Jump to content

Facelift La B6

mihai2206
 Share

Postare recomandată

Am gasit undeva pe net...nu trageti ca nu imi aduc aminte unde, o poza care parea a fi urmatorul facelift la Passat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Riddler

10

• clau_75

10

• TVS

7

• CT 10 VWP

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acelea sunt CGI-uri cu viitorul Passat Coupe, deci nu se pune inca problema pentru un facelift, are doar 2 ani de la lansare, poate nici atat, nu mai stiu cand a fost exact. ;)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Ar fi super daca ar arata asa si mai ales ce n-as da sa vad ca intrece un CLS din toate punctele de vedere.

Link către comentariu

• 1 year later...

foarte foarte urat. :blink:

Link către comentariu

nimic special, noroc ca "...va face cunostinta astazi cu o ipoteza stilistica a ceea ce va deveni Passat-ul in continuare"

Link către comentariu

• 6 months later...

Articol din ziarul "Financiarul", din data de 28.05.2008:

"Passat face-lift este doar o restilizare a actualei caroserii, avand ca element de noutate farurile, cu un design inedit, inspirat din stilul Audi. Pana la confirmarea sau infirmarea acestei imagini nu putem sa spunem decat ca avem de-a face cu o masina reusita, care va face si mai animata batalia din clasa medie."

thumbs.jpg

Modificat de CT 10 VWP
Link către comentariu

avand ca element de noutate farurile, cu un design inedit - dar cum ramane cu forma arcuita a caroseriei si schimbarea farurilor si a stopurilor - consider ca este ceva mai mult decat un facelift.; probabil cum s-a intamplat de la B5 la B5.5.

Link către comentariu

wow, seamna cu un B6 cu ceva elemente de la CC si restu e un pic redesenat :) ...poate ne vom astepta cat de curand la vreun Passat B6.5 ?!

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Daca va arata ca mai sus, clar o sa fie un B7!

Un eventual B6.5 ar arata cam asa:

vw_passat_next.jpg

Modificat de CT 10 VWP
Link către comentariu

ioi... misto face-lift... i-au mai micsorat farurile si suportul de la radiator cromat cu sigla... sa nu mai zic de spoilerul fatza si semnalizari de pe fatza deasupra proiectoarelor :vaidecapulmeu:...

misto :unsure:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

• 9 months later...
Daca va arata ca mai sus, clar o sa fie un B7!

Un eventual B6.5 ar arata cam asa:

vw_passat_next.jpg

poza asta e modificata pe calculator de cineva neoficial si nu este o macheta gandita de cei de la VW

Modificat de Alinushu2007
Link către comentariu

Si mie mi se pare o facatura.Atasez poza originala.

volkswagenpassat20tdi20.jpg

Link către comentariu

nu m-ar deranja deloc sa arate asa ca in facatura asta... nu? :D

Link către comentariu

Face-lift din cate am inteles nu o sa mai fie, deoarece la anu apare noul Passat. Iar original arata mai bine decat acea facatura, parerea mea :D :blah:

Link către comentariu

Asta nu e facelift :offtopic: ci e urmatoarea generatie de Passat care va aparea la anul sau cel tarziu in 2012, care este in teste si imbraca aceeasi caroserie ca B6 pt ca sa nu fie demascat. 2 lucruri il dau de gol: la stalpul central se vede ca e mai mare si la roti ale caror aparatori sunt mai pronuntate.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Dar asta ce model de Passat o fi ?

post-20331-1249127203_thumb.jpg

Link către comentariu

Din cate stiu eu,VW nu va face facelift la B6 ci va face direct un model nou ,dar eu stiam ca apare la sfarsitul lui 2010 ,odata cu noul Touareg,dar oricum ,tineti-va bine pt. ca nici nu vreau sa ma gandesc cat frumos va fi.Referitor la poza de mai sus pare un facelift reusit dar nu inteleg de ce este la variant.

Link către comentariu

• 1 month later...

Imaginile postate de tine sunt niste speculatii. Ce stiu eu e ca passat-ul nostru n-o sa aiba facelift exterior si ca noul passat o sa apara in 2011.

E drept ca un facelift interior se pare ca a fost aplicat ca B6-urile MY 2010. Adica volanul si ceasurile de pe CC. Eu zic ca e suficient!

Link către comentariu

photoshop. au incrucisat o honda insight cu cc-ul si a iesit poza de mai sus

Link către comentariu

Nu prea vad elemente de la acest tip de honda.

In schimb mi se pare mai mult face lucrata de CC si spatele modificat de la noul Citroen C5.

Oricum ar fi, daca asta o sa fie un B6 facelift sau noul B7, mie imi place!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!