Jump to content

Facelift La B6

mihai2206
 Share

Postare recomandată

Pai da e cuplu la diesel mai mare dar se termina repede pe cand la benzina tine mult mai mult ... Si mai uiti ceva, Passat-ul cu motorul 1.2 (daca va aparea) va fi mai usor ca diesel-ul si sigur va face 0-100 km/h cu o secunda mai repede decat cel cu motorizarea 1.9 TDI ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 4 weeks later...
  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Riddler

10

• clau_75

10

• TVS

7

• CT 10 VWP

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

http://www.click.ro/extra/auto/Noul-VW-Pas...1039696045.html

Eu cred ca este 6.5. Este doar un facelift mai pronuntat. Au schimba farurile, grila si stopurile spate. Au pus interioarele de usi de la passat cc, in rest este aceeasi masina. Mie unul la prima vedere nu imi place. Probabil ca ma voi obsinui cu el. Mi se pare ca seama destul de mult prin acesta masivitate cu toyota avensis vechiul model.

http://www.motorstory.ro/2010/09/iata-noul...kswagen-passat/

Modificat de florin1
Link către comentariu

Este Passat B7, asa cum noul Golf este Golf 6, desi nu este decat un face-lift la Golf 5. Astept sa-l vad cu ochii mei (in show-room) pentru a ma putea pronunta cu privire la acest nou Passat. Putintica rabdare... :icon_thumright:

Link către comentariu

hi hi, macar ne simtim si noi mai bine in B6 pentru cel putin inca o generatie de motoare fara sa ne bata gandul upgrade-ului. Daca iesea ceva apropiat de CC recunosc ca ma ofticam la gandul ca nu am mai asteptat 2 ani, dar asa...

Link către comentariu

sincer nu-mi place deloc masina. e mult prea neutra. parca mai mult imi place b5.5-ul meu

Link către comentariu

Propun unui moderator sa redenumeasca acest topic,ceva de genul "Iata noul passat B6 sau Asa arata noul Passat B6" pentru ca sa nu mai creeam un topic nou, sau cum crede el de cuviinta .Acum o parere personala ar fi ca este frumos interiorul,buton de start stop standard chiar si la trendline dar sunt dezamagit de faptul ca au disparut farurile cu lupa pentru becurile halogen ,Passatul B6 fiind printre putinile masini care aveau faruri cu lupa,deci daca vrei lupe automat trebuie sa-ti iei xenon o optiune care probabil va fi mai scumpa decat acum si se pare ca motorizarea de 1.4 tsi 160 CP va fi numai pentru anumite tari(impozit mic).Acum astept sa il vad live, desi unele site-uri spun ca va fi in showroom-uri in noiembrie altele spun ca la inceputul lui 2011.Om trai si om vedea.

post-28968-1285957420_thumb.jpg

Modificat de TVS
Link către comentariu

ar mai fi o varianta de luat in seama. Cum se stie ca generatia B6 a cam dat-o in bara cu problemele de la inceput, cei care au B5 si 5.5 nu au trecut la B6 cu inima deschisa, asa cum probabil se asteptau cei de la VW. Mie mi se pare ca noul Passat e o invitatie de upgrade mai degraba pentru cei cu B5.5 decat pentru cei cu B6. Imaginea din exterior seamana mai mult a evolutie de b5 decat un b6 facelift.

Link către comentariu

Sincer si eu ma ofticam daca iesea VW cu ceva tare, dar asa...o mai tin pe batrana de 2 ani pana o face 5-6 sau cand draq mai scot ceva ca lumea... sau patesc ca si cu Nokia Communicator de pana la E90, de mi se lungesc ochii sa vad cand scot inlocuitorul, si au iesit cu un gunoi de E7...

Passatul B7 mi se pare totusi un esec total de imaginatie

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Motorizarea de bază va fi asigurată de un 1.6 litri TDI de 105 CP , ce va primi şi sistem start stop. Emisiile de CO2 vor fi foarte mici, de doar 109 grame de CO2 la fiecare km,

Link către comentariu

Ma mira afirmatia ta mai ales ca esti posesor de masini cu motoare pe benzina.Eu sunt convins se vor vinde la fel de bine si TSI-urile mai ales ca vad foarte multe golfuri 6 si scirocco noi TSI.Se pare ca va fi si un motor TSI de 110KW(150 cp) si se va renunta la versiunea sportline.Mai multe amanunte aveti aici http://www.worldcarfans.com/110101429002/n...---full-details

Modificat de TVS
Link către comentariu

Eu nu am da benzina pt motorina dar este evident ca majoritatea ar cumpara TDI-ul daca chiar v-a fi motorizare de baza

Link către comentariu

VW Passat Allroad ?! :)

0512volkpavacr-217649_enlarged.jpg

Se mai poate lucra pe-aici, pe dincolo, dar arata interesant :icon_thumleft:

Link către comentariu

• 2 months later...

cum vi se pare versiunea americana a noului Passat? Din cate am inteles difera partea din spate, in rest e la fel.

post-25693-0-67791200-1294831867_thumb.j

Link către comentariu

Par mai reusite, primul gand m-a dus la e class

mercedes-e-class-amg-1_1600x0w.jpg

Link către comentariu

cum vi se pare versiunea americana a noului Passat? Din cate am inteles difera partea din spate, in rest e la fel.

Arata de cateva ori mai bine decat cel de EU ;)

Si nu numai spatele e diferit (prezenta placutei de inmatriculare pe haion ca la Jetta), ci si linia geamurilor laterale + panourile laterale ale caroseriei care par a fii dintr-o bucata.

Per total, asta da... imi place ! :rolleyes:

Ma apuc de scotocit dupa o poza din profil sa vad exact diferentele :cool:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Ioi...

Volkswagen-Passat_US_Version_2012_800x600_wallpaper_08.jpg

Ciudat interior :blink:

NU cred ca e de la Passat, avand in vedere ca in poza de mai sus observ disparitia franei de mana pe buton si aparitia clasicei "manete"...

Asta o consider DOWNGRADE serios fata de versiunea pt EU :vaidecapulmeu:

Bine ca au mai lucrat la exterior si arate mai ok spatele.

Ce critic m-am facut :))

P.S.: @Guadalcanal: multumim de link ;)

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Hmm... cam mari diferentele dintre cele doua versiuni! Pentru exterior votez pentru modelul US insa interiorul este mai bine aranjat la varianta Europeana.

Modificat de D@ny
Link către comentariu

Cam seamana cu seria 3 de la BMW

post-42557-0-30515500-1294869201_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!