Jump to content

Facelift La B6

mihai2206
 Share

Postare recomandată

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Riddler

10

• clau_75

10

• TVS

7

• CT 10 VWP

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu prea vad elemente de la acest tip de honda.

Ma rog, nu e 100% preluat de la Insight, insa seamana al naibii de mult cu stilul ultimelor honda civic si insight. vezi aici exact de unde au luat spoilerul fata, farurile si capota (img). Tipul asta de design cu muchii pe capota nu il vezi la nici un VAG. Oricum, e frumos sa poti visa la masini chiar si cu Photoshop-ul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

Sa stiti ca pana acum passatul asta, adica 3C sau cel B6 cum vreti imi place cel mai mult si cel CC.

Ati vacut ce a aparut in china sub numele de passat?

:rolleyes:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Tu vorbesti de facatura aia de model de la Elegy ... parca ?

Link către comentariu

Cred ca se refera la China Passat (sau Passat Lingyu)

Este vorba de platforma chinezeasca a lui B5.5, cu un ampatament marit cu 10 cm. Este aceeasi plaforma care s-a folosit si la vechea Skoda Superb. Nu are nici o legatura cu urmatoarea generatie de de Passat dupa B6.

post-14980-1258824587_thumb.jpg

post-14980-1258824604_thumb.jpg

post-14980-1258824621_thumb.jpg

post-14980-1258824638_thumb.jpg

Link către comentariu

LOL, ce tare e spatele masinii :D

La grila din fata se mai putea lucra un pic,, dar din punctul meu de vedere nu arata rau model pt piata Chineza :blush:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

mie unu nu imi place, vad ca au facut o legatura cu spatele de la audi A6 modelul noi, dar parca prea a lungit stopul pe aripile laterale, oricum gusturile nu se discuta :emthup:

Link către comentariu

• 5 months later...

Speculatii sau nu ,poza asta e data de Autobild si cica ar fi reala.Cititi aici.

post-28968-1274469028_thumb.jpg

Link către comentariu

V i c t o r

Masina imi pare doar un face-lift. Grila fata si farurile sunt asemanatoare cu cele de la Golf 6, iar stopurile spate seamana cu cele de la A4. Jantele de la Passat CC. In rest este la fel. Asteptam...

Link către comentariu

am citit si io articolul din autobild. aia zic ca nu e chiar un facelift.

bordul o sa fie de CC si o sa aiba in plus mai multe dotari/gadgeturi si motorizari noi, cel mai important fiind un diesel biturbo de 220 CP, cica cel mai puternic diesel in 4 cilindrii din lume.

oricum arata bine, in spiritul filozofiei VW - modern, dar nu iesit din comun

Link către comentariu

M-am uitat comparativ la spatele unui A4 si la spatele "noului" passat, concluzia este una singura: 90 % identic.

Nu cred ca varianta finala de passat o sa pastreze aceleasi caracteristici ca ale unui A4.

Pacat daca renunta la cercurile de pe spate, dau un plus de design.

post-6376-1274511008_thumb.png

post-6376-1274511011_thumb.png

Modificat de D@ny
Link către comentariu

• Administrator

Prima fotografie a noului Passat

Sursa: AutoBild

Cunoscuta revista germana Auto Bild a publicat prima fotografie reala a viitoarei generatii Volkswagen Passat. Jurnalistii au dat asigurari ca nu este vorba despre vreo "facatura" in Photoshop dar, evident, nu si-au deconspirat sursa.

La prima vedere, design-ul noului Passat pare inspirat de liniile elegante ale modelului VW Phaeton si combinat cu unele artificii arhitecturale experimetate de Audi (vezi configuratia blocurilor optice fata, cu lumini de zi cu tehnologie LED), ceea ce propulseaza masina spre limita superioara a clasei berlinelor medii. De asemenea, calandrul impozant, cu grila cromata de mari dimensiuni, aparuta pe noul Touareg, nu lipseste.

Cum oficial nu a transpirat nici o informatie despre viitorul Passat, se poate doar anticipa ca masina va creste putin in dimensiuni, fata de actuala generatie.

La capitolul tehnic, se anticipeaza aparitia unei variante hibride, BlueMotion, precum si adoptarea cutiei de viteze automate cu dublu ambreiaj si 7 trepte, DSG-7.

adaptare www.antena1.ro
Link către comentariu

daca pozele cu masina mascata sunt actuale si nu din 2005 inseamna ca mari modificari nu au fost aduse. Eventual mutarea semnalizatoarelor in blocul de lumini si (posibil) grila radiatorului. Restul pozelor din autobild sunt facaturi, de cand a ajuns jetta sa arate mai bine ca passatul?

Link către comentariu

Hmm, aduce a Scirocco. Cu cat il complica mai mult cu atat devine mai vulnerabil. Sa nu uitam ca nici un Passat nu va mai fi ce a fost 5.5 !!!

Link către comentariu

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Acum si un filmulet :

Modificat de TVS
Link către comentariu

pare destul de asemanator cu modelul actual. oare era filmat in Austria pe Grossglockner?

Link către comentariu

• 1 month later...

Asa se pare ->

1.

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Pai si 1.9 TDI cu 105 cp nu tot aia e .... sa nu mai spunem ca, cu motorul de 1.2 va atinge mai repede 100 de km/h decat atinge cel cu 1.9 TDI

Link către comentariu

Nu-i tot aia. :D

Motorul 1.9 TDI-ul are un cuplu de 250 Nm, pe cand 1.2 TSI-ul are doar 175 Nm (la 1600 rot/m)

Vechiul 1.6 FSI (115cp) avea un cuplu de 155 Nm (la 1500 rot/m)

Deci, nu te lua numa dupa cai motorului (care in ambele cazuri sunt 105), ca nu aia te ajuta sa urnesti o masina de peste 1.5 tone din loc :)

Modificat de Riddler
Link către comentariu

nici nu ma pot gandi ce consum poa sa aiba un 1.2 TSI pe Passat. Dar pana ce nu apare oficial, astea-s doar speculatii. Daca ultimele poze sunt cat de cat adevarate, imi pare bine ca au renuntat la cromul ala abundent din grila.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!