Jump to content

Golf 4 1.9TDi 116 CP Sport Edition

valentin_ppz

Postare recomandată

Salutare,

Sunt de 1 luna de zile posesorul unui Golf 4 1.9TDi 116 CP Sport Edition 6 trepte

Date despre masina :

- An fabricatie : Septembrie 2001 cumparat la 81000 Km

- Dotari : Xenonane, Spalatoare faruri, Scaune incalzite, 4 geamuri electrice, Oglinzi electrice incalzite, nichel pe unde se poate, 4 jante 17' BBS 225/45.

Momentan sunt multumit de ea, mai ales ca e prima masina pe motorina.... in viitor sa vedem.

Ce ziceti am facut o alegere buna? Sfaturi de inceput...

Valentin PPZ

Modificat de valentin_ppz
Link către comentariu
Sigur sunt pe 65 cauciucurile? E cam mult ptr janta de 17 inchi.

Masina arata bine. Sa te bucuri de ea.

Corect ... 45 ... Greseala mea ...

Deja sunt in cautare de cauciucuri + jante mai mici de iarna. Cu astea cam albesc pe strazile din Bucuresti.

Link către comentariu
Arata foarte bine, sa o "strici" sanatos!

PS: Cat a costat?

Am dat in Germania 9800 pe ea (pe factura 6000) si in tara m-a adus la 11500.

Link către comentariu

Super ! Mai ales interiorul cu argintiu, e misto, presupun ca e original nu pus ulterior, nu ? Interesant ca are cadrane de Bora. Cred ca e primul Golf din 2001 pe care il vad cu asa ceva. Xenoane fara lupa ?! Sunt oare puse ? (din cate stiu cele de fabrica sunt cu lupa). Oricum s-o stapanesti sanatos - e impecabil.

Link către comentariu
Super ! Mai ales interiorul cu argintiu, e misto, presupun ca e original nu pus ulterior, nu ? Interesant ca are cadrane de Bora. Cred ca e primul Golf din 2001 pe care il vad cu asa ceva. Xenoane fara lupa ?! Sunt oare puse ? (din cate stiu cele de fabrica sunt cu lupa). Oricum s-o stapanesti sanatos - e impecabil.

Masina a fost luata dintr-un showroom apartinand unui dealer VW. Tipul de acolo a zis ca interiorul a fost facut pe comanda...

Si mie mi-a placut foarte mult cat de bine a fost intretinuta interior si exterior. Motorul si turbina cel putin se aud foarte bine ...

Link către comentariu
Acum am inteles. Nu cumva ti-a dat si garantie fiind luata de la dealer ?

Nu avea garantie + factura a fost negociata in jur de 6000 sa iasa valoarea din vama mai mica ...

Link către comentariu

Ti-am vazut masina, la Metro Militari, acum 2 saptamani, cred. Era parcata aproape de intrare (am parcat si eu vizavi de tine :vaidecapulmeu:). Arata bine masina, chiar ma oprisem sa o admir nitel. Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu
Ti-am vazut masina, la Metro Militari, acum 2 saptamani, cred. Era parcata aproape de intrare (am parcat si eu vizavi de tine :hainoroc:). Arata bine masina, chiar ma oprisem sa o admir nitel. Sa o stapanesti sanatos.

Multumesc la fel. In ultima vreme pe acolo imi castig salariul ... :Driver:

Link către comentariu

Da, frumoasa masina... imi place modelul asta de jante. Dar cu xenonul... care e povestea? Ca de fabrica sigur nu e :)

Link către comentariu
Da, frumoasa masina... imi place modelul asta de jante. Dar cu xenonul... care e povestea? Ca de fabrica sigur nu e :)

Era vorba de un upgrade care urma sa fie facut dar momentan e in stand by .... am ceva planuri de viitor cu ea dar timpul din pacate imi lipseste...

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Ai luat-o super bine ca pret....crede-ma ca stiu........mai rar optiunile pe care le ai. Jantele sunt Santa Monica (nu stiu daca sunt facute de BBS). Seamana foarte mult masinile noastre :) (uite-te la prezentare la Masina Mea). Sa o stapanesti sanatos si numai bucurii cu ea!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Mai este un Golf IV din 2001 cu cadrane, interior si jante ca a dlui .. :)

Link către comentariu
  • 3 years later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!