Jump to content

Golf 4 variant

Alex_VW_golf

Postare recomandată

salutare...sunt nou pe aici..pana acum am avut un golf 3..cam sarac el asa..cam dus...dar l-am dat destul de bine...in fine.....4000€ -din 95 -60 cai ...eu zic k e ff bine..

Tot am umblat dupa Golf....vroiam ceva dupa anul 2000 si iata k am gasit dupa ce am umblat 10 zile dupa unul alb...pe care il vazusem intr-o seara...sa descopar acum 2 zile k nr de km nu sunt reali....am fost la un serivce...la un prieten si mi-a zis k are 196.000 km in loc de 96.000 kt arata...era tare..asa..interiorul era cam deteriorat,in rest ok...ce sa va spun..am renuntat....plus k idiotu nu vroia sa mai scada si el 800€:)....si am gasit un golf 4- 1.9 SDI/ 2001/ 55kw/130.000km-reali !100%%%! ffff intretinut...a fost adus in tara acum 2 ani si i-a schimbat omu uleilul la 7000-8000 km....+ k schimbatorul,volanul si tot ce este prin interior sunt super !!! aproape noi....omu o spala in fiecar saptamana cate 4 ore ...si pe scaune avea prosoape de plaja...k sa nu le deterioreze,motorul era sters...lacrima....chiar si abs era sters...si furtunele..masca..si bateria erau sterse.....in portbagaj linoleum si ffff curat:)...asa da vanzator...are 2 zgarieturi pe bara din fata si una mica aripa spate...dar..se duc:)....in rest..ff ok...este full electric...fara navigatie....si nu are decat 2 boxe si 2 tweetere....,mp3 philips.....ff frumos...dar putini cai:(...asta nu prea imi place..dar banuiesc...ca daca ii fac un cip tuning o sa fie ok.... am mers cu el cu masina si am vazut consumul ..era de 5....pe drum nu f aglomerat dar nici gol...mi-a zis k i-a consumat odata 2.9 ...dar nu prea cred.....ce ziceti....8000€ e un pret bun??? cu tot cu factura:).....tva deductibil:)

P.s.: Sa vdm acum ce pleoape sa-i punem.....idei??

Link către comentariu

nu stiu cu pretul s-ar putea la banii aia sa gasesti si un TDI la care nu o sa ai probleme cu puterea.

La SDI chiptuningul nu-ti aduce foarte mult, asa ca nu te baza pe asta.

Link către comentariu

Salut, s-o stapanesti sanatos.

P.S. Aria "Masina mea" are ca scop prezentarea masinii personale... haideti sa n-o transformam in discutii despre masini SH sau chip-tuning, exista alte locuri in care se discuta asta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!