Jump to content

Becuri faza scurta

dogarel
 Share

Postare recomandată

As vrea sa pun alte becuri la faza scurta, care sa dea ceva mai multa lumina.Acu stiu ca exista Phillips Vsision Plus care la aceeasi putere dau lumina mai buna.Ce tip de bec ar trebui sa pun (H4,9007 etc.)

Merci

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pe Golf 3 cred ca sunt H4.

Regula e destul de simpla - daca ai un singur bec atat pentru faza scurta si pentru faza lunga, e H4. Daca nu (desi nu cred) e mai complicat - probabil H7.

Pana la urma poti sa scoti unul si sa te duci sa cumperi cu el in mana - le poti compara.

Vezi si la benzinarii Shell - Osram Silverplus (sau Silvervision, nu mai stiu). E analogul lui Philips VisionPlus (tot tehnologie +50%), aceeasi calitate dar ceva mai ieftine - H4 la 600k perechea in loc de vreo 800k Philips

Link către comentariu

Muchos gracias senhor!!! :scratch: O sa scot becul. Eseparata faza scurta de faza lunga.

Link către comentariu

Silverstar, pardon.

De pe autoexpress.co.uk -> specials -> product tests -> bulbs +50% (nu pot copia url):

============================================

Osram Silverstar

Rating:

Price:

Link către comentariu

La Golf III sunt becuri H4. Vision Plus am si eu si cred ca isi merita banii.

Link către comentariu

Daca omul zice ca are becuri separate pt. faza scurta respectiv cea lunga, atunci nu sunt H4.

Asa am crezut si eu, dar... vezi ca Golf-ul lui e din '98, asa ca cine stie, or fi avut un facelift si au schimbat farurile.

Oricum, cu becul in mana nu cred ca-i vreo posibilitate de confuzie

Link către comentariu

Farurile sunt ca cele de GTI.Vezi nickpage.Faza lunga si pozuitia sunt pe ochiul interior iar faza scurta pe cel mare exterior.Sigur cea mai buna solutie este sa scot becul :scratch:

Link către comentariu

Salut. Tu ai in faruri becuri H1. (au o singura mufa, de +, si iau masa de pe soclu. Cand aveam faruri ca si ale tale, foloseam becuri Narva de 55w pe scurta si 100 :salut: pe lunga :scratch:

Link către comentariu

• 1 month later...

Domnilor, restul discutiei s-a mutat la "Anunturi". :)

Link către comentariu

• 5 months later...

pentru schimbarea culorii pozitiilor ce se poate face , am incercat cu becuri colorate (albastru) din comert dar culoarea este slaba, se vede nasol, am pus si LED albastru mare, culoare albastra dar foarte slaba, ce se mai poate incerca

Link către comentariu

Eu am vazut la diverse magazine cu piese auto becuri albastre de pozitie, care se vedeau bine pe masina.

Link către comentariu

Mai poti sa pui un montaj de LED-uri intr-un soclu de bec (am vazut asa ceva pe mai multe site-uri de tuning).

Link către comentariu

• 4 years later...

cum se scoate becul de pozitie?k mie nu-mi incape mana , decat 2 degete prin gaura unde intra becul de faza scurta si lunga.

Link către comentariu

Invarti putin de el cu tot cu mufa.

Link către comentariu

sau scoti farul :), are patru suruburi (dupa ce scoti grila)

Link către comentariu

Sa scoti farul pt. becul de pozitite? Asta doar daca il scapi inauntru, altfel nu vad de ce.

Link către comentariu

Am patit si eu treaba asta.(Daca este vorba de farul cu o singura camera)Trebuie sa tragi tare,ai grija la mufa sa nu o rupi.Vezi ca becul respectiv mai are o tablita cu care face contact intre bec si oglinda de la far.Incearca sa o scoti pe aia intai si dupa sa tragi de bec.Daca tot nu iese da becul mare jos,baga un deget prin gaura si apasa dinauntru pe bec.Ai grija sa nu il scapi in far,eu m`am chinuit o ora cu o sarmulita si un spit sa il scot.Succes ! :D

Link către comentariu

am reusit sa-l scot...asta inainte sa-l scap sub cutia de la filtru de aer...........

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!