Jump to content

Filtru de motorina mai ieftin ?

BD
 Share

Postare recomandată

Am fost la Al padrino si am intrebat de acel adaptor

surpriza: nici nu am auzit de asa ceva ei credeau ca este vb de poma cu amorsare. deci:(( nu au

o sa incerc la paneuro sau meteor

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Apropos..... mai exista Paneuro? Auzeam zvonuri sumbre.

Sper sa imi montez un stanadyne FM10 ( www.stanadyne.com ). Costa 37$ teoretic si singura durere este ca elemente filtrante vin in baxuri de 12 buc si 250$ baxul. Nu aduc la bucata din SUA.

Avantajul acestor filtre Stanadyne este ca sunt modulare. Asta inseamna ca se schimba doar elementul filtrant (hartia aia tratata). Se pot monta carcase transparente si vezi ce e in el. Se pot monta incalzitoare electrice. Se pot monta pompe de amorsare. Se pot monta pompe de presiune. Elementele filtrante vin in 150 microni (precizie), 50, 30, 10, 5, 2 microni. Eu vreau unul de 5 microni cu prefiltru (pre-filter screen) de 150 microni. Asta e spalabil (prefiltrul). Se mai poate monta si senzor de apa.

Link către comentariu

AAAA!!! Si merge la TDI. Asta nu e un lucru de neglijat pentru noi.

El este specificat pentru motoare cu puteri intre 10-200 HP.

FM100 - mai mare este pentru motoare cu putere pana la 350 HP si in final, FM1000 aplicabil la motoare pana la 600 HP.

Nu, nu sunt agent de-al lor, nu nu am vreun castig din vanzarile lor, dar am nevoie disperata de a gasi un alt om sa impart un bax din ala de 12 elemente filtrante. Eu am gasit niste jeg cam nasol in pompa de injectie si mi s-a cam sculat parul in cap. De atunci vreau un astfel de filtru.

Link către comentariu

Baga numai motorin E4 de la OMV si n-o sa mai ai probleme. Lasa filtrul OEM la locul sau ca-i OK.

Link către comentariu

• 7 years later...

postul asta e destul de vechi... de pe vremea lui Burebista.... :icon_cheesygrin: dar ma intereseaza subiectul:

@andREI,

ai instalat totusi vreun filtru din gama Stanadyne sau CAT pe masina, pentru ca ma intereseaza fix aceeasi problema: filtru sa se infileteze intr-un soclu (nu sa tragi de furtune cand vrei sa schimbi) si sa se poata vedea prin el daca acumuleaza apa la fund, eventual sa se poata evacua apa. Am vazut si eu gama de filtre de la Stanadyne (FM1, FM10) care indeplinesc criteriile dar alte chestii n-am reusit sa aflu (nu stiu unde se gasesc in Buc, cine monteaza, daca au fisa tehnica, pe ce masini se potrivesc - daca corespund dimensiunile, etc.)

Eu vrea sa montez pe un Polo 1.4 TDI, respectiv in locul acelui filtru MANN 823/2.

Ma intereseaza daca ai pus asa ceva pe masina si cu ce rezultate. Multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!