Jump to content

chiptuning ibiza 1.4

dan cluj
 Share

Postare recomandată

buna, am o ibiza 1.4 din nov.2005. ma gindesc sa-i mai pun ceva cai la cei 75. merita un chiptuning?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

au mai fost intrebari de genul asta.

vorbeste cu voinea, din cate stiu nu face asa ceva, pentru ca nu e rentabil, dai 250-300 euro pentru 7-8 cp si vreo 10 Nm.

eu zic ca e mai important sa bagi banii astia in ceva care sa-ti creasca confortul in perioada cat stai in masina: o cotiera, un volan imbracat in piele, etc.

Link către comentariu

Prin chiptuning nu o sa cistigi prea mult (5-8 CP), cistigi mai mult prin alte metode admisie si evacuare sport (~10-18 CP), polisarea galeriilor de admisie (~15CP), arbore cu came modificat (5-10CP), modificarea camerei de ardere, supraalimentare....etc.

Link către comentariu

Da, am mai studiat, si la concluzia asta am ajuns si eu. Prea putina forta in plus. Oricum, la capitolul confort nu am de ce sa ma plang. Am ales pachetul sport la cumparare, care vine, cred eu, cu un plus si la capitolul confort. Respectiv, scaunele sint perfecte, exclus dureri de spate pe distante lungi.

Multumesc pentru sfat

Link către comentariu

Frate galeria de admisie e de plastic ce sa mai polishezi...aia se facea la rally odata inaintea fiecarei curse si la admisie si mai ales la evacuare. Cat despre aia 15 cai doar din lustru ala ...pai daca era asa facea fabrica direct :)

Ce contine pachetul sport? Nu am mai auzit de asa ceva pana acum ca banuiesc ca nu e SEAT Ibiza Sport care vine cu motor de 100 de naravashi.

Link către comentariu

presupun ca e nivelul de echipare sport, desi nu vad de ce sa dai atatia bani..

Link către comentariu

Frate galeria de admisie e de plastic ce sa mai polishezi...aia se facea la rally odata inaintea fiecarei curse si la admisie si mai ales la evacuare. Cat despre aia 15 cai doar din lustru ala ...pai daca era asa facea fabrica direct :)

Ce contine pachetul sport? Nu am mai auzit de asa ceva pana acum ca banuiesc ca nu e SEAT Ibiza Sport care vine cu motor de 100 de naravashi.

pachetul Sport continea, la sfarsitul anului 2005 cand am cumparat eu Ibiza ("vechea" Ibiza), aproximativ urmatoarele: jante aliaj usor, scaune sport fata, faruri duble, oglinzi vopsite in culoarea caroseriei, suport de pahare, grila fata cromata... cred ca n-am uitat nimic.

acum am impresia ca vine standard echipata cu jante de aluminiu. scaunele sport nu cred ca sunt standard nici acum. despre restul habar nu am, ca nu m-am mai interesat prea mult despre noua Ibiza.

Link către comentariu

din tot ce ai spus tu, eu nu am grila fata cromata si suport pahare, in rest, totul, inclusiv scaune sport, sunt in dotarea de baza.

Link către comentariu

@Dan: contacteaza-ma, sunt si eu din Cluj. Daca te uiti in profilul meu, vei afla mai multe :P

Link către comentariu

din tot ce ai spus tu, eu nu am grila fata cromata si suport pahare, in rest, totul, inclusiv scaune sport, sunt in dotarea de baza.

si n-ai nici oglinzi si nici manerele ptr deschiderea usilor vopsite in culoarea caroseriei, :) .Este pachetul SPORT RIDER si era vreo 400 de euro daca nu ma insel...fia are o ibiza cu pachet sport rider

Link către comentariu

Este pachetul SPORT RIDER si era vreo 400 de euro daca nu ma insel...fia are o ibiza cu pachet sport rider

ya, ya... asa se numea. am si eu pachetul asta. A costat vreo 380 EUR, daca imi aduc bine aminte.

Link către comentariu

si n-ai nici oglinzi si nici manerele ptr deschiderea usilor vopsite in culoarea caroseriei, :( .Este pachetul SPORT RIDER si era vreo 400 de euro daca nu ma insel...fia are o ibiza cu pachet sport rider

Daca tot de vorbeste de mine, macar sa confirm si eu. Da, am pachetul, si exact ce ati zis mai sus contine.

Revenind putin la subiect.... parerea mea e urmatoarea: cand iei motor pe benzina stii la ce sa te astepti, ca nu ai la ce sa faci chiptuning.

Link către comentariu

presupun ca e nivelul de echipare sport, desi nu vad de ce sa dai atatia bani..

a fost promotie, in nov. 2005. 300 euro, in care au intrat jante aliaj, scaune sport, schimbator cu inel crom (plus alte maruntisuri din astea)

daca stau si ma gindesc, numai jantele fac mai mult

ca optional am pus abs, pt. ca in echiparea de serie nu exista

Link către comentariu

@Dan: contacteaza-ma, sunt si eu din Cluj. Daca te uiti in profilul meu, vei afla mai multe :)

Multumesc mult. Am decis sa renunt la idee

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!