Jump to content

Facelift La B6

mihai2206
 Share

Postare recomandată

NU cred ca e de la Passat, avand in vedere ca in poza de mai sus observ disparitia franei de mana pe buton si aparitia clasicei "manete"...

Asta o consider DOWNGRADE serios fata de versiunea pt EU :vaidecapulmeu:

Bine ca au mai lucrat la exterior si arate mai ok spatele.

Nici eu nu inteleg ce e cu frana aia de mana, nu-si are locul deloc in passat.

Mai ales ca acum am vazut ca pe B7 EU a fost imprumutat butonul de pe Audi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Riddler

10

• clau_75

10

• TVS

7

• CT 10 VWP

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce mi-a disparut imaginea din post :))

Volkswagen-Passat_US_Version_2012_1024x768_wallpaper_08.jpg

@D@ny: Subscriu la cele spuse de tine

Am eu o senzatie sau in 2013 - 2014 se pregateste un nou Passat si pt piata EU care sa arate ca acesta ?! :huh:

Link către comentariu

Velocity_Warrior

Foarte interesanta combinatia asta Passat - Jetta. Cred ca cel mai corect putem spune ca atat actualul model Jetta cat si modelul Passat USA sunt foarte mult inrudite cu modelul VW NCC Concept.

Varianta Passat pentru USA are partea frontala asemanatoare cu a Passat-ului din Europa iar partea din spate cat si cea laterala isi are originile in noul model Jetta. Dupa cum vedem pana si consola centrala este asemanatoare celei de pe Jetta/Golf. Bordul cat si panoul de bord aduce intr-adevar mult cu cel de Passat.

Varianta Passat pentru Europa mi se pare mai masiva, mai impunatoare; parere pur personala.

Iarasi o chestie interesanta este productia aceluiasi model cu doua forme destul de diferite. Probabil asta cere piata americana...

Sanatate

Link către comentariu

Si mai interesant referitor la noul Passat american ar fi acest articol, in care se vehiculeaza un pret mai mic cu 11.000$ fata de fratele european :icon_thumright:

Link către comentariu

tot la preturi mici se vindeau si mai demult, deci nu e nici o noutate. Cand imi cautam eu masina si faceam calcule dupa calcule, pe forumurile americane se plangeau aia ca ii costa 25-28.000 de dolari americani un Passat Highline cu tot ce puteau adauga pe el.

Link către comentariu

mie unul nu imi place; ot mai frumos este passat-ul cc si daca noul passat are acelesi probleme ca si b6-le, mai bine lasa.

oricum, eu tot la mercedes raman si tot o bat la cap pe nevastamea sa isi dea passat-ul ei, dar de!

eu l-am vazut live cand am facut schimbul de ulei la nurvil si nu e cine stie ce cel putin la interior, aproape identic cu b6-le si vreau sa prind momentul cand se poate face un test drive sa vad cum se comporta

Modificat de antonio.ferra
Link către comentariu

Am fost la PBN ieri ca sa vad noul Passat.Pentru mine ,care am model 2005 ,mi-ar placea o schimbare la nivelul bordului ,adica volanul,computer de bord color dar cel care are dupa 2009 nu cred ca va fi interesat de un upgrade la B7.Mi s-a parut interesant faptul ca nu mai are locasul pentru umbrela in portiera stanga fata,nu mai are buton de deschis capacul de la rezervor acesta deschizandu-se acum prin apasare(nu stiu daca se blocheaza cand inchizi masina),nu mai exista scrumiera in portiera dreapta spate.Spuneam ca pe situl german apare butonul de start de pe consola centrala in standard ,ei bine la noi este contracost incluzand Kessy (520E),tempomat doar ca optiune .La exterior imi place fata ,intr-adevar frumoasa ,mult mai serioasa decat la B6

A mai scris un coleg ,dar repet si eu ,farurile cu xenon din aprilie.Am luat si un pliant cu dotari si preturi ,you never know :rolleyes: .

Link către comentariu

Oricum, vad ca la consum sta destul de bine, cel putin din cifrele prezentate pe site: 5.2 urban si 3.8 extraurban la motorul de 1.6 TDI. E chiar mai bine decat la Loganul de 1.5 DCI care cantareste cu o jumatate de tona mai putin. Si atinge 195KM/h fata de cei 188 ai 1.9-le meu.

Link către comentariu

Aua, eu zic ca ar trebuie schimbata procedura de test cu privire la consum deja diferentele din relaitate fata de ce da producatorul sunt imense ... Pe forumul Skoda la posesorii care au 1.6 TDI nu prea am vazut sa aiba consum sub 5 l/100 km in afara localitatii, nu vad cum ar putea cei cu Passat B7, care e o masina mai grea sa scoata un consum mai mic. 1.9 TDI PD scoate un consum mai bun pentru ca e un motor impins la extrem, sa zic asa, mai mult de atat nu se mai poate, de aia s-a trecut la motoarele CR pentru ca nu mai pot sa il aduca la standardele actuale de poluare pe cand CR-urile sunt noi la VW asa ca mai trebuie timp pana sa ajunga la maturitate ...

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut,

Scuze pentru :offtopic:...dar nu am putut rezista :blah:.....asta este reclama la noul passat...geniala dpdv meu.

Enjoy

Modificat de D@ny
Link către comentariu

E Passat-ul pentru piata nord americana incepand cu MY 2012...total diferit fata de B7 in afara de detalii de design, si bineinteles mai ieftin...

Modificat de uhu
Link către comentariu

• 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!