Jump to content

Huse scaune cu airbag-de unde?

Reed
 Share

Postare recomandată

Am cautat prin mai multe magazine tip supermarket si nu am gasit huse de scaune pt masina din semnatura (cred ca scaunele sunt cam la fel pe mai multe modele) ce are airbaguri laterale incorporate in scaune. Daca stie careva unde s-ar mai gasi (in afara de reprezentanta) as ruga sa scrie. Ms.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din pacate in general in supermarket-uri se gasesc lucruri cat mai ieftine vandabile la masini cat mai comune (de ex. Dacia 1310, Solenza etc.) si de aceea ei nu se profileaza decat pe lucruri din popor, larg raspandite.

Cu alte cuvinte NU GASESTI IN SUPERMARKET-URI... :P

Incearca la dealeri?

Link către comentariu

In topicul ala e vorba de huse dar nu de particularitatea de huse adaptate pt airbag. Probabil ca nu mai ramine decit solutia celor de la reprezentanta unde se gasesc la pretul de 220-240RON.

Link către comentariu

Huse speciale pentru scaune/bancheta spate cu airbag lateral se gasesc doar la reprezentanta/dealerii autorizati.

Link către comentariu

Si eu am airbag-uri in scaune! Husele sunt adaptate pentru airbag!

Link către comentariu

Am avut huse pe ea tot speciale pt airbaguri dar arata ca naiba.Iti recomand sa speli tapiteria mai des si sa o lasi descoperita

Link către comentariu

Eu spal husele destul de des , buba e ca apare si uzura ce nu o pot indeparta prin curatare. De aceea caut o solutie.

Link către comentariu

faza cu husele e o prostie. (parerea mea). De ce???

Pai un amic de al meu avea pus pe masina huse , iar cand si-a dat husele jos de pe scaune a realizat ca scaunele erau imbacsite cu praf.

Si fara suparare , insa pe o masina straineza nu se preteaza husele de scaune. :screwy:

Link către comentariu

Salut, am si eu un Leon Spirit si vreau sa-mi iau huse, am vazut la Metro huse M Schumacher sau Pufi pt Leon dar din cauza ca am scaune sport nu stiu daca merg.

Daca cineva a cumparat sau stie daca sunt bune, eventual alternative.

Mersi

Link către comentariu

Repet: daca ai airbaguri in scaune NU merg, altfel se potrivesc.

Link către comentariu

Repet: daca ai airbaguri in scaune NU merg, altfel se potrivesc.

De care zic eu sunt pt scaune cu airbag, numai ca nu stiu daca sunt si pt scaune sport.

Link către comentariu

Probabil pentru ca sunt ceva mai ieftine decit sa comanzi o noua imbracaminte pt scaune. :lol:

Link către comentariu

Mey, eu ma indoiesc ca tapitzeria scaunelor nu va dura cel putzin 8 ani dc nu manaci in mashina nu scrumezi pe scaune sau nu faci cine stie ce alte trebi prin ea. Nu de alta dar din principiu eu vreau sa ma bucur de tot ce am in mashina inclusiv de imbracamintea scaunelor. Iar husele ishi au rostul abea dupa ce ai reushit sa devastezi materialul de pe scaune si nu ai chef sa le reimbraci. Iar din principiul ca se pastreaza mai bine apare si intrebarea "Pentru cine?" daca nu pentru tine, posesorul actual. Nu de alta dar sincer nu ma intereseaza ce va crede cel care o va avea dupa mine. Daca vrea tapitzerie intacta si alte alea sa ishi cumpere mashina noua :hainoroc:. La inceputuri am avut o dacie (de noua) in care nu am ps absolut nimic pe scaune si am fumat in ea ca turcu, am carat cu ea diverse si (fiind dacie si se strica) mai ma urcam si cu haine mai murdare in ea (deh sa o testez sa vad dc am facut treaba buna). Tapitzeria e inca foaret ok (nu e rupta sau foarte uzata) mashia avand acum 8 ani. Singurele chestii pe care le-am facut la ea fiind nishte curatzari de fro doo ori cu un spray cu spuma de la Johnson. si trag eu concluzia : Daca aia la dacie au fost in stare sa faca o tapitzerie care sa tzina atata timp, nu cred ca astia de la seat au facut treaba mai proasta.

Link către comentariu

• 1 month later...

daca ai pe cineva in germania, sau ai tu drum, iti recomand o reprezentanta VW sau SEAT. Costa in jur de 100 euri, dar sunt si frumoase, si vin...turnate pe scaune.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!