Jump to content

Cel mai bun golf 3.....

kinderu
 Share

Postare recomandată

Salut!

Sunt putin cunoscator in ceea ce priveste vw golf,totusi m-am decis ca in primavara 2007 sa imi cumpar un golf 3!!! A-s vrea sa imi dati cateva sfaturi la cautarea variantei optime....motorizare....accesorii...etc...

Multumesc si astept raspunsurile voastre....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sorin Golf 3 cabrio
Salut!

Sunt putin cunoscator in ceea ce priveste vw golf,totusi m-am decis ca in primavara 2007 sa imi cumpar un golf 3!!! A-s vrea sa imi dati cateva sfaturi la cautarea variantei optime....motorizare....accesorii...etc...

Multumesc si astept raspunsurile voastre....

In primul rand, ca functionalitate maxima iti recomand varianta la 4 usi. Daca nu esti sau nu vei fi curand familist (sau cu prieteni multi si plimbareti) poti opta pt 2 usi.

Ca motorizare, aici e mai complicat, TDI-ul este cel mai bun dar si la pret este cu 1000E peste benzinar.

Daca alegi varianta benzinar, mergi pe 1.8 injectie monopunct. Este un motor simplu si usor de intretinut iar daca nu ai pretentii prea sportive cei 90 cai ce-i dezvolta te vor multumi cu siguranta. Consumul real in oras este undeva la 10%.

Tot la benzinar mai ai si GTI-ul de 115 cai, care daca este intr-o stare buna te va duce suficient de rapid si te va tine destul de mult. Este un motor putin mai pretentios dar si cei 25 cai ce-i are in plus fata de 1.8 injectie monopunct, la un consum de 11%, inseamna ceva!

Ce nu-ti recomand, este GTI-ul cu 16v, desi are 150 cai este destul de pretentios si sunt putine la noi care-s in mintile lui. Acesta are un consum de 14%.

Decat GTI 16 v daca esti mai vitezoman iti recomand VR6, care este varful de gama, cu 174 cai si un consum de 14%, are niste "reprize" greu de descris iar ca sa-l "ingenunchezi" te asigur ca daca nu ai suflet de caine n-o vei face-o prea usor. Are putere din belsug, un cuplu impresionant si niste reprize traznet ceeace nu te va forta dese ori sa apesi pe acceleratie la maximum!

Multa bafta si asteptam si alte pareri.

P.S. E gereu sa descrii in cateva cuvinte totul despre Golf 3 !

Link către comentariu

Mersi de raspuns!!!!

-am retinut tot ce mi-ai spus,dar nu ai mentionat nimik de motorizarile disel....

-pentru mine ar merge 4 usi dar daca e sa gasesc cu 2 si sa imi placa...il iau....pentru mine si prietena mea(viitoarea sotie)mereg si asa....partea grea este la motorizare si dotarii..

Astept si alte sfaturi...... :)

Link către comentariu

a cam complicat cu primavara 2007. crescand taxa de prima inmatriculare, o sa creasca si preturile la sh-urile din tara. e mai indicat sa iei masina pana atunci, asta daca poti.

motoarele diesel...motoare robuste. 1.9 turbo sau nu...dar cu multi kilometri la bord.

Link către comentariu

Salut Sorin! eu sunt posesorul unui golf GTI 16V si dupa parerea mea este o masina chiar foarte buna.Am un consum de 10 % in oras fuge bine si este full.Nu stiu de ce ai asa o parere de proasta despre masinile astea.Poate ne intalnim vreodata , anul viitor sa ne mai consultam si sa ne schimbam parerile. :D java script:emoticon(';)', 'smid_2')

Link către comentariu

Cred ca Sorin a vrut sa spuna ca la noi majoritatea 16v-urilor sunt foarte trase,ceea ce am observat si eu.Ca masina parerea mea ca tot un 1.8 sau un GTI sa-ti iei.Motoarele diesel au foarte multi km precum a scris si altcineva mai sus.Oare intr-un Golf 3 TDI cat va mai tine turbina sau motorul ? Avand in vedere ca majoritatea au peste 200.000 Km.

