mai usor de intretinut si cea mai putin pretentioasa culoare. O lasam nespalata cu lunile si nu avea absolut nimic...doar cantitatea de noroi de pe covorase ma mai facea sa o duc pe la spalatorie. Singura bila neagra pentru aceasta culoare, dupa parerea mea, este ca sunt exagerat de multe masini culoarea asta... deja aduce a uniforma...

In concluzie:

Prima alegere: grey silver metalic

A doua alegere: alb candy

Penultima alegere: dark grey metalic

Ultima alegere: negru pearl-efect

Link către comentariu

Florin AMARIUCAI

Merci mult.....

Astept sugestii in continuare....

Avand in vedere ca in comanda finala am pus Silver Grey acum in functie de ce zice lumea o las asa sau o fac alba............

Link către comentariu

Daca tot esti fan al culorilor deschise ce zici de Arctic Silver, culoarea de lansare a Passat-ului ?! :D

Link către comentariu

Florin AMARIUCAI

Nu sunt neaparat un fan al culorilor deschise....dar avand in veder ca nu sunt samsar si iau o masina ca sa o vand mai departe cu 100 Euro in plus, mi-ar placea sa fie OK din toate punctele de vedere....

Evident si iti si placa dar exista starea de compromis care trebuie sa o adopti anyway.....vrei neagra suporti consecintele...vrei alba....idem.............

Imi place mult culoare cum vine dar mi se pare de fete...........no ofense pentru cei care au culoarea asta....repet...imi place mult dar asa mi se pare mie ca se preteaza pentru doamne mai mult.........desi am vazut ca femeile din ziua de azi s-au dat pe brazda rau de tot.....

off topic: te uiti cand stai la semafor si vezi combinatii de cate 2 una blonda una runeta....super cochete si in niste masini de altu' moare si-asa n-are...........Innainte cu un pasat mai aveai sansa sa o mai agati pe cate una si sa ii faci o tura...acum....Lexus tata lexus.............

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu

Eu zic ca ai facut o alegere buna si poti sa ramai pe grey siver metalic cu interior negru. Mie unul nu imi place interior gri si la argintiu nu s-ar vedea nici un contrast. Oricum si argintiul daca e highline si are niste jante frumoase poate arata bine (fac referire la un passat B5.5 vazut ieri, cu dunga argintie peste bandou si niste jante argintii de 17 cred originale - arata ff bine). In acest fel nu o sa fie pretentios nici interiorul si nici exteriorul :D.

Link către comentariu

Florin AMARIUCAI

Thank you Shimano....

Incep sa ma simt mai bine.

A mea comandata este HighLine si are jante LeMans de 17....garda un pic coborata din cauza pachetului Sport...............

Dar nici o parere despre albul de care vorbeam? A vazut cineva masina de la PBV.....

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu

Doar o parere: Noul Passat are o multime de ornamente cromate, care in combinatie cu o culoare deschisa nu prea mai ies in evidenta si se pierde mult din efectul lor. Initial am vrut sa o iau neagra, dar mi s-a parut ca sunt prea multe negre, asa ca am luat-o albastru grafit cu pearl efect. La interior este gri deschis + covorase originale negre.

E adevarat ca o culoare inchisa e mai greu de intretinut, de aceea o spal de doua ori pe saptamana. Acum, depinde si unde locuiesti, cat praf sau noroi aduni inspre si dinspre casa sau serviciu.

Inca o data, parerea mea, o culoare inchisa avantajeaza mai mult noul Passat (arata chiar super), dar, e adevarat, e mai pretentioasa si mai greu de intretinut. Fiecare isi cunoaste timpul si posibilitatile, asa ca, in final ,alegerea iti apartine.

Link către comentariu

Iati-l argintiu si jante de 17. Monte Carlo parca, arata sper

Link către comentariu

Sau Westwood, sunt vreo 822 euro dar merita toti banii, am vazut recent unul si arata superb. :angry:

Link către comentariu

eu am luat united gry si un prieten are aceeasi culoare. nu se vede nimic pe ea. eu l-as lasa gri cu interior negru.

Link către comentariu

are cineva idee cum arata albastrul ala nemetalizat tot pe 0 euro? maritimblue k1 :) am vazut cartonu' cu culoarea da masina nu mi-o pot imagina :)

Link către comentariu

Mda! O problema vitala,pentru a carei raspuns ,neaparat,trebuie intrebati ceilalti!

Tinand cont de semnatura,2007,trebuie sa fie alb.Ba nu,negru. Ah,astea nu-s culori.Portcaliu cu verde,sau....

Ma mancau dejtele,scuze!

