Jump to content

Greenhorn

puZz
 Share

Postare recomandată

Salutare tutror! Miam luat si eu acuma in vara prima mea masinutza, un vw golf GTi , din pacate cu motor TDi de la golf3.in fine..merge ,dar nu ca si gti-ul care era pe el:P.am o problema la tapiteria de la usi.vreau eu sa-mi fac , custom tapiteria , ca la Golf1 e cam dreapta si cam urata,insa nu gasesc pe nimeni p aicia prin tm care sa-mi toarne dupa modelul meu fibra.si sa las din pal..nushtiu, dar ar fi prea geu.mai ales ca eu sunt dinala obsedat de kilogramele masinii."Cat mai usor , cu atat mai rapid".Sau a doua varianta ar fi de la un golf3 cu 2 usi dar nustiu cum se potriveste , si daca da , cine are asa ceva de dat.daka stiti ceva ,ash fi fericit sa aud niste pareri.numa asha sa fiu si eu sigur p mine :lol::D

si o poza cu masinutza

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu se potrivesc fetele de usi de la golf3, iar fibra in timisoara se face cu siguranta, dar daca vrei o lucrare garantata, iti pot recomanda pe cineva la drobeta turnu severin.

Link către comentariu

salut si bun venit! incearca sa-l contactezi pe userul @Armando de pe forum. el este din timisoara si sigur te poate ajuta, macar cu indrumari. numai bine!

Link către comentariu

hey tdi pe mk1, proiecte din astea am vazut pe forumuri straine :(.

daca vrei viteza/putere mai mare pe tdi-u gandeste-te la un chip tuning :P

merge foarte simplu de facut pe tdi-uri :P.

bani sa ai :P

Link către comentariu

hey tdi pe mk1, proiecte din astea am vazut pe forumuri straine :P.

daca vrei viteza/putere mai mare pe tdi-u gandeste-te la un chip tuning :P

merge foarte simplu de facut pe tdi-uri :D.

bani sa ai :D

Hmmm... totul ar fi bine si frumos , insa TDi - ul meu nu are computer.este ultimul model de tdi facut fara CPU.si nu cred ca se poate pune.si daca se poate , este mai scumpa decat toata masina :P.

P.S. am fost la partza,si ala mia zis ca nu imi face.mia la sacalaz sa incerc..dar cred ca si aia ma trimit undeva.:|

OT: Care este treaba cu Greenhorn??

Greenhorn se zice la Incepatori indiferent de domeniul in care sunt. De exemplu in primii 3 luni de soferie erai si tu un greenhorn la volan.(fara suparare) :P.

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio

Si ca sa ajungi la rangul de Hothorn cam ce trebuie sa faci? :D

Modificat de Sorin Golf 3 cabrio
Link către comentariu

nadir@boosted.ro

sa o stapanesti sanatos

ideea e alta am vazut un motor de golf 2 TDI pus pe un golf 2

crede-ma ca nu vrei sa stii cati cai are si cat de tare fuge :P) masina are undeva peste 130 cai si consumul nu sare nici in forja de 10 %

are un intercooler imens are si un cooler de motorina o turbina de 150 cai mai multe nebunii si masina fuge la cei nici 1000kg ....

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos

ideea e alta am vazut un motor de golf 2 TDI pus pe un golf 2

crede-ma ca nu vrei sa stii cati cai are si cat de tare fuge :D) masina are undeva peste 130 cai si consumul nu sare nici in forja de 10 %

are un intercooler imens are si un cooler de motorina o turbina de 150 cai mai multe nebunii si masina fuge la cei nici 1000kg ....

Golful 2 nu are TDI. Poate vroiai sa zici de Golf 3. :D

Bafta

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos

Mersi-mersi .totusi , de unde se poate cumpara intercooler,si cam pe la ce pret?mar interesa,k'am auzit ca da mai mult cox si scade uzura motorului.loc ptr el gasesc io undeva in caroseria aia :vaidecapulmeu: .si daca imi montez asa ceva , trebie sa arat in talon ca ma asha ceva sau mere si fara ? :P

Link către comentariu

@taz21: si motoarele SB ce sunt? sau daca nu scrie pe spate, nu e TDI?

@puzz: gasesti in dezmembrari si in functie de spatiu poti pune si de la alte marci. pretul e si el in functie de marime. n-are treaba cu talonul.

Link către comentariu

@danmoise

Motoarele cu injectie directa de motorina au aparut de abia la Golf 3 cu codul 1Z, nu la SB-ul de la Golf 2, care a fost o evolutie a JR-ului ,avand 80 de cai in loc de 70,si intercooler.

Parearea mea.

@puZz

Ce cod are motorul tau, ca eu nu am gasit nici unul la Golf 3 de 105 cp?

Modificat de taz21
Link către comentariu

@puZz daca esti interesat de intercooler te pot ajuta eu.omu sta prin Buftea si are diferite modele si marimi..

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!