Cosmin P.

Link către comentariu

:( GTD-ul meu are 243000 km si merge perfect,fiabilitatea unui motor diesel este mult mai mare decat a celor pe benzina.Documenteaza-te din manuale de specialitate despre motoarele MAC si MAS,sa vezi diferenta.Nu vreau sa supar pe nimeni. :D

Link către comentariu

Salut! Ar trebui sa ne spui si tu ce iti doresti de la un Golf 3 ,putere, consum mic, fiabilitate, confort...depinde si de ce vrei sa faci cu el , sa mergi zi de zi, sa mergi la curse ... diverse, mai bine spune tu.

Link către comentariu

Votez cu motoarele de 1.8 pentru benzina. 75 sau 90 CP , nu stiu care o fi mai bun . cineva spunea motor cat mai mare si cp mai putini = fiabilitate mai mare

Link către comentariu

Eu conduc un G3 1.8GT 90CP si ti-o recomand si tie, este o masina destul de sportiva, nu consuma exagerat de mult, daca te porti frumos cu ea :D, in jur de 11l/100km in oras iar afara 6-7l/100km si asta la 150km/h deci nu trebuie sa mergi cu 90 la ora sa-ti creasca par alb ca sa mai scazi consumul.

Eu am dat 3500E pe ea si arata si functioneaza excelent, am luat-o de un an si nu i-am pus decat ulei si benzina, masina avea 130K, acum se apropie de 155K si reuseste sa ma uimeasca si sa ma incante in fiecare zi :(. Poti sa vezi poze la sectiunea "O poza pe zi".

Daca vrei o masina care sa-ti ofere fiabilitate dar si sportivitate eu zic sa-ti alegi motorizarea asta.

Sper sa nu ma contrazica nimeni, dar asta e parerea mea si sper sa te fi ajutat...

Multa bafta in alegerea masinii!

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio

Fereste-te de motorizarile de 1.4l si 1.6l. Sunt rare si in caz de nevoie gasesti destul de greu piese pt ele.

Intr-adevar GTI 16v 90% sunt cu probleme datorita proastei intretineri, dar acest motor mi se pare foarte fiabil si pretentios. Nu cred ca exista cineva care sa aibe VR6 si sa nu-l fi alergat, si totusi VR6-le "pica" foarte greu comparativ cu 2.0 GTI 16v.

Modificat de Sorin Golf 3 cabrio
Link către comentariu

salut iti recomand cu caldura motorul 1,9 Tdi ai 90Cp stock si iti ajung pt ce vrei sa faci (cred eu) si consum de doar 6 in oras si 5 afara..........eu cred ca merita investitia................

problema este sa gasesti si unul bun nu omorit si vaide mama lui.

ce-i din ziua de azi exploateaza masinile la greu dar uita sa le intretina de asemenea.

cu caldura iti recomand masina asta ...........

ca idee uita-te la anuntul meu sa vezi

Link către comentariu

1.8.. masina echilibrata, simplu de intretinut, doar sa fie in stare buna cand o iei altfel o aduci la starea initiala cu bani si rabdare... dar, odata adusa in starea de functionare ideala, ramane acolo.

pt CED: franele mele sunt ok - discuri spate/fata, ventilate pe fata. ale mele sunt consumate - varza as putea spune dar cand apas pe frana ma da de parpriz si in acelasi timp pot face si o frana "patinata" asistata de frana de motor... mie imi plac franele de Golf 3 la nebunie (urasc franele care blocheaza rotile cand abia le atingi)

Link către comentariu

Din pacate frinele spate la masina mea sint cu tambur si doar cele fat cu discuri.

Frinele prind bine dar as fi vrut sa fie pedala mai sensibila.

Despre golf III 1.8 benzina 90cp numai de bine. E asa de infigareaza si manevrabila.

Am masina de apropape 1 an si nu am schimbat nimic esential.

Doar mofturi - am vrut eu - jante aliaj, telescoape mai rigide si mai urmeaza....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!