Salut!

Link către comentariu

Arctic Silver este cel mai fain din toata gama vw si interior negru!

Eu am Arctic Silver, dar cu interior negru e oribil, am vazut masina. Eu am luat-o fara s-o vad, dar in interior am tapiterie de culoarea masinii(aproximativ): scaune, tavan si usi, doar mocheta e neagra. Masina care am vazut-o, avea totul negru inauntru, inclusiv bordul. Poate sunt subiectiv.

Link către comentariu

Am avut si eu aceasi dilema. Am platit avansul acum 2 sapt. la un golf plus. Intrebare: Ce culoare sa fie oare? Dupa aproape 2 sapt. m-am decis spre alb. Motivul fiind unul singur: albul de la VW nu este la fel ca la alte marci, parca e un pic mai stralucitor. Si am vazut si eu citeva masini VW albe (eos, golf, pasat) si mi-au placut f. mult cum arata. Deci dupa parerea mea ia-o alba. Pe pasat da si foarte bine, plus ca e usor de intretinut. Bafta si sa ne vedem pe strada.

http://www.globalautoindex.com/model.plt?no=4863&ass=#

Link către comentariu

Am prieteni, si nu unul, ci doi, care au luat negru exterior. De ex., mi-a placut la cineva, un highline, negru interior, piele neagra, scaunele au alt design ca cele de tapiterie, deci, piele neagra pe margini, piele neagra intoarsa in mijloc, bordul cu aluminiu (usi, plafon, mocheta: negre). Se pierde putin din contrastul indicatoarelor de bord cromate, dar arata bine (sunt pe fondul aluminiului). Putini pun accentul pe interior, dar la o masina neagra, e esential. Parerea mea, eu am vrut sa iau negru, am luat ce era programat spre fabricatie in saptamana aceea, dar un negru, cu interior crem, si acolo merg insertiile de lemn de toate felurile (in loc de aluminiu), ar fi extrafrumos. Este o opinie, dar la nici o alta culoare exterioara nu da asa bine lemnul in interior (arginitiu, am vazut, feriti-va...).

Link către comentariu

Am avut pana mai de curand (acum vreo 7 luni ) o Dacie argintie - se vede rau de tot mizeria pe ea. La fel si pe masina tatalui meu care este marine blue ( un albastru inchis ). Pentru passatul meu am optat la un arctic silver blue ( da o nota de tinerete, e vioaie, nu se vede asa rau mizeria pe ea - cel putin stratul ala de praf care se depune in bucurestiul asta infernal nu se observa mai deloc, zgarieturile nu se prea vad pentru ca este culoare deschisa iar antifonul tinde spre alb-gri... ).

La interior am piele gri si mocheta neagra cu ornament aluminiu pe bord. Interiorul mi l-am ales dupa ce am vazut un model la SIAB si mi-a placut la nebunie.

bafta ( mai ales la asteptare - eu ma suiam pe pereti ;) )

Modificat de Ten2
Link către comentariu

E deja tardiv insa am cateva sfaturi:

1. daca nu iti place sa speli masina in fiecare saptamana ia-ti gri. Eu am alb si il pastrez impecabil doar pentru ca il spal saptamanal.

2. Pe alb, ciudat, dar fiecare zgarietura se vede foarte accentuata. Crede-ma ca si eu si asigurarile stiu ce zic.

3. Daca iti iei alb si esti maniac al curateniei, te poti risca si cu un interior bej. Sau nu, ca sa fim cat mai putini. :D

Eu am optat pentru alb candy la exterior si bej la interior si nu regret deloc, insa iti pot spune ca e o mare pacoste intretinerea ei ca sa arate impecabil.

Bafta.

Link către comentariu

are cineva idee cum arata albastrul ala nemetalizat tot pe 0 euro? maritimblue k1 :offtopic: am vazut cartonu' cu culoarea da masina nu mi-o pot imagina ;)

Arata exact ca si cartonu, adica ok. Am vazut unul cu un interior gris si jante si arata chiar frumos.

Link către comentariu

Pe culorile deschise (mai ales alb) se vad foarte evident punctele de zmoala care se lipesc in timpul mersului si nu prea ies la spalat ci numai la polish. Cele mai multe apar pe usile fata insa si pe ambele aripi. Pe mine unul ma obsedau cand aveam masina alba, insa acum nici macar nu le mai vad.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

;) evitati combinatia mocca(exterior) si latte machiatto(interior) - e plin!!!!!!!!!eu am facut greseala asta:(( ;) cred ca e varianta standard comandata de porsche...ce sa-i faci, daca am vrut-o repede ